Poznań W każdym razie ci co wczoraj wracali też dojechali zadowolenia do domu ))
Fajnie było się z Wami znowu spotkać chociaż na chwilę _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Łódź też dojechała. Powrót już bez problemu. Nie wiem jak z Marchewą, najpierw chciał wracać grupą z nami a potem wyjechał i nawet się pożegnał .
Dzięki wszystkim który byli na zlocie, jeszcze się rozpiszę w osobnym poście.
Foty w drodze, tym razem bez rozpieszczania, będą na raty
--
Jak zwykle jak ktoś nie wie co ma zrobić to niech podeśle foty, nawet pomniejszone, w zamian dostanie kod generujący galerię (uwaga, post nie można składać się z samej galerii, trzeba coś napisać od siebie).
No więc było doskonale
Ostatni tydzień to była istna karuzela, silnik zagadał pierwszy raz w czwartek wieczorem, w piątek rano doszły felgi, regulacje, wymiana piast, zegarów, linek, itd. Jednym słowem auto było gotowe w piątek ok. 16:00, pojechało na myjnie i w trasę. Ja + Krzysztofem + Michał wyjechaliśmy o 17:00. CiNeK niestety nie mógł jechać.
Na początek odkręcił nam się rozrusznik (jeszcze w Zgierzu), było lajtowo. Potem już na autostradzie do Konina, strzelił nam pasek klinowy, urywając jednocześnie masę przy alternatorze. Szybka nocna naprawa i jedziemy dalej. Ok. 23 w nocy doszliśmy do wniosku że poprawimy zbieżność bo opony czasem piszczą.
Ponieważ auto robione było na ostatnią chwilę wyjechaliśmy w piątek 21 sierpnia mając przegląd ważny tylko do piątku. Pech chciał że o 01:00 zatrzymała nas policja, czyli godzinę po tym jak przegląd był już nieważny. Sam bym tego nie wymyślił ale mam 2 świadków. Na szczęście udało się wszystko ugadać, i po wymianie jednej żarówki ruszyliśmy dalej.
Potem ok. 03:00 urwał się przewód idący do aparatu zapłonowego (trzymał się na pojedynczych żyłach i auto przerywało). I w ten sposób dotarliśmy na kemping ok. 05:00.
Przywitali nas najwytrwalsi uczestnicy zlotu – nie spali jeszcze o tej godzinie... Od razu okazało się że wolnych domków brak a rezerwacja Scorpiona jest z jakiś powodów nieważna (po prostu jej nie ma). Niestety o 06:00 nie mogliśmy dodzwonić się do same Scorpiona
Rano pojechaliśmy na tor (w trakcie przejazdu część skrzyżowań była zamknięta dla ruchu). CDN.
m.a.x.x. z moimi zdjeciami zrobimy tak jak sie umawialismy
Zlot był po prostu bomba!! udał sie w 100% poznałem tyle wspaniałych ludzi i mogłem z nimi podyskutowac
Pozdro dla Ekipy _________________
Zlocik udany, jesteśmy bardzo zadowoleni, i pozdrawiamy ekipę oraz chciałem podziękować Porthosowi za regulację zaworków _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Następnym razem domek udostępnimy po uprzednim zdeponowaniu sprzętu nagrywającego... ... i ty Arturze tez w to maczałeś palce ?? ale nocna jazda na bredzie masakra _________________ Kia Soul CvvT XL
Fiat 126 el RIP
Fiat 126 fl żyje
jakby ktos chciał to proszę się odezwać to też dodam na www _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Wiec tak zabrałem sie z kolegami z Zywca o godzinie 23 w czwartek udało nam sie dogadac co i jak i czy mnie zabiorą
Z kowala wyruszylismy około godzinki 17 wiec dotarlismy jak juz sie zaczynała szarówka ale było ok
W sobote wieczorem fajnie mi sie gadało z Kaktuhem oraz piło te 40% "cos" za udany zlot
mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie to powtórzy
Zdjecia z mojego aparatu nie sa najlepszej jakosci ale zawsze
Poznałem na zlocie wiele wspaniałych ludzi w tym prezesa Terytorium
I kilku Memberów
Oto zdjecia z mojego aparatu :
Pozdro dla wszystkich obecnych i soób z którymi rozmawiałem na zlocie
Za rok bede swoim malcem wiec bedzie sie działo
pozdro 650 _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Wto 25 Sie, 09 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Możesz każdą fotkę z osobna zapisać, musisz kliknąć na wybranym zdjęciu prawym ---> otwórz w nowym oknie/w nowej karcie ---> i zapisz
Ja w ten sposób zapisałem już 1088 fotek ze zlotu (najgorzej zapisywać z serwera "picasa" bo tam to 3razy dłużej schodzi) _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE Green i Bordo