Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bobi Red Hot Chilli Malan
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 28 Lut, 09 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi weź oryginalne wloty, wytnij żebrowanie i wklej siateczkę, na koniec pryśnij plastik na czarno i siateczkę można by przyciemnić lekko, od razu będzie o niebo lepiej wyglądać Smile ja takie miałem przez chwilę ale wróciłem do odświeżonej serii Smile

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 01 Mar, 09 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie chodzi mi to po głowie - rozmawialiśmy nawet z kaszlak_maniakiem. Znajdę chwilę to się pobawię Very Happy Na początek psiknę ten wycipisty siatex na czarno, a potem zobaczymy jak to się zgra z plastikowym wlotem Cool

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam dokładnej fotki mojego wlotu ale na pj masz mniej więcej jak to wygląda, zajrzyj też do kolegi Kabzika on też miał tak zrobione Smile

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 0:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co daje taka siatka?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 8:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha daje +2 do lansu:DVery Happy
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może po prostu mu się podoba Razz

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 15:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to smutne.

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 18:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
to smutne.

Czy ja wiem? Jak już musisz płakać to się nie krępuj Lol

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi co mam ci powiedziec... ze sa fajne te wloty? Nie spelniaja zadnej funkcji wygladaja prowizorycznie. Kiedys takie siatexy byly na topie ale teraz juz nie. Osmieszasz wlasne auto takimi dodatkami. Lepiej pomyslalbys nad sensownoscia tej przerobki niz zajmowal szermierka na forum. Oki rozumiem ze wisi ci co tu napisalem a mnie twoj maluch tez wisi. Powodzenia w pasowaniu wlotow z Bisa miszczu Razz Razz

Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patrz masz tu moje, leza gdzies w garazu pewnie, jak chcesz napisz na gg to sie dogadamy tyle tylko ze teraz siatka jest czerwona i ma mniejsze oczka.

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O te od lewego to już dobre wykonanie, odkup i montuj, tylko siatkę pomaluj na czarno bądź srebrno Smile

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem przeciwny wszelkim siatexom, ale u lewego06 nawet jest to wykonane ok i wygląda w miare Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 02 Mar, 09 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko już mamy dogadane - nie bójta nic! Faja

Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron napisał:
pomaluj na czarno

fotka nie aktualna byla, eheh

fakt wszystko dogadane musze tylko tego poszukac...

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taak, za to dzisiaj udało mi się dobrze i bez problemów nakleić na tylną szybę nalepkę z pseudonimem-flaga-grupą krwi Cool

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi się podoba Smile

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi tez Wink dobry bajer no i ktoś z allegro sobie na tym nieźle zarabia Smile

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobry bajer to bylby jakbym podjechal z tym pod prace Rolling Eyes na ale jak sie ma nascie lat..

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo -pod twoją robotę to rzeczywiście "dobry bajer" Mr. Green Crazy

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
ale jak sie ma nascie lat..

Gdybyś napisał to bez tego ŻALU, to byłaby całkiem miła wypowiedź Rolling Eyes

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 03 Mar, 09 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm....to taki kolejny duperel ktory za wiele nie zmienia w aucie ale poprawia humor wlasciciela Twisted Evil

PostWysłany: Sro 04 Mar, 09 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi wszystko co tu pisze jest wzglednie mile. Nie chcesz poznac mniej milej strony mojego sposobu wypowiedzi.

Zeby bylo jasne ... te naklejki tez sa zle. Podobnie jak wloty ale jesli juz maja byc te gryzmoly to np moglyby byc o polwe mniejsze i mniej czytelne na pierwszy rzut oka ale do odczytania jak ktos zechce sie przypatrzec.

Czlowieku kazdy tutuaj chce jakos pomoc w ksztaltowaniu wizerunku malucha. Mam dosc patrzenia na jezdzace po ulicach potworki, karykatury malucha. Masz zapal, jestes mlody, masz szanse jezdzic gustownie zrobionym malcem bez stikerow i siatexu.

Teraz to as sie prosi o telefon komorkowy na tylnej szybie i adres majlowy na przedniej. Popraw sie i nie spinaj. Zobaczysz jak kiedys bedziesz patrzyl na tego typu modyfikacje. Ok koniec OT

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 30 Mar, 09 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyszły wloty od Lewego. Zamontowane - zgodnie z waszymi wcześniejszymi komentarzami, nie kłują już tak po oczach Smile

Było tak:

Teraz jest tak:

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Pon 30 Mar, 09 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z wlotami od lewego jest o niebo lepiej...
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Pon 30 Mar, 09 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

było by jeszcze lepiej gdyby całe czarne były bo odcienie czerwieni się różnią i nie wygląda to ciekawie, chyba ze to wina aparatu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński