Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bobson pełna gleba dziadek na szerokiej stali
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
metas (nowy Dwór Gdański)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 11:40    Temat postu: Bobson pełna gleba dziadek na szerokiej stali Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam chciałem przedstawic wam mojego fiacika

Opis

Rok:1984
Siilnik:650cmm skoczaone kolo zamachowe 3kg,glowica splanowana 3mm,pusty wydech
Nadwozie:org,chrom fifka,stal 6j i 7j,gleba
Wnetrze:org czarny skaj

Buduje go z pomoca kolegi z forum.Kupilem go jako serie od starszej pani,jedził u mnie rok poznalem kolege Manka i zaczelismy kombinowac to sa obecne foty moze znajde gdzies fotki jeszcze jak byl org jest pare ognisk korozji ale z czasem wszystko zrobimy

Jakas tam stal hehe Very Happy

Po zalozeniu Rotfl

Dzis Maniek polakierowal elementy silniki ja poskladalem go wyglada pieknie.Co do gleby to dopero poczatek musze zmienic amortyzatory bo sie zlozyly i zrobimy mu wieksza glebe.Co do felg odrazu odpowiadam NIE NIE OBCIERAJA :cisza: Rotfl
Jutro zrobimy mu polerke i nagramy filmik bo foty nie oddaja jego wygladu a podczas jazdy wyglada pieknie:D Ale wiem ze na nastepny raz zrobie mu 7.5j felgi do tyłu:D

Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/65266

Ostatnio zmieniony przez metas dnia Sro 03 Cze, 09 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
k4rol_

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aż nie możliwe, że nie obcierają... jak dla mnie za duże te posheshki Very Happy i gleba za duża :p .. ale ogólnie nieźle (troche mu dajesz popalić tymi modyfikacjami silnika Smile)
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wypas gleba, fele piękne Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie wygląda z tymi modyfikacjami Smile
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gleba w tym malcu to mistrzostwo, no i te szerokie fele, opona wygląda zajedwabiście Mr. Green
heh przedni chlapacz trze o ziemię Devil

metas napisał:
zrobimy mu wieksza glebe

Shocked Shocked Shocked Mr. Green

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mistrzostwo, wygąda zajebiś.cie. Twisted Evil

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 13:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie oponki naciagniete super na te fele Wink
Czerwony Smile

Powrót do góry
MaÂłkers
Gość

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łądne wyglada na tych poszerzakach i z naciagnieta gumą

Smile
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ty co bana dostałeś ? Laughing

Żeby nie było OT , to maluch miażdży . Ta gleba jest zupełnie wystarczająca , także większej bym nie robił . Tak samo felgi . W tym połączeniu wygląda to poprostu świetnie Smile
Powrót do góry
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyglada fajnie ale jak dla mnie to gleba za duza mam watpliwosci czy wogole bedzie sie dalo zbieznosc dobrze ustawic. Cos mi sie zdaje ze cos sciemniasz ze nic nie obciera, jak wejda do srodka dwie osoby to napewno cos bedzie tarlo a nie wspomne o dziurawych drogach, no ale moze masz zawis na sztywno pospawany lub juz siedzi na odbojnikach Laughing . ale i tak respekt za te posezone felgi

YouTube
Polska Jazda
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 15:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny, fajny. Dobrze, że ma na przodzie szerokie błotniki albo był kiedyś remont albo taka przejściówka. Bez tego to by się nie dało upchać. Ogarnij blacharkę i będzie gites.

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zolo nic nie sciemniam z przodu amory juz sie zlozuly i sie oparl a z tylu sa odboje krótsze i twardsze
wiec nic nie pracuje tulko na oponie sie ugina Laughing
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

metas wpisz w profilu skąd jesteś, to jest wymóg Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
bolec666 (OLSZTYN)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kozak Cool

widziałem to bobo w święta w krynicy morskiej, jeszcze na przodzie bez poszerzek a na tyle był nie odmalowane. Szkoda troszku że nie są srebrne. Bob na żywo robi mega wrażenie, gratuluje sprzęta Wink

Pochwał: 11

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Totalnie zmiażdżył mi jaja. Niesamowicie sie prezentuje. Rewelacyjne koła, no i gleba po mojemu Cool Cool BOSKI! Naprawdę kawał świetnego Malca. A jak dopracujesz blacharkę to zabraknie mi słów...

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wrazenia artystyczne bezcenne ale technicznie nie bedzie nadawal sie do jazdy lub stanie sie ona katorga. Jako showcar udany ale mozna pojsc dalej i go wyremontowac a nie jedynie zglebic korozje Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
metas (nowy Dwór Gdański)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bilo powoli sie zrobi bede wymienial caly przod na nowy i bedzie gites Smile

dopisz w profilu skad jestes - regulamin Wink //Harnas
Powrót do góry
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

metas napisał:
zolo nic nie sciemniam z przodu amory juz sie zlozuly i sie oparl a z tylu sa odboje krótsze i twardsze
wiec nic nie pracuje tulko na oponie sie ugina Laughing

to cie niezle tam wytelepie i buda po dupce dostaje. W takiej konfiguracji to raczej maluszek nie nadaje sie do jazdy na naszych drogach, bedzie myszkowal po drodze no i bedziesz musial walczyc z kierownica nad utrzymaniem jazdy na wprost Twisted Evil Very Happy Cool

YouTube
Polska Jazda
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kutwa mac Shocked
Wygląda na tych felach i glebie miodnie Twisted Evil
Załóz jakies inne lusterka-te psuja efekt,chlapacze z przodu out,ogarnij rdze i chyba polerka by mu sie przydała albo on taki na tych fotach brudny sie wydaje Rolling Eyes
A przód tak zle wygląda zeby cały nowy wstawiac??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz

Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Czw 07 Maj, 09 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Maniek (Krynica Morska)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W koncu znalazlem nowe forum wielu straszych uzytkowinikow mnie pamieta...wiec nie szukam tematu aby znow sie przedstawiac

A co do Malana jest robiony u mnie w warsztacie robimy go razem z kolega Meta i nie gadajcie mi tu glupot obcieraja czy sie jedzic nie da to wszysto jest dopracowane sa piekne negatywy zbierznosc jest ustawiona.Zle sie nie jedzi,blotniki ma orginalne nie zadne kombinowane wyciolem tylko ranty od srodka i jest bajka.Gadanie ze sie zlamie mnie smieszy jak macie zgnite budy i jedzicie szybko po dziorach to wam peka ten maluszek jest to lansu i jak trzeba jedzimy nim 40km/h przez 10km przewaznie ja nim jezdze a że nie lubie jak cos obciera czy przyciera dla tego jest dopracowany i sztywny jak nalezy.Gleba bedzie jeszcze raz taka aby tarł o ziemie bo taka amatorka nas nie satysfakcionuje.Lakier do wakacji mamy zamiar zorbic auto jest juz wypolerowane tylko zdjecia mu zorbimy....i nie chce sluchac zbednych gadek pekania i obcierania nie robie tego od wczoraj aby bobas byl nie dopracowany.Pozdro eheh Very Happy
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzie dorwaliście takie dekielki ?Smile
Powrót do góry
Maniek (Krynica Morska)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj warsztat kiedys specjalizowal sie tylko we fiatach 30lat temu i mam sporonowych fantow do fiata:D nie tlyko takie dekielki:D A te metas odemnie dostał Mr. Green
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpisz w profilu skąd jesteś żeby wiadomo gdzie nalot robić XD

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze dr maniek uswiadomil chlopakow ze nie robimy amatorki co do aut dekielki dostalem od manka jedyne w swoim rodzaju nik takich nie ma musze wiecej poszukac fantow do malana pozdro Laughing
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krynica morska?? Tam sie wozicie?? Jadę tam na urlop to sie za pozwoleniem Waszym przyjże z bliska tej maszynie. Wygląda należycie. Chcecie zrobić to na culta??
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński