Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bobi Red Hot Chilli Malan
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 15:04    Temat postu: Bobi Red Hot Chilli Malan Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Malczanka kupiłem na początku września od miłej wdowy z Tczewa. ELX z '97 roku, z przebiegiem 51 tys. i mchem na szybach ;p Z czasem dodałem mu inne wloty powietrza - allegro:) Wrzuciłem CB, zmieniłem głośnik z Tonsila na jakiegoś starszego Pioneera od kumpla, założyłem również nowe filtry i pasek. Śmiga! i to się liczy. Nie wiem czy go glebić, może minimalnie na wiosnę, teraz zajmę się podłogą, co by na wiosnę nie jeździć na flinsotna, z dziurami w podłodze. Jakie są eleganty, każdy wie. Jest też parę bąbelków na karoseri, ale to już kosmetyka. Wczoraj założyłem po dłuższym czasie 3 lampkę stopu (28diód). Na wiosnę również założę jakieś alu 13, a także poszukuję foteli lotniczych. Na razie tyle Razz

Ostatnio zmieniony przez Bobi dnia Czw 19 Lut, 09 22:17, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

normalnie jakbym widział swojego Smile tylko te wloty z siateksu to jakieś nieporozumienie Mr. Green
no i plastiki z tylnej klapy out
powodzenia i wytrwałości!

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko ładnie,lecz piter19850207 ma racje,wloty porażka,targiem śmierdzi jak cholera,plastiki se na zime trzymaj Smile nie nacieknie do komory,glebe zrób,fele,wloty stare załóż i bedzie ok

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 15:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:
plastiki se na zime trzymaj nie nacieknie do komory

o tych plastixach jest tyle zwolenników co i przeciwników, tylko żeby po zimie się ruda tam pod nimi nie pojawiła, osobiście sam nie zakładam tego szitu Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 17:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też prawda Smile ale ja poszukuje tego ciekawego gadżetu Smile może kupię nim zima nadejdzie

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałem taki gadżet i po zimie, jak je ściągnąłem to były takie ślady na lakierze po tym i po oleju że massakra byłą to doczyścićpyrcio_90 jak chcesz leżą u mnie w garażu Razz

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek widze w miare ładny wiadomo potrzebuje troszke pracy i bedzie good Very Happy
wloty out jakas mała gleba felusie i bedzie miodzio Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwykły EL. Siata OUT - straszny kał.

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wloty poleciały jakiś miesiąc temu i jak poleciały tak leżą w garażu, razem z tymi z klapy:) Siatex jest wg mnie oryginalny, drugiego takiego nie widziałem. Jak na wiosnę machnę polerkę lakieru, to założę te od BISa, też ładnie wyglądają

http://allegro.pl/item463364699_kratki_boczne_fiat_126_bis_nowe.html

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak je wpasujesz w wąskie otwory ?? Potniesz furę?? Rolling Eyes Laughing

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czemu miałbym ją ciąć? Confused Otwory to otwory, normalnie da się je przykręcić.
http://imgcash5.imageshack.us/Himg99/scaled.php?server=99&filename=supciomalaczty6.jpg&xsize=640&ysize=480

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE. W ELu, masz mniejsze boczne otwory niż w BISie. Widziałeś kiedyś FL'a, czy BISa na żywo ?? Laughing

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie widziałem, odkąd starzy zamknęli mnie w piwnicy, to niczego poza wodą i suchym chlebem nie widziałem.

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mr. Green widzę Mr. Green

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oooo, a ja ten samochód już gdzieś widziałem. I nawet go macałem Razz I pewnie jeszcze nie raz będzie okazja... Wink Tylko teraz dbać o niego. Wink

A co do wlotów... Moim zdaniem wloty bisa w ELu by wyglądały gorzej niż ten siatex...

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/show_item.php?item=480613695
Takie będą lepsze - miszczu/e?

Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te pasują Wink
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wywal w cholere te wloty i zrob swapa Mr. Green pierdykniesz sobie wlota z przodu na chlodnice i po klopocie Cool
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi - krzysztofer00 gada głupoty. Są inaczej o spory kawałek rozmiszczone śrubki w EL w porównaniu do ST. Nie będzie je łatwo "umieścić".

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówisz o tych od BISa czy o tych co wrzuciłem linka na allegro Question

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wogule pod FL'owskie wloty sa wieksze dziury w budzie wiec ciezko bedzie je umiescic ale jak Ci sie uda Rolling Eyes

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 23:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi - mówię o tych z klasyka.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
wogule pod FL'owskie wloty sa wieksze dziury w budzie wiec ciezko bedzie je umiescic ale jak Ci sie uda Rolling Eyes

stasiu dziurę to ty masz w du.pie po pierwsze primo.
A po drugie primo,po co się tak ścieracie.Bobi jest takim fachowcem że niech kupi sobie te wloty z bisa.I wtedy bedzie śmiesznie jak będzie temat: Dlaczego floty nie pasują Twisted Evil

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwykly elegant troche pracy i bendzie ladny. Pozdroo
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 15:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p nie wiem o co Ci biega.....jak sie zapytał to mu odpowiedziałem Very Happy
a propo Bobi kiedy jakies nowe fotki bedą malacza??

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński