Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Byli by chętni na spot w Kielcach?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
zdzisiek

PostWysłany: Sob 26 Gru, 09 13:17    Temat postu: Byli by chętni na spot w Kielcach? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich mam pytanko czy byli bu chętni na spot w Kielcach

Poprawiona nazwa tematu //m.a.x.x.
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Czw 15 Kwi, 10 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, przeglądałem akurat forum i trafiłem na ten temat. Może udałoby się zorganizować jakieś takie spotkanie w Kielcach. Widziałem na mieście kilka naprawdę zadbanych egzemplarzy, może ich użytkownicy akurat korzystają z tego forum. Warto byłoby się spotkać, poznać, pooglądać "sprzęty", może temat się rozrośnie. Pozdrawiam.
Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Sob 17 Kwi, 10 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chce wpaść, tyle że chwilowo nie mam malucha tylko seicento Embarassed
Powrót do góry
zdzisiek

PostWysłany: Wto 20 Kwi, 10 14:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro są już jacyś chętni to można coś pomyśleć konkretniej w tym temacie podajcie może jakieś terminy kiedy wam pasuje
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 20 Kwi, 10 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Generalnie każdy weekendzik z piątkiem włącznie jest dobrą opcją jak dla mnie. Nie lubię ustalać terminów, wolę się dopasować do narzuconego. Pozdrawiam.
Powrót do góry
zdzisiek

PostWysłany: Czw 22 Kwi, 10 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to może w ten piątek godz 19 lub 20 miejsce parking na zalewem to się pogada może dało by rade coś rozruszać w Kielcach co ty na to
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Czw 22 Kwi, 10 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na jutro akurat zaplanowałem sobie mały serwis, bo w ciągu tygodnia udało mi się kupić kilka części. Może zdążę do 19, gdyby nie to do 12 dam znać tu na forum. Nie ukrywam, że warto rozruszać "maluchowy" temat w mieście.

EDIT: Dostałem opóźnienia trochę i nie wyrobię się do wieczora. Ustalimy jakiś nowy termin, może jeszcze podczas tego weekendu?
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 27 Kwi, 10 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Majowy chyba odpada bo jest ten Wolsztyn i pewnie masa innych imprez, a w następny mam zjazd
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Sro 28 Kwi, 10 11:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak Wam pasuje najbliższy piątek? Miejsce i czas jak wyżej?
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Sro 28 Kwi, 10 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heja..Ja jestem chętny na spota,ale w odległym terminie.Jak moją zabaweczkę zrobię na glanc Mr. Green
Powrót do góry
zdzisiek

PostWysłany: Pon 03 Maj, 10 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to może jakieś konkret jeśli chodzi o spotkanie może 7,8 maj
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi nie pasuje, zjazd Mad
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7 maja, piątek, jeśli można to chętnie.
Powrót do góry
zdzisiek

PostWysłany: Sro 05 Maj, 10 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A po zjeździe godz. do ustalenia
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 06 Maj, 10 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W zjazd nie bardzo, rano trzeba wstawać, chyba że w niedziele bo w pon. na 2 zmiane mam
Widze ze tu jest klasyczny problem braku przodownika który by przeanalizował sytuacje i powiedział, k..... spotykamy sie wtedy i wtedy.
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 25 Maj, 10 13:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, ogórkowo się trochę zrobiło, głównie chyba przez pogodę, ale tak bywa;). Jak stoimy w kwestii spotkania?
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Wto 25 Maj, 10 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stefcio U mnie jak myślę ze jest dobrze to kurde jeb na ziemie...przegląd tymczasowy na 2tygodnie i w nich muszę zrobić tylny prawy hamulec i wymienić przekładnie kierowniczy Rolling Eyes

Bo innaczej na zlocik bym sie pisał
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński