Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
chore zachowanie za kółkiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 20:24    Temat postu: chore zachowanie za kółkiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku&feature=channel_page
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umarłem jak wstał z fotela Devil Ale z 2 strony powinien stracić pracę i prawko za takie zachowanie..

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 7:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słabe i mało jeszcze widzieliście w życiu Mr. Green

P.S. Kagit robi lepsze numery za kółkiem Laughing

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 11 Kwi, 09 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jest c.h.uj Mr. Green

mam ziomka, co potrafi nagle na środku drogi zahamować z ostrym piskiem jednocześnie ostro dżąc ryja "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!" po czym spokojnie ruszyc dalej, kwitując zaistaniala sytuację cichym "hehe" Laughing
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 12 Kwi, 09 0:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sam raz tak zrobiłem - w środku nocy, ale na jednej z głównych ulic Gdańska - uznałem to w sumie za zabawne Very Happy

Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 12 Kwi, 09 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sigo napisał:

potrafi nagle na środku drogi zahamować z ostrym piskiem jednocześnie ostro dżąc ryja:

"Lubisz to suko!" Very Happy

U nas wspomniany już KaGiT, w kominiarce, włącza soundtracki ze Star Warsów, ustawia tempomat i kręcąc się golfem w kółko krzyczy: "Put your hands up for Detroit, ŚWINIE!", więcej przykładów chyba nie musze przytaczać Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Rekin dnia Nie 12 Kwi, 09 12:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Nie 12 Kwi, 09 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój kumpel kiedyś podczas jazdy na jednej z szerszych ulic miasta zrezygnował z siedzenia za kierownicą, bo przeszkadzała mu ona w tańcu. Tempomat włączony, on na prawym fotelu i tylko co chwile kontrował ręką kierownice Twisted Evil ...są debile Mr. Green

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 12 Kwi, 09 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Propo tego pana co tańczy na tym filmie podobno szuka go cała europejska policja za ten wyczyn Razz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten napisał:
z 2 strony powinien stracić pracę i prawko za takie zachowanie

Gaadaasz Razz Niech sobie nawet wychodzi z kabiny. Byleby nikomu krzywdy nie zrobił Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński