Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bober - 126p ST 82/83
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 16:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pokaże taki ot drobiazg, żeby ukrócić głupie gadanie z GG Rolling Eyes

A co to jezd ?
Rolling Eyes

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:

A co to jezd ?

to jest obudowa wentylatora i termostatu Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A z czego Mr. Green

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu musi Ci plusa dac Laughing
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sie wie "pochwa +1"

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś czuje że bez piachu i prochu nie pójdzie Twisted Evil

ładny bambi motór się szykuje

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szukam drugiego takiego oblachowania. Ważne, żeby nie było "modzone" lub powypaczane, bądź podziurawione korozją.

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 6:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze

http://allegro.pl/item628382870_obudowa_wentylatora_dmuchawy_silnika_alt_fiat_126p.html
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 6:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spostrzegawczość niektórych userów jest wręcz dołująca Rolling Eyes
Powrót do góry
grucha89 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 9:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do czesi to imponujaca !!!! a co to maluszka to swietna sprawa niezlu odl timer Very Happy
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba Ciebie kac trzyma Very Happy jak coś to youngtimer Very Happy po drugie gubisz litery Razz a po trzecie maluch fajny Cool

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja trochę powroce do tematu z poprzedniej strony o tych felgach Mochu myslales zeby je wpolerowac cale widzialem juz takie cudo w polerce (tyle ze szersze) i uwazam ze efekt jest satysfakcjonujacy Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak myślałem, tylko chyba nie są zbyt proste do polerowania. Musiałbym się rozeznać jaka cena. One są malutkie - 12 calowe i właśnie myślałem je ożywić dekielkami ABARTH lub Giannini i polereczką, ale to śpiew przyszłości.

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 18:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

swietnie Smile powiedz mi jeszcze dobrze myśle czy te kółka sa orginalnie w mini ?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 15 Maj, 09 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Oryginalnie z Mini 1 generacji.

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 15 Maj, 09 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kumpel ma podobnego "kroju" w SC (ramiona czarne, a spory rant w polerce) i kozacko się prezentuje Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński