Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Brak stopu na przeglądzie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
dawidek198822 (Proboszczowice/Pyskowice)

PostWysłany: Sro 20 Sie, 08 21:02    Temat postu: Brak stopu na przeglądzie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przed przeglądem sprawdzałem światła i lewy stop sie nie palił. Wymieniłem żarówkę i działało aż do momentu wjazdu na kanał. znów lewy stop nie świeci powiedział ze żarówka no to znów wymieniłem bo miałem jeszcze jedną nową i nic dalej nie świeci. skasował mnie a przeglądu i tak mi nie podbił.
pytanie do was co to może być z tym stopem????
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 20 Sie, 08 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeczyść styki kabli do płytek przy lampie lewej i prawej, podobnie jak styki żarówek.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 21 Sie, 08 16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdziłem i nic. może niema prądu? gdzie jest najbliższa kostka???
Powrót do góry
FSMarcin (Trzcianka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 21 Sie, 08 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba w komorze silnikowej

PostWysłany: Pią 22 Sie, 08 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naprawione. temat do zamknięcia.

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 22 Sie, 08 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To napisz jak naprawiłeś , może się komuś przyda .
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 23 Sie, 08 18:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przemierzyłem napięcie i nie było prądu na kablu. w poszukiwaniu najbliższej kostki natrafiłem na przetarty kabel który raz miał prąd a raz nie to go zaizolowałem i dalej do kostki a na kostce przeczyściłem styki (kostka gdzie łączy sie prawy i lewy stop w jeden przewód)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński