Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
BMW by Zibi ?!?!
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Zibi (Pszów)

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Każdy by to zauważył, że kołpaki zostały przycięte a felgi pomalowane Cool wystarczy popatrzeć jak wyglądały wcześniej Smile
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ześ narobił ...
Powrót do góry
MłodyGT (Rybnik miasto z ikrą :P)

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tu dowód
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 11:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widziałem malca na żywo Wink jest spoko,wałeczek,wupex Mr. Yellow niech tylko ta blacha na wiosnę bedzie spoko i jakaś felga Wink ale ogólnie jest pozytywnie! i nie ma czerwonych elementów tyle Very Happy

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 11:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Blachara będzie robiona na bank na wiosnę, zawieszenie teraz, nowe serducho (23 tyś) pojutrze w środę, a co do felg, to będą alusy :

A ogólnie wygląda tak:

Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O ja nie mogę normalne lustra i wloty, jeszcze korek wlewu i juz bedzie dobrze Very Happy
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 1:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I wywal tę kupe z kół Smile będzie jeszcze lepiej.

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i to na tyle o st od zibiego bo juz go dawno nie ma Very Happy
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grucha89 na chój odkopujesz takie stare tematy ??
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Razz zibi pokaż FL'a Very Happy odpowiem za gruchę - odkopał go,bo to nasz kumpel dobry Smile

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek widzę że trochę kultury dla ciebie to za dużo . No cóż trudno ...
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha i jeszcze nie stosuje sie do regulaminu OT

//Lama
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński