Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
blotniki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
antekmarcin1988 (Poznań)

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 19:41    Temat postu: blotniki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc ile miejwiecej kosztuje wspawanie nowych reperaturek dwoch blotnikow przedniego jednego i tylniego i pomalowanie tego?? pytam bo chce wiedziec ile mam mam sobie odlozyc sianka dzeki pozdr
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zalezy od warsztatu miejsca i części. Musisz popytać. I na wstępie nie pytaj w małych warztaciznach bo olejąmalucha i zrobią na odpierd*l. Lepiej wydać dwa razy więcej i mieć pewnosć roboty a nie oszczędzić i mieć chuj*ie
Powrót do góry
antekmarcin1988 (Poznań)

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale miej wiecej ile takie cos kosztuje?? jaki przedzial ??
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 banie lekko z malowaniem

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus koszta owych reperaturek i lakieru??
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnei samo wspawanie reperaturek to 100 za dwa błotniki potem za wygładzenie, zaszpachlowanie pomalowanie podkładem i potem lakierem 200
300zł łącznie
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

100 zł wyjdą Cie reperaturki, z 5-6 dych materiał na lakierowanie, i reszta robocizna, lepiej samemu zrobic. ja sam wymieniłem błotnik z tyłłu do wysokości okna, pamiętaj też że jak wytniesz błotnik może sie okazać że potrzebne jest jeszcze wiecej roboty bo wewnętrzne blachy moga być też zgnite wiem to po swoim malcu a wymieniłem dosyć już w nim jeśli chodzi o elementy blacharskie np
-progi
-pas przedni
-tylny błotnik
-naroznik tylny dolny prawy razem z błotnikiem
-podłoga
-przegroda pod pedałami
-belka pod resorem

niezła zabawa Very Happy

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 0:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt a dzisiaj nie dbaja o stare maszyny tlucza tego ile wlezie...ja wymieniajac pas przedni z cala lewa strona to tyle sie nameczylem ze szkoda gadac musialem wszystko naciagac...do tej pory klapa sie krzywo zamyka...a z warsztatami jak wiadomo dosyc ze zrobia ci za przeproszeniem tak na odjeb sie do tego jeszcze cie skasuja...
Powrót do góry
chemik143 (Cieszyn)

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak: Jeśli ja bym miał to robić komuś na tip top, tak jak się patrzy to bym wziął 100zł za wspawanie, za pomalowanie i wykończenie ogólnie (łącznie z cynowaniem) około 300 - w sumie 400. Najlepiej jest kupić sobie spawarkę i jak będziesz coś musiał poprawić to dasz se radę sam:) Nawet z malowaniem:D butla z azotem sprężonym nie taka droga jest.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński