Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ciekawostki na temat zderzaków do malucha

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Malaria (Sokołów Podlaski)

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 19:29    Temat postu: Ciekawostki na temat zderzaków do malucha Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemacie XD mam problem odnośnie zderzaków... Dnia dzisiajszego stałem sie posiadaczem zderzaka od najnowszej wersji maluszka ... Niestety nie pasuja do mojego (91 r) moze macie pomysł jak zamontowac lub przerobić owy zderzaczek Question Question czekam na ciekawe rozwiazania
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie byloby gdybys jakies konkrety przedstawil

to tak jakbys napisal post ze ci maluch nie dziala co robic Rolling Eyes
Powrót do góry
micha$

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dopisz w profilu skąd jesteś.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może nie masz na tych nowych zderzakach mocowań!
każdy zderzak pasuje byle nie tył na przód :p
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz mocowania do tego zderzaka? Moze jest to sam plastik. Maluch ma tak akurat skonstruowane zderzaki ze trudno aby nie pasowaly...

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 23:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm jutro pokaze wam zdjecia na ktorych sa mocowania ... i w tedy ocenicie bo nie mam pojecia jak wyglada ten zderzak na tym nowym maluchu... ale tak jak przymierzałem to nie zgadzały mi sie sruby z dzurami w karoserii ... Sad wiec jutro beda zdjecia

aaa i jest jeszcze jedno pytanie ... bo w starym zdezaku jest mocowanie ktore powoduje ze zderzak nie przylega do karoserii ... czy zderzak z eleganta bedzie przylegał do niej??
Powrót do góry
Ryjek *Piastów*

PostWysłany: Nie 23 Mar, 08 0:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałem malucha z 89r i zderzaki z eleganta to wszystko bylo dobrze i dziury tez wiec niewiem w czym ty masz kłopot tam moze sruby masz krzywe
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 23 Mar, 08 0:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaloze sie ze tych plastikow co sie do budy z boku przykreca nie masz Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 23 Mar, 08 8:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mozecie mi powiedziec na ile srub jest mocowany zderzak od eleganta:?:
Powrót do góry
Ryba (Radomsko)

PostWysłany: Nie 23 Mar, 08 9:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do budy na 2
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 23 Mar, 08 12:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juz sobie poradziłem z tym zderzaczkiem XD dzieki za wszelka pomoc ... zamykam temat
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński