Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[K] BRA do ELa
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Pią 13 Sty, 12 14:02    Temat postu: [K] BRA do ELa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przygarnę BRA do ELa w dobrym stanie i cenie w okolicach 60zł. Dodam, że nie spieszy mi się, bo i tak założę je późną wiosną. Jednak chciałbym już teraz zakupić w umiarkowanej cenie i nie dawać 130zł za nowe Laughing
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 13 Sty, 12 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak coś to ja też bym by przytulił Bre do Eleganta, jak by ktoś miał dwie Razz

Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to to poszukiwane 3 Mr. Green
moze przy zakupie nowych jakis rabat byśmy dostali? Mr. Green
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie długo będę miał swój "prototyp" uszyty przez matkę. Jak by była ok, to bym mógł mieć kilka..

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja 4 chętny na brę Razz
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też Mr. Green

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i ja haha XD czyli jest nas 5 ciu takze razor działaj XD

edit sorka 6 ciu haha
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw muszę przynieść maskę do domu, matka musi mieć czas, i musi zrobić pierwszą i zobaczyć jak wyjdzie.. Jak coś to dam znać

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekamy czekamy Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to może jak tylu nas jest, to można by się dowiedzieć ile by kosztowały nowe? jakąś zniszke byśmy dostali Razz

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Najpierw muszę przynieść maskę do domu, matka musi mieć czas, i musi zrobić pierwszą i zobaczyć jak wyjdzie.. Jak coś to dam znać

Niach niach niech działa Smile jak będzie to miała twoja mama robić to zawszę można jakiś kolor wybrać Smile (wyobrażacie sobie Bra beżową ?? Smile
Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie nie kojarze innej niz czarna.

w sumie to mam wujka tapicera tyle ze musial bym mu pokazac co ma zrobic i mic jedna jako wzor;p
najprosciej chyba nowa kupic;p
Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 14:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulo850 napisał:

w sumie to mam wujka tapicera tyle ze musial bym mu pokazac co ma zrobic i mic jedna jako wzor;p

Najprościej, ale nie najtaniej Smile
Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 16:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wojtek6996 napisał:
paulo850 napisał:

Najprościej, ale nie najtaniej Smile

no 130zł jak by nie patrzeć.
ale jak bym policczył koszt zakupu skóry dowozu do wujka i pozniejszego odbioru to wyszlo minimalnie taniej. robocizne mam za free a na paliwo ok60-70zł.

pozyjemy zobaczymy:)
Powrót do góry
dovers_ck (Kielce)

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli dobrze pamiętam to ktoś z MFK robił je.

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak białamewa robił ale już nie robi
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nadobrą sprawe gdzie można dostać nową BRE? jest jeszcze ktoś kto je robi ?

Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
to nadobrą sprawe gdzie można dostać nową BRE? jest jeszcze ktoś kto je robi ?

http://www.sklep.n-c-t.pl/index.php?p39,bra-fiat-126-maluch
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli chodzi o mnie to już nieaktualne, kupiłem, i niedługo przyjdzie pocztą Very Happy i odrazu mówie że nie tą za 130 Razz jak dobrze pójdzie to niedługo ruszy produkcja, i będziecie mogli się wyposarzać u mnie w takie wypasy Very Happy Pozdro 903 Razz

Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest coś nowego w temacie Panowie? Very Happy
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie niestety nie Ekhm...

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kupujcie, kupujcie to gówno i zakładajta jeszcze w zimie Laughing A po zimie szukać będziecie maski Twisted Evil
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tuner564 aleś dowalił... jak dzik w sosne

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 8:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tuner564 napisał:
Kupujcie, kupujcie to gówno i zakładajta jeszcze w zimie Laughing A po zimie szukać będziecie maski Twisted Evil

Nikt nie jest na tyle głupi żeby jeździć z założonym Bra w deszcz, a co dopiero w zimę Wink
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 11:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tuner564 bra jest na zloty - spoty a nie do codziennej jazdy Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński