Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bis by Grociu
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 29 Maj, 10 21:24    Temat postu: Bis by Grociu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pół roku jazdy elegantem 1.2 stwierdzam, że mi mało Very Happy

Niedawno zagościł u mnie biały bisik Smile

Z wierzchu trochę zaczęty przez rudą, ale podłoga malina Very Happy
Cena zakupu 500zł

Bisik posiada ważne oc do marca przyszłego roku, tarczowe hamulce i nową maglownicę.

Plany:
Jeszcze nie wiem dokładnie jaki silnik zagości, ale na pewno będzie grubo Very Happy

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 10:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe, auto od właściciela warsztatu na Rysy. Tam jest włożony silnik na bloku z cc 700. Troche roboty będziesz miał bo to auto stało pare ładnych lat.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co on mial za czarna mate podpieta pod maska ?

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 10:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grociu widze sie rozkreca Smile
a co z elegantem?? handel czy zostaje?? Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak MAD_DOGG zgadza się Wink Od Kuszy i jego Tatusia. Stało, ale podłoga zdrowiutka, kawałeczek panowie Kusiakowie go pociągneli za audiczką i odpalił, trochę stukał silnik na początku, ale jak dojechałem do domu to ucichł.
Harnaś Nie wiem co to za mata, wygląda jak by była tam fabrycznie...
sercio Elegant na handel.

Ostatnio zmieniony przez Grociu dnia Pon 31 Maj, 10 0:34, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no autko godne pozazdroszczenia i tak jak mówiłeś dobra baza pod +2.0L Very Happy Czekam na wyniki prac Very Happy

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie Grociu jaki silnik w planach??
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

silnik jeszcze nie wiem, co się trafi to się tam wsadzi. Na pewno będzie większy niż w El-u.

Ostatnio zmieniony przez Grociu dnia Nie 30 Maj, 10 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 12

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 30 Maj, 10 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny bisik, kroi się nowy zamiatacz:)
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

PostWysłany: Wto 01 Cze, 10 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakies 1.6 paqj Very Happy Sebcyc'owi chcesz wyzwanie rzucic Question Mr. Green Devil
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 01 Cze, 10 14:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak go nie spierniczysz wizualnie tak jak EL'a to będzie B.L.A.S.K.

Nawet teraz jest przepiękny, BISy niesamowicie mi się podobają.
I taki cichociemny byłby super. Zostaw mu klamki i nie dawaj innego lakieru i już będzie dobrze.
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to Cię Mochu rozczaruję. Kolor na pewno będzie inny, klamki pewnie też wylecą, ewentualnie od czegoś innego zainstaluję. Możliwe chromy, ale to też zależy od koloru, bo nie do każdego koloru moim zdaniem pasują.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 7:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zakładaj chromów - rób już wieś na maxa, jak nie będzie klamek, albo będą inne. Przecież jak się bawić to się bawić.

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch nie wiem o co Ci chodzi jedziesz na Grocia bo chce mieć indywidualnego malca, chłopak ma fantazje i pomysł na jedynego w swoim rodzaju malca a Ty robisz z niego i jego pomysłu nie wiadomo co...
wg. mnie fajny był by malec na glebie baz klamek i z chromami przez pewien czas sam tak chciałem ale koncepcja mi się zmieniła

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 10:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym z bisa zrobił pikapa Cool
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 10:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wiem ze Grociu zrobi cos ciekawego i nie zwiesniaczy go. Cool
Grociu kiedy prace ruszaja Question Wink
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko Quoter. Moch zawsze po wszystkich jedzie co mają większe modyfikacje niż uszczelki z klinen czy chromy Smile W realu jest przyjemniejszy Very Happy
Prace pewnie ruszą jesienią.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 18:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a o brak klamek nie czepiaja sie na przegladzie Question Rolling Eyes
Ogolnie Twoj el bez klamek i z dwoma kolorami nie podoba mi sie, ale jakbys w tym bisie wstawil chociaz klamki od innego auta (Audi ? ) i pomalowal go na jeden kolor (bialy perlowy ? ) to bylbym jak najbardziej za Wink
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do braku klamek nie miałem żadnych nieprzyjemności z tego powodu, ani na przeglądzie, ani podczas kontroli drogowej.
Pomalowany będzie jednym kolorem, albo perłą, albo dobrym metalikiem, chyba, że wymyślą coś nowego do tej pory Very Happy

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie klamki sa 100% legal chodziaż ostatnio była akcja straży miejsiej która wmawiała mi ze na parkingu nie obowiazuja zasady ruchu drogowego !!! o zgrozo oni moga sie czepiac o wszystko...
ale bezklamex to dobry sposób na zlodzieja czy kradzieże na swiatłach Very Happy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 10 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a najlepsze sa miny burakow ktorzy stoja przy malcu, patrza, drapia sie po lepetynach i mysla jak to sie otwiera Very Happy
a kolorek jaki Grociu planujesz??
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 20 Cze, 10 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O kolorze będę myślał na sam koniec.
Dzisiaj założyłem nowy filtr powietrza oraz zmieniłem olej. W tygodniu będzie czyszczony gaźnik, chodzi dobrze, ale po takim staniu należy mu się Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 18

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 20 Cze, 10 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W porównaniu z moim to chodzi zajebiście, musiałem ostro mojego cisnąć żeby was gonić.
Jakbyś sprzedawał ten silnik to go zaklepuję

Future Member
Future Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 23 Cze, 10 10:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny bisik Very Happy
Napewno będzie super wyglądał , jak jego poprzednik Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński