Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
car audio tuba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 20:09    Temat postu: car audio tuba Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam z tyłu tube w malcy 300 watowom , i gdy jade sobie to jakieś zakłucenia są z silnika i strasznie piszczy przy dodawaniu gazów , i czy idzie z tym coś zrobić ?>
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A fakt tego nie osłuchałem wtedy Smile

Kondek na altku i aparacie masz ?
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kondek czyli ? nie osłuchałeś bo wtedy silnik był zgaszony Wink
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kondensator .
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 23:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kondensator przeciwzakłóceniowy, przydaję się przy wzmacniaczu i CB

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 7:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam właśnie tego , to czyli gdy takie coś założe będę miał spokój ?
Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Smile
Czerwony Smile

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale niby nie tylko ten kondensatorpotrzebny jeszcze jakieś coś tylko wyleciała mi to z głowy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński