| Autor |
Wiadomość |
KES (Radomsko)

|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 21:26 Temat postu: BIS Kes'a |
|
|
Witam
nie ukrywając chciałem się pochwalić moim nowym nabytkiem
moje dwa fiaciki

Ostatnio zmieniony przez KES dnia Wto 29 Sty, 08 21:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 21:32 Temat postu: |
|
|
Ruda go troche podgryza. Jak bede przejezdzal to moze zerkne na zywo  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KES (Radomsko)

|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 21:37 Temat postu: |
|
|
a zapraszam , a co do rdzy do fakt troszkę go wcina , potrzebuje remontu !  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebcyc (era)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 21:48 Temat postu: |
|
|
tragedii nie ma jakoś przebył drogę 250KM bez awarii _________________ zapraszam na www.budowaswapow.com
Sprzedam części:
Miski alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KES (Radomsko)

|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 21:58 Temat postu: |
|
|
to była cięszka droga ale daliśmy radę , autko kupiliśmy w Świdnicy koło Wrocławia wróciliśmy do Radomska o 4 nad ranem :d kocham malca zawsze dostarcza prawdziwych doznań z jazdy .Bisik nie miał OC a chamulec był tylko prawy przedni  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Medyk (ETM)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 22:24 Temat postu: |
|
|
| O spoko, widzę że jednak skusiłeś się na bisa, dobry sprzęcior, bis to jednak idealny pojazd pod budowę swapa, no i jeden bis uratowany więcej. Na razie to co widać to nie rdza tylko takie tam paproszki, zwykle bisy dzielnie sie trzymają zwłaszcza te z pierwszych roczników, ogólnie to blachy są takie jak w FL więc jest nieźle, który to rocznik? jak czaczniesz remont to zauważysz że to nie jest tylko maluch z klapa, jest sporo różnic między maluchem a bisem, w pozytywnym znaczeniu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 22:27 Temat postu: |
|
|
Kes ciesze sie razem z Tobą, ale temacik to moglibyście przenieść do "Teraz my"  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KES (Radomsko)

|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 22:40 Temat postu: |
|
|
Sebcyc namówił mnie na bisa i jestem z tego zadowolony.
rocznik 1990.
bez obaw o bisa będzie bisem z większym sercem
co do przeżucenia tematu to nie wiem jak to zrobić  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 22:49 Temat postu: |
|
|
oczywiscie ze wpadne oblukac zaraz jak bede wracal z pracy Gratuluje _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli darujesz mu lakier nibykameleon, pseudoposzerzenia, obdarte 175/50R13, drewno na boczkach drzwi i brak rynienek... TO BĘDZIE NA PEWNO DOBRY BIS
Wiesz, że nie chciałem Cię urazić stary przyjacielu - znamy się nie od dziś - najeżdżam na każdego, z miłości do 126p. Kompletuj graty, a ja na pewno Radomsko odwiedzę w kwietniu/maju - zgadamy się jeszcze z Bilo, może sebcyc i byśmy trochę popili, qe pasa? _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Medyk (ETM)
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:12 Temat postu: |
|
|
| Moch, mógł byś sobie darować wypominanie błędów młodości KES'a, to było dawno i nie prawda, co było minęło, teraz jest bis i na pewno będzie zupełnie co innego. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:14 Temat postu: |
|
|
Mocna grupa pod wezwaniem 126p. Taki spocik jest mozliwy. _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Citroen BX (Gliwice)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:15 Temat postu: |
|
|
Ładny BIS i widze że chyba ma ten sam problem z lakierem co mój  _________________ /F/I/A/T/ 650'FL rocznik 1988 w kolorze white
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:17 Temat postu: |
|
|
Medyk - mordo Ty moja - przecież wiesz, że mam podły charakter w kontaktach virtualnych, ale na żywo do rany przyłuż. Trzeba było mu troszkę przypomnieć, bo jeszcze w avatarze została kreatura  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rampula (Bytom)
 Pochwał: 5
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:26 Temat postu: |
|
|
ładny Bisek, zawsze mi sie bardziej podobały od FLi
a swoja droga macie gdzies zdjecie tego malca bez rynienek bo tego motywu jeszcze nie widzialem? _________________ 'weź synek włóż hawajską koszule...' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebcyc (era)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:29 Temat postu: |
|
|
moch porostu lubi każdego krytykować oprócz siebie  _________________ zapraszam na www.budowaswapow.com
Sprzedam części:
Miski alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bronek (FSM)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:29 Temat postu: |
|
|
Ja widziałem w takim jednym bez rynienek , za to kupa szpachli i przecieki do wnętrza, a Bisik nawet nawet sie prezentuje ,ładny, jakie plany co do niego? _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:31 Temat postu: |
|
|
sebcyc - z siebie też się ciągle śmieje... mój złom robi wszystko - tylko nie jeździ  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:33 Temat postu: |
|
|
Zaraz zaraz... chyba pieszo nie przyjdziesz no chyba ze z fabrycznej pospiesznym. Popraw auto bo sezon blisko. _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:38 Temat postu: |
|
|
Się cały czas grat poprawia. Ale ile dostrzał zastrzyków kasy to wie tylko on sam i nadal nie jeździ jak powinien. Albo się grzeje, albo cieknie paliwo, albo wydmucha uszczelkę z pod głowicy. Śmieć Koniec OT w temacie kolegi KES'a. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Wto 29 Sty, 08 23:54 Temat postu: |
|
|
Bo za mało jeździsz i dlatego. Pojeździłbyś nim z pół roku, zepsułoby sie co miałoby sie zepsuć i byłoby potem OK  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SAS (Kraków/NTarg)
|
Wysłany: Sro 30 Sty, 08 0:17 Temat postu: |
|
|
Bis - powoli mi się marzyć zaczyna.
Rób, napewno będzie na co popatrzyć. _________________ Żyj aż do śmierci! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Sro 30 Sty, 08 1:08 Temat postu: |
|
|
KES... a mówiłeś kiedyś, że maluch już nie... A tu prosze:P Szykuje sie znów coś do przerobienia Ale faktycznie bez tych płyt zamiast boczków bo reszta była nawet faja  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Sro 30 Sty, 08 7:25 Temat postu: |
|
|
| WitchDog napisał: | | a mówiłeś kiedyś, że maluch już nie |
No i bardzo dobrze. Szczerze powiem że powrócić do malucha od tak to jest nie lada wyczyn Zapodawaj jakieś fotki dokałdniejsze jak będziesz mial no i przede wszystkim do dzieła. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KES (Radomsko)

|
Wysłany: Sro 30 Sty, 08 8:48 Temat postu: |
|
|
he he Mochu mnie już nie zdziwi, bez obaw , rozumiem i oczywiście zapraszam na małe co nie co do mnie (spocik mile widziany)
plany co do bisa... hmm
napewno central jak już niewielu wie mam silniczek z autka kolegi w którego wjechał ścigacz dość mocna jednostka 1.8 16V z astry GSI
i w tym miejscu Mochu muszę powiedzieć że nie obędzie się bez większych kół a co do pozostałości auta wizualnie będzie to bis na chromikach :p |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|