Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ceny Paliw
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 19:45    Temat postu: Ceny Paliw Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kryzys trwa i ma sie dobrze...
Zupy w kotle coraz mnie... tak ze...
proponuję by pisać gdzie tankujemy co i za ile... tak zeby wiadomo było mniej wiecej na bieżąco...

Cytat:
Orlen - Wojska Polskiego
95 - 4,99 - jakość średnia, do dupy bądź 5+

Ostatnio zmieniony przez Quoter dnia Pią 20 Sty, 12 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orlen - Tuwima przy Sienkiewicza
Pb95 - 5,09 paliwo dobrej jakości

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszno
Orlen - Święciechowska
Pb95 - 5,39 (!!!!!) - dobra jakość

Orlen - Poznańska (obok salonu Toyoty)
Pb95 - 5,25 (około) - średnia jakość (kilka razy po zatankowaniu tam dławił się bobson)
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurwa przeprowadzka do łodzi w tempie natychmiastowym!!
U mnie na olkopie lub stacji "podgrodzie" kiedyś rafineria gdańska 5,39....

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak u mnie było 4,99 trzy tygodnie temu to od razu do pełna zalałem Razz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie chcielibyście mieszkać u mnie. Jedna stacja, ostatnio jak byłem to 5,46 i jeszcze paliwo najniższej klasy ( do skutera aż strach wlać bo zaraz stanie Rolling Eyes ) A jak jest sanepid to zawsze się hu*owi ujdzie..

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To dziwnie u Ciebie działają, bo u mnie jak paliwo jest beznadziejne (stacje Pieprzyka) to jest śmiesznie tanie Razz
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie pb 95 - 5,29 a ropa 5,27 i to nie najlepszej jakości Sad
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

loony bo u mnie w okolicy jest tylko jedna stacja a najbliżej jest ok 20km. Tępy huj chce jak najwięcej zarobić...

Raz muszę gnoja podkablować, żeby chociaż dobre paliwo było,ciul z ceną Razz

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tankowałem na Lotosie, przez 2 lata, do czasu, kiedy zatankowałem na shellu, okazało sie za mój 126p mało pali i jest dynamiczniejszy, to samo okazało się w moim drugim samochodzie (opel agila 1.2) NIE TANKUJCIE NA LOTOSIE!!!!!!
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie zawsze leję na 2 stacjach.
Petrochemia Płocka (jak się nie mylę ) cena 5,25 Dobra jakość
Stacja na postoju PKS-u cena 5,21 Dobra jakość
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z Shellem jest różnie. Ogólnie firma sprzedała się i teraz każdy sprzedaje paliwo jakie chce pod marką Shell. Na przykład ten, który jest w Lesznie po zmianie właściciela niesamowicie stracił na jakości. Ale przejechać się można i zobaczyć czy coś się zmieniło Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja staram się tankować na statoil, mają dobre paliwko, ceny też w miarę ok. Tankuje na zgierskiej są dwa na przeciwko siebie, jeden przy ABC, a drugi przy kauflandzie. nigdy nie miałem problemów z paliwem stamtąd.

edit; jak ci ciężko pisać poprawnie to zainstaluj sobie Firefox, on podkreśla błędy na czerwono. Następnym razem będzie ostrzeżenie \\ arek

Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano po raz kolejny upominam się o poprawną pisownię !!

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 12 Paź, 11 1:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pb95 5.20
LPG-2.78 Sad

luckoil smigłego-rzydza(przy korczaku )

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 12 Paź, 11 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orlen Politechniki przed rondem inwalidów
95 - 5.19 jakość możliwa.... Neutral

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 12 Paź, 11 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

temat wyczyszczony z niepotrzebnych postów

Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sro 12 Paź, 11 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orlen Rydza Śmigłego/ Dąbrowskiego PB 95 5.19 Jakość w porównaniu do Nestea super i o 10 groszy tańsze!!!
Niestety podobno mają dobre tylko letnie paliwo, zimówkę odradza mi kumpel który pracuje w dystrybucji paliw bo ma wody ponad normę i nawet cysterny nie wytrzymują.

Dowiedziałem się też że dobre zimowe paliwo zwykle mają BP i Lotos , ceny będę monitorował jak przyjdzie czas
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 12 Paź, 11 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lotos - Włókniarzy-Limanowskiego
Pb 95 - 5.18 - ujdzie w tłoku

Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 13 Paź, 11 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Warszawa

Shell na Puławskiej przy wjeździe od Piaseczna

95 - 5,07
98 - 5,23
95 Vpower - 5,45
100 Vpower Racing - 5,71

Paliwko pierwszoklaśne polecam jak będziecie w Warszawie

Generalnie ceny paliw w Warszawie są dużo niższe niż w Łodzi...
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 13 Paź, 11 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orlen - Tuwima przy Sienkiewicza
Pb95 5.19 jakość dobra

Ostatnio zmieniony przez arek dnia Czw 13 Paź, 11 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
MadMajk (Palowice / Śląskie)

PostWysłany: Czw 13 Paź, 11 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crab - Orzesze / śląsk
95 -5.13
98- 5.16
Paliwo jest nawet dobrej jakosci
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 13 Paź, 11 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lotos - ul Jasień 20/28 wjazd od obywatelskiej
95 - 5.17 Paliwo dobrej jakości
mega + za obsługę po 18 wystarczy otworzyć wlew Very Happy pan nalewa i odrazu bierze kaskę

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 13 Paź, 11 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odradzam stacje ST1 na ul łagiewnickiej, stacja samoobsługowa, cena często się zmienia, ok 5,16-5.20, połowy banknotów wypluwa, a paliwo niby ze statoil, ale słabe i to bardzo! przy tankowaniu większej ilości zawsze są jakieś jaja, staram się tam nie tankować, ale niestety blisko mam i często jestem zmuszony...

Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w belchatowie tankowalem na ST1 i niie widziałem porblemow moze to kwestia dostawcy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński