Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Chce rozpocząć karierę w kartingu ale nie mam pieniędzy
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No czyli na karting jesteś już troszkę za stary żeby robić tam karierę.
Więc od dziś zbieraj kasiorę a jak będziesz miał 18 lat i prawko to będzie cię stać na zbudowanie fury do kajtków.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
Kaszan_Motosport (Gdańsk)

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie do końca za stary bo jestem klasyfikowany w klasie senior

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powodzenia Smile

Ja proponuje, na tym etapie zakonczyc ten temat ;]

Tez kiedys mialem marzenia... za pare dni Ci przejdzie i postanowisz byc kosmonauta Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiesz że mam zaliczone starty na Rusocinie

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No nie do końca za stary bo jestem klasyfikowany w klasie senior

No i co z tego jak juniorzy ze swoim doświadczeniem zleją ci d..ę.
Za późno się opamiętałeś z tym kartingiem na robienie w nim kariery a żeby pójść i pojedzić trochę to szkoda bawić się w to profesjonalnie na dwa lata.
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś w tym jest Sad

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeeeeeeee to człowieku masz przed sobą jeszcze sporo lat ale miło ze chcesz tak wczesnie zaczoć ja niestety nie miałem na to szans Sad pogadaj ze statym niech ci styra gokarta z silnikiem wsk do treningow na allegro trafisz moze rame szukaj szukaj

masz takie aukcje co do gokartów odłozysz troche kasy moze starszy ci troche dorzuci i juz trenujesz sobie Smile

http://moto.allegro.pl/item653659044_super_extra_gokart_z_silnikim_jawy_350.html

http://moto.allegro.pl/item660224178_gokart_honda_200ccm_6_5_km_orginalny_okazja.html

http://moto.allegro.pl/item664302020_gokart_50ccm_fabrycznie_nowy.html a tu masz nowiutkiego duzo ale pewnie taki sprzet tyle kosztuje ja tam sie nie znam choc chetnie bym sobie posmigał takim sprzetem Smile
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
eeeeeeeee to człowieku masz przed sobą jeszcze sporo lat

Ta szczególnie że młodziki zaczynają od 7 lat
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie napisałem ze ma duzo lat do startowania w kartingu ;/
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 17 Cze, 09 19:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra wiadomośc jest możliwość zasponsorowania mnie prze BIG AUTOHANDEL TO SALON FORDA W GDAŃSKU

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 0:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co za mały frajer
żebrze na internecie do obcych ludzi i jeszcze ma pretensje ze nikt go nie rozumie. Shocked

tak w ogole apropo tematu to przypomnialo mi sie to : Lol

(ciach)

w ogole to kazdy by chcial byc takim kuzajem czy kubicą
to sa ludzie ktorzy poprostu kiedys mieli takiego jeden na milion farta lub bogatego starego ktory wysmyslil dziecku hobby
zwykly szary burek takiego sukcesu w zyciu nie osiagnie

Moderacja//PimpQ

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Powrót do góry
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 5:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq z tym żebraniem tego gostka to masz rację. Zamiast brać się do roboty to użala się nad sobą. Lecz to nie tylko fart sprawił że te osoby osiągnęły sukces! lata ćwiczeń, wyrzeczeń i pracy też się na to składają !
Powrót do góry
bartek89032

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 9:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jego stary jest (ciach)

jak masz 14 lat to masz jeszcze szanse na nawiazanie wspolpracy z jakims (ciach)

Przeczytaj regulamin //m.a.x.x.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 10:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haaaa Sad Normalnie żal.plKuzaj,Kuchar,kubica jeżdzą bo maja jebane szczeście

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 11:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

j pie.r.dole.

Czego oczekujesz? ze zaraz jebniemy Ci jakas zbiórke ? Jesli chcesz pomoc małolatowi wyslij sms o tresci "(karting)" po nr 997

Lajf is nat izi, and full of zasadzkaz, nikt ci nic nie da za darmola dzieciaczku. Chcesz żebrać to zapidalaj na dworzec. Weź sobie pudełko wazeliny i tic tac'i Laughing

//m.a.x.x.

Ostatnio zmieniony przez sigo dnia Czw 18 Cze, 09 11:29, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra lepiej skończyć ten temat bo to nie ma sensu

Kolejne posty z wrzutami na innych użytkowników forum i nic nie wnoszące do tematu, będą karane ostrzeżeniami!!!!!!!//PimpQ

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 12:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosciu nie masz za grosz honoru
i dla mnie jestes frajerem
Powrót do góry
stig (Wałbrzych)

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie tylko dla Ciebie
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 13:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie muf tak, bo otrzymasz ostrzeżenie od psiapsiela frajera Mr. Green
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest szczyt zeby na forum 126p zebrac o wsparcie dla prywatnych celow wynikajacych ze slomianego zapalu. Tato kup mi samolot.. a jak mi kupisz to bede mistrzem akrobacji.
Zamiast zlac temat to sie tu rozwodzi na kolejne strony a mod bierze udzial w potyczkach slownych dajac ostrzezenia userom ktorzy w sumie maja sluszne przekonania i nie moga juz patrzec na podobne watki na tym forum. Kiedy wreszcie bedzie to klub 126p a nie klub troli, dzieci i nieduacznikow zyciowych bez pieniedzy.

Kiedy w koncu zastanowicie sie jakie denne sprawy poruszane sa na tym forum, z jakimi jednostkami dyskutujecie ... i o czym.

//PimpQ

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński