Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[K] BRA do ELa
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przelatałem z brą całą poprzednią zimę nic sie nie stało maska cała ładna , bra tak samo ( chodzi o golfa II) więc nie wiem w czym problem...
Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak na chłopski rozum to bra jest skórzana.
Letni desz nie powinien jej zaszkodzić biorąc pod uwagę że w skórzanych kurtkach chodzi sie na codzień jesienią, zimą.. moknie się i to w dużo niższych temperaturach wiec materiał schnie dłużej. i nic się nie dzieje.
no chyba ze bra jest z innej skóry lub to że na lakierze leży ma jakis wpływ.

tak ja to widze:)

a jak bra jest na takie wyjątkowe okazje tylko to nie kupuje:) myslalem ze mój maluszek na codzień będzie mogl być nią przyozdobiony i ciekawiej wyglądac:)
Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 15:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja planuje ją zakładać tylko na słoneczne dni Wink Niby nic jej się nie stanie, ale jaki jest sens po deszczu kisić tą maskę wodą która wleciała pod BRA? Nie lepiej się zatrzymać i ściągnąć..?

[b] Jednak Panowie trochę odeszliśmy od tematu.. To jak ma ktoś na sprzedaż/robi ktoś to BRA? Bo nie chce dawać 130zł za nowe Sad
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 1:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupiłem bre, i prawdopodobnie niedługo będzie pierwsza kopia, zobaczy się ile to będzie kosztować, i dam znać na forum.

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 17:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano jedna for me Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

narazie proszę nie pisać kto ile chce, bo zobaczymy jakie będą koszta takowej bry, i jak to wszystko będzie wyglądać.

Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Sro 29 Lut, 12 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są jakieś postępy? Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 29 Lut, 12 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chwilowo brak czasu, jak coś będzie to dam znać. niebawem będzie przymiarka bry którą mam, teoretycznie jest to FL/ST do maski eleganta, i się okaże czy się różnią, i za jakiś czas zacznie się szycie.

Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Sro 29 Lut, 12 19:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bra do el jest trochę inna niż fl/st są inne wymiary
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 29 Lut, 12 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i sprawa się wyjaśniła. więc będę miał jak coś bre do FL/ST...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński