Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Był Elx '98, jest Fl "FeLix" '89 BolekLodz
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajebiście jak lakiernik,ciekawe jak z bliska
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj przyprowadziłem FeLixowi braciszka. Młodszego o 3 lata. Tak wynika z tabliczki zastępczej. Ten, o którym wcześniej pisałem. A w srodku przyjechały 3 koła, 2 felgi, bagażnik dachowy w częściach, głowica, część skrzyni, druga kanapa, dodatkowy fotel, 2 lewarki oryginalne (mam już 4!), niekompletny rozrusznik na linkę (był dawcą dla zwykłego), żarówki, cienka kierownica bez klaksonu, zagłówki do karkołamaczy, fajne pokrowce i trochę śmieci.

Buda w stanie średnim. A czego można się spodziewać po malcu za 300zł? Ważne że bez papierów. Brakuje 1/4 progu lewego (widać kable z zewnątrz), kilka dziurek, dziur i dziurzysk na najbardziej "smacznych" dla rudej miejscach i ogólna rdza. No i zapasówki już się nie przewiezie. Ale w sumie, to i tak ma być dawcą i magazynem. We ferie zaczynamy zabawę pełną parą.

A elegant po malowaniu wałkiem wyglądał bardzo fajnie. Farba ładnie lezała i błyszczała się lepiej niż stary lakier. Nie było zacieków, a faktura była podobna jak progów w biteksie.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DAJ FOTY TEGO SCHOWKA. bo mi tak służy blue laguna.
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam czasu na robienie zdjęć, ani internetu na ich wrzucanie.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 7:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdzie bramę zgubiłeś ? ,dzisiaj byłem i Ci marchewki porobiłem Razz
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę postrzelałeś. Ale marchewek to jas tam nie widziałem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński