Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Co sie stalo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
TomekFL126p (Aleksandrów Kujawski)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 19:16    Temat postu: Co sie stalo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co sie stalo ze teraz prawie kazdy ma avatar i napis WOLNY SLUCHACZ przesunol sie i teraz mam WOLNY obok avatara a SLUCHACZ na dole Question

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Gość

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem wina obrazka;/ ale nie jestem pewien tez tak kiedyś miałem pozdro
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to nie tylko ja Bartonq,FSMarcin,sapper,maciuhh itp.. tak ma i jeszcze kilka innych osob

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba jednak przeglądarka albo w kompie coś bo u mnie jest normalnie.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze bylo normalnie i zawsze uzywalem Expolorera a dopiero dzis to sie zrobilo Confused Myslalem ze ktos na forum zmieniszyl wielkosc avataru ale jednak to nie to Confused Wink ale kit z tym Wink ale na Firefoxie mam normlanie Laughing

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO o tym mówię, a swoją drogą explorer Devil
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale sie przyzwyczajilem do expolorera i mi on nie przeszkadza a do tej zmiany co mi sie zrobila juz sie przyzwyczajilem Smile WIEC MOZNA ZABLOKOWAC

SPRZEDANY Sad
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 2:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TomekFL126p nie jestes sam ja tez mam ten sam problem !! Ekhm...
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 23 Lip, 07 7:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Część osób ma teraz ranki (np. prezesi oddziałów). Dodając to gdzieś musiałem usunąć przejścei do nowej linii...
Prawdopodobnie dziś* będzie poprawione.

*-prawdopodobnie bo dysk mi padł Ekhm...

UPDATE: Naprawione.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński