Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bobson pełna gleba dziadek na szerokiej stali
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
grucha89 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cos pieknego Smile pelen wypas RESPEKCIK kolego Smile
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 moze mzoe ja tam mało obcykany Smile
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 11:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chyba w przyszłym tygodniu uderzę na Elbląg ze swoimi stalaczami Cool

Kaszlak_maniak czekamy na filmik ze zlotu! Very Happy

Powrót do góry
JaZ

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 4:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem na własne OO-czy tego malca. rOObi wrażenie.
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 15:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja wlasnie wracajac ze smarzalni napotkalem na tego malca.potwor. duzo daja te gigantyczne felgi.
w ogole to na podworku macie jeszcze pare ciekawostek.

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 23 Cze, 09 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog juz na urlopik pojechałes oby ci ziomek pogoda dopisała i przejezdzaj zobaczysz jaką miejscowe ogarnołęm Smile
Powrót do góry
Maniek (Krynica Morska)

PostWysłany: Czw 25 Cze, 09 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog Ja mam bo Boba juz nie ma w Krynicy stoi w Domu:)
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 25 Cze, 09 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale jeszcze w poniedziałek był. wczoraj jakieś polo w tym miejscu stało. ale też konkretny felunek.

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog Moje polo na ATS Classicu 7j Very Happy
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 9:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maniek napisał:
W koncu znalazlem nowe forum wielu straszych uzytkowinikow mnie pamieta...wiec nie szukam tematu aby znow sie przedstawiac

A co do Malana jest robiony u mnie w warsztacie robimy go razem z kolega Meta i nie gadajcie mi tu glupot obcieraja czy sie jedzic nie da to wszysto jest dopracowane sa piekne negatywy zbierznosc jest ustawiona.Zle sie nie jedzi,blotniki ma orginalne nie zadne kombinowane wyciolem tylko ranty od srodka i jest bajka.Gadanie ze sie zlamie mnie smieszy jak macie zgnite budy i jedzicie szybko po dziorach to wam peka ten maluszek jest to lansu i jak trzeba jedzimy nim 40km/h przez 10km przewaznie ja nim jezdze a że nie lubie jak cos obciera czy przyciera dla tego jest dopracowany i sztywny jak nalezy.Gleba bedzie jeszcze raz taka aby tarł o ziemie bo taka amatorka nas nie satysfakcionuje.Lakier do wakacji mamy zamiar zorbic auto jest juz wypolerowane tylko zdjecia mu zorbimy....i nie chce sluchac zbednych gadek pekania i obcierania nie robie tego od wczoraj aby bobas byl nie dopracowany.Pozdro eheh Very Happy

Autko podoba mi się - bardzo przypomina mi moja Pomarańczkę na pierwszym felunku, z tym że ja bardziej robiłęm pod kątem upalania/zabawy Smile

Ogólnie miałem jak reszta napisac że nie ma sensu, bo choć wizualnie jest zajebisty, to na pewno nie da się tym jeździć ble ble ble...ale po przeczytaniu tego postu wszystko ok- jak autko ściśle do lansu to gra muzyka Very Happy
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 30 Cze, 09 1:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maniek napisał:
WitchDog Moje polo na ATS Classicu 7j Very Happy

widac ze nie proznujecie. ladna pododa a tam szlifowanie jakies. Twisted Evil
widzialem jeszcze fajna rat jette (albo cos w podobie) generalnie fajny klimat. gdzies blizko stoi ten malan. chetnie bym mu fotki jeszcze pstryknal. Cool

PostWysłany: Wto 30 Cze, 09 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ma styl, strasznie mi sie podoba Smile
Powrót do góry
metas (nowy Dwór Gdański)

PostWysłany: Sro 01 Lip, 09 18:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog W Nowym Dworze Gd stoi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński