Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bydgoszcz, 6 Ogólnopolski Zlot Fiata126p 21-23 Sierpnia 09
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
romi1984 (Iłów)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 22 Sie, 09 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My właśnie dojechaliśmy Smile do domu.

Dziękując organizatorom i wszystkim z kim mieliśmy okazję się spotkać i ... Very Happy zlot uważamy za ...

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
MEGA UDANY, PO PROSTU KOSMOS!!! OBY WIĘCEJ TAKICH... BYŁO GRUBO Very Happy
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Wink Pozdro Ania i Romek

Powrót do góry
Agus (Łódź)

PostWysłany: Sob 22 Sie, 09 23:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dotarliśmy do domu przed 24.oo. bez najmniejszych problemów.
Było rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!! Laughing
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 6:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poznań W każdym razie ci co wczoraj wracali też dojechali zadowolenia do domu Wink))
Fajnie było się z Wami znowu spotkać chociaż na chwilę Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 15:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wrocław dojechał.

Gruba impreza dzięki za udaną imprezę.Było naprawdę super Wink Jupi!
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łódź też dojechała. Powrót już bez problemu. Nie wiem jak z Marchewą, najpierw chciał wracać grupą z nami a potem wyjechał i nawet się pożegnał Neutral .
Dzięki wszystkim który byli na zlocie, jeszcze się rozpiszę w osobnym poście.

Foty w drodze, tym razem bez rozpieszczania, będą na raty Smile
--
Jak zwykle jak ktoś nie wie co ma zrobić to niech podeśle foty, nawet pomniejszone, w zamian dostanie kod generujący galerię (uwaga, post nie można składać się z samej galerii, trzeba coś napisać od siebie).

No więc było doskonale Smile

Ostatni tydzień to była istna karuzela, silnik zagadał pierwszy raz w czwartek wieczorem, w piątek rano doszły felgi, regulacje, wymiana piast, zegarów, linek, itd. Jednym słowem auto było gotowe w piątek ok. 16:00, pojechało na myjnie i w trasę. Ja + Krzysztofem + Michał wyjechaliśmy o 17:00. CiNeK niestety nie mógł jechać.
Na początek odkręcił nam się rozrusznik (jeszcze w Zgierzu), było lajtowo. Potem już na autostradzie do Konina, strzelił nam pasek klinowy, urywając jednocześnie masę przy alternatorze. Szybka nocna naprawa i jedziemy dalej. Ok. 23 w nocy doszliśmy do wniosku że poprawimy zbieżność bo opony czasem piszczą.

Ponieważ auto robione było na ostatnią chwilę wyjechaliśmy w piątek 21 sierpnia mając przegląd ważny tylko do piątku. Pech chciał że o 01:00 zatrzymała nas policja, czyli godzinę po tym jak przegląd był już nieważny. Sam bym tego nie wymyślił ale mam 2 świadków. Na szczęście udało się wszystko ugadać, i po wymianie jednej żarówki ruszyliśmy dalej.

Potem ok. 03:00 urwał się przewód idący do aparatu zapłonowego (trzymał się na pojedynczych żyłach i auto przerywało). I w ten sposób dotarliśmy na kemping ok. 05:00.
Przywitali nas najwytrwalsi uczestnicy zlotu – nie spali jeszcze o tej godzinie... Od razu okazało się że wolnych domków brak a rezerwacja Scorpiona jest z jakiś powodów nieważna (po prostu jej nie ma). Niestety o 06:00 nie mogliśmy dodzwonić się do same Scorpiona Smile Smile Smile

Rano pojechaliśmy na tor (w trakcie przejazdu część skrzyżowań była zamknięta dla ruchu). CDN.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 10:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. z moimi zdjeciami zrobimy tak jak sie umawialismy Wink
Zlot był po prostu bomba!! udał sie w 100% poznałem tyle wspaniałych ludzi i mogłem z nimi podyskutowac Very Happy
Pozdro dla Ekipy Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
krystynka20 (Poznań)

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 12:29    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot był super sympatyczny:)!!! M.a.x.x super fotki i nawet moja stopa w obuwiu wystąpiłaWink. Fajnie wyszły fotki z wieży, wiedziałam, że tak będzie!

Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot Rewelacja, ciesze sie, że spotkałem tyle ciekawych osób z forum. Dziękuje wszystkim za wspaniały weekend Smile !!

Zachowania maxxa po przyjeździe nie skomentuje..

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ktoś mi zdjecie zrobił ja nie moge Laughing

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 16:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlocik udany, jesteśmy bardzo zadowoleni, i pozdrawiamy ekipę oraz chciałem podziękować Porthosowi za regulację zaworkówWink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

udany udany Smile

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 17:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylo godnie, oby z roku na rok przyjezdzalo coraz wiecej osob ;]
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mojemu aparatowi niestety się zaniemogło, mam 5 czy 6 słabych zdjęć które szkoda czasu wrzucać, ale mam jeszcze to: Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1RC2EmWcNoU[/youtube]

Przy okazji podziękowania dla ekipy warszawskiej za udostępnienie dla nas kilku metrów kwadratowych w swoim domku. Cool

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 7:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Następnym razem domek udostępnimy po uprzednim zdeponowaniu sprzętu nagrywającego... Razz ... i ty Arturze tez w to maczałeś palce ?? ale nocna jazda na bredzie masakra Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziadek napisał:
i ty Arturze tez w to maczałeś palce ??

Teraz to już masz pewność, że trza było mu pasów nie oszczędzać. Razz

A są może już jakieś materiały z mediów?

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 16:16    Temat postu: relacja tv Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z TVP Bydgoszcz, w zbliżeniach z dnia 22.08 : http://ww6.tvp.pl/6981,20090822926201.strona, o maluszkach zaczyna sie od czasu 15:32
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://ww6.tvp.pl/6981,20090822926201.strona

Ostatnio zmieniony przez krzysztofer00 dnia Sro 26 Sie, 09 9:44, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1615744,0,3,taki_maly__a_zawojowal_polske_zlot_fanow_malucha,wiadomosc.html
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na początku chcemy podziękować Organizatorom - Fifi dzięki że pamiętałeś i trzymałeś 13 do soboty...

Żałować możemy, że zjawiliśmy się tylko na kilka godzin, ale cóż lepsze kilka godzin niż nic...

Dla Darka za robienie za GPSa w trasie. Dla reszty ziomali co z nimi jechali...

Dla Czestera, za to, że pobyt w szpitalu nie zaszkodził mu, żeby się zjawić na zlocie....

Dla M.a.x.x. - Prezesa Klubu Wink

I dla wszystkich z którym rozmailiśmy widzieliśmy się fajnie znowu było was zobaczyć i do następnego razu Wink

p.s Maxx jak można te foty zgrać na dysk????????????

FOTY nasze są na mojej www
http://maluch-poznan.com

jakby ktos chciał to proszę się odezwać to też dodam na www Wink
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiec tak zabrałem sie z kolegami z Zywca o godzinie 23 w czwartek udało nam sie dogadac co i jak i czy mnie zabiorą Wink
Z kowala wyruszylismy około godzinki 17 wiec dotarlismy jak juz sie zaczynała szarówka ale było ok
W sobote wieczorem fajnie mi sie gadało z Kaktuhem oraz piło te 40% "cos" za udany zlot
mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie to powtórzy
Zdjecia z mojego aparatu nie sa najlepszej jakosci ale zawsze Very Happy
Poznałem na zlocie wiele wspaniałych ludzi w tym prezesa Terytorium Smile
I kilku Memberów Wink
Oto zdjecia z mojego aparatu :

Pozdro dla wszystkich obecnych i soób z którymi rozmawiałem na zlocie Wink
Za rok bede swoim malcem wiec bedzie sie działo
pozdro 650 Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz

Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Wto 25 Sie, 09 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol13 napisał:
Maxx jak można te foty zgrać na dysk?

Jak będę miał już wszytko co miało do mnie trafić to wrzuce jako jeden plik gdzieś na serwer.

Member
Member

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kilka fotek

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol13 napisał:
jak można te foty zgrać na dysk????????????

Możesz każdą fotkę z osobna zapisać, musisz kliknąć na wybranym zdjęciu prawym ---> otwórz w nowym oknie/w nowej karcie ---> i zapisz Jupi!
Ja w ten sposób zapisałem już 1088 fotek ze zlotu (najgorzej zapisywać z serwera "picasa" bo tam to 3razy dłużej schodzi) Neutral
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf dzięki Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński