Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Co zrobiliście dziś dla swojego Malucha / co sie wydarzyło?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 213, 214, 215  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Groszek (Ciechanów)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ustawiłem geometrię Wink
Powrót do góry
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ustawiłem geometrię, zatankowałem do pełna, kupiłem nowe żarówki h4, lotosa pół syntetyka oraz nowe świece na zimęSmile
Powrót do góry
Citroen BX (Gliwice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

świece na zime jak zima się kończy Laughing Laughing

Member
Member

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba skecz zima dopiero bedzie i zobaczysz jaka ;p
Powrót do góry
Citroen BX (Gliwice)

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-3 stopnie to dopiero zima Laughing Laughing

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Citroen BX, włodzi nie grzeją - zimniej u nich jest Lol

Bez napinki Razz
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale świece się nie dzielą na zimowe i letnie , więc wymienił na cały sezon Rolling Eyes
Powrót do góry
Citroen BX (Gliwice)

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nowe świece dobra rzecz Smile jakie kupiłeś?

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyeliminowalem lewe powietrze spod gaznika i zlikwidowalem stukanie spod kolanek zagluszający piekny dźwięk tekli:

Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gleba z przodu, zmienione na koła zimowe (rekiny) narazie tak stoi na warsztacie i powoli dzialam;D wymyta komora silnika z gownianego bitexu - przygotowana teoretycznie do malowania ale to dopiero jak wspawam belke do silnika;D

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 18 Sty, 08 23:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zatankowałem go prawie pod korek, jak się później okazało ch**owym okropnie paliwem i prawie całą 100km trasę walczyłem ze spalaniem stukowym i brakiem mocy. Jazda w góry nie jest łatwa na takim paliwie zwlaszcza 650.
Jutro wiecej zmian bedzie.

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 0:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja swojego umyłem i tuż po tym dostał po dachu kilka kropel deszczu... naszczęście, dosłownie kilka Twisted Evil

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Deszcz to zło. Mój nie zna od kilku lat wcale Cool

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przytargałem blachy do domu, zrobiłem 5 zdjęć, zalałem Laughing

Member
Member

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poka poka fotki.
A ja dziś dostałem w prezencie nowe kołpaki chociaż miało nie być, ale jak sa nowe to troche pojeżdżą do tego zakupiłem linke do holowania z hakami i przewody do rozruchu od innego auta:)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no no, nie ma to jak zamienić identyczne na takie same Devil
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 19:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mafiu napisał:
poka poka fotki.

nie

Nie przeginajcie z tymi postami bo to żenada jest, gdzie wasz poziom. Wyczyszczone //Lama

Member
Member

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moi drodzy to nie są takie same ja dostałem stratosa przykręcanego
http://www.trio.com.pl/zdjecia/towar_1189142364.jpg na ta fotka to mój podpis pozdro jutro może fotki

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ustawilem zawory do porzadku
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mafiu napisał:
moi drodzy to nie są takie same ja dostałem stratosa przykręcanego
http://www.trio.com.pl/zdjecia/towar_1189142364.jpg na ta fotka to mój podpis pozdro jutro może fotki

Ale to i tak wciąż kołpaki.... Confused

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Mój nie zna od kilku lat wcale

Nie kozacz. Mój kiedyś też będzie miał garaż Blee Blee

Dotankowałem do pełna Wink

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 19 Sty, 08 23:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spędziłem z nim pół dnia w garażu, a reszta u mnie w temacie.

Member
Member

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjalem kwadratowe halogeny cosie podobaja wielu tu na forum i kupilem weesmany dalekosiezne
Powrót do góry
Citroen BX (Gliwice)

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 13:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja dostałem dzisajnową kierownice:)

Member
Member

PostWysłany: Pon 21 Sty, 08 14:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chwlipięta ;d
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 213, 214, 215  Następny
Strona 2 z 215

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński