Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bieżące Działania Moderatorów.
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 12:00    Temat postu: Bieżące Działania Moderatorów. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze aby w tym temacie wpisywali się moderatorzy kasujący posty z uzasadnieniem dlaczego post został wykasowany.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli dalej będziesz odpowiadał na link postem "hihihi Smile" to ja pierwszy będę do jego kasowania!!

Wyciąg z regulaminu:
"Posty bezsensowne lub bardzo odbiegające od tematu będą usuwane, lub edytowane i zmieniane przez Administratorów, Moderatorów."

"Wszelkie przejawy nabijania postów będą skrupulatnie zwalczane. Rozumie się przez to również posty typu "Gdybym wiedział to bym Ci powiedział, ale nie wiem", zawierające jedynie „buźki” oraz wysyłanie posta pod postem, przez tego samego użytkownika o tej samej treści. Osoby notorycznie wysyłające bezwartościowe posty mogą zostać objęte nadzorem bądź dostać ostrzeżenie."

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kjub napisał:

"Wszelkie przejawy nabijania postów będą skrupulatnie zwalczane."

Mógłbym podać conajmniej kilka przykładów "nabijania postów" które zdarząją się także niektórym moderatorom tego forum , no ale jak widać niektórym wolno więcej . EOT.
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:25    Temat postu: Re: Bieżące Działania Moderatorów. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marcin_rsl napisał:
Prosze aby w tym temacie wpisywali się moderatorzy...

prosić można Rolling Eyes
Po za tym jest odpowiedni dział dla moderatorów i jeśli ktoś będzie czuł wewnętrzną potrzebe wyspowiadania się uczyni to tam.

Co do off topowania to też trzeba znać umiar, ponieważ są offtopy i offtopy. A pan panie marcinie_rsl często ich nie odróznia.

Ostatnio zmieniony przez Jacq dnia Pon 20 Lis, 06 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok. moderatorze ale nie wpisałeś nic na temat Smile skasuj zbędne wpisy i nie stwarzaj problemów.
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i nie mam zamiaru spowiadać się przed Tobą z tego co robie i co kasuje.

Member
Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czemu to moderatoży mają taki sprzeciw co boicie się kontroli jak nie to co wam szkodzi... a co do OT to nie jeden z was a zwłaszcza jeden notorycznie nabija posty, robi OT, wysyła buźki, pisze głupoty, zacznijcie od kontroli samych siebie...
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co wiem to jest juz taki temat Razz w ktorym sie wypowiadamy co gdzie dlaczego i jak i piecze ma nad tym gora Smile

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzie jest taki temat ? pokaż.
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.terytorium126p.pl/forum/post4620.html#4620

tutaj istnieje taki temat w ktorym kazdy mod pisze za co dal otrzezenie i czemu skasowal temat...prawdopodobnie nie wejdziesz do tego tematu bo maja do niego dostep tylko moderatorzy po 2 ktos kto obdarowal nas ta wspaniala funkja moderatora ma do nas zaufanie i tylko od czasu do czasu kontroluja ten temat czasmi dajac na priv lub gg jakeis wskazowki co i jak ....a po 3 nie ma punkttu w regulaminie w ktorej mamy sie spowiadac dlaczego jesli masz jakies obiekcje co do tego co napisalem wiesz gdzie znalesc Wodza skontaktuj sie z nim i porozmawiaj....tyle ode mnie !!

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od kiedy zwykły user forum ma weryfikować prace moderatora? To tak jakbym poszedł do premiera kwaczyńskiego i mu powiedział: "Ty durniu, to trzeba było zrobić tak i tak, a nie tak jak zrobiłeś" Rolling Eyes

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra jacq skasuj ten temat skoro jest ci tak nie wygodny i tak bardzo ci przeszkadza w codziennych obowiązkach bycia moderatorem Smile

w tym temacie chodziło o to żeby plebs czyli zwykli userzy mogli dowiedzieć się dlaczego ich post , lub temat zniknął .
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlaczego zamiast kasować postów nie można wycinać ich treści wpisując w to miejsce powód usunięcia? Ja tak robię.
Wtedy temat zachowuje ciągłość, wiadomo że coś zniknęło, wiadomo że modzi czuwają, wiadomo czym się kierują...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co jeśli cała treść posta się nie nadaje? mam usunąć treśc, zostawiając pustego posta? i wtedy dalej będzie zaśmiecał, już nie treścią a swoim istnieniem.

Przykład. Post w temacie żarciki o treści: "hihihi jasio rządzi" To mam usunąć tylko hihihi, czy tylko jasio czy rzadzi? czy wszytko? Niech mi to ktoś wyjaśni, bo już nic z tego nie rozumiem Ekhm...

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jacq napisał:
i wtedy dalej będzie zaśmiecał, już nie treścią a swoim istnieniem.

no wlasnie Maxx, Jacq ma tu racje
sa tego plusy i minusy
duzy plus to taki ze osoba, ktorej post zostal skasowany wie ZA CO i PRZEZ KOGO.
ale minus to taki ze temat jest tak na prawde dalej zasmiecony.
aby dojsc do info na temat trzeba przeleciec wpierw 2,3 (a niekiedy cala str) postow calych na czerwony.
na niektorych forach to moze nie byc problem, ale w "Kupie..." to jest duza przeszkoda. bo nie chce mi sie przeglac 2str tamatu zeby w koncu znalezc kontakt albo zdjecie przedmiotu, bo zasmieca mi ten temat 20postow na czerwono, ktore wczesniej byly offtopami w stylu "czemu sprzedajesz malca" itp itd
mozna robic tak ze do osoby ktorej skasowalo sie post wysyla sie pw z powodem, ale nieraz jest tak ze mod musi wyczyscic temat z 10postow i to wtedy jest za duzo roboty i pier#@!*& zeby wysylac tyle pw
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

edytowanie kazdego posta po koleji jest czasochlonne i pracochlonne tak jak scandal powiedzil 2 strony rpzeleciec to pol dnia trzeba by bylo stracic dlateog uwazam ze skasowac caly off top i napsiac notke i obserowac dalej..

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie,mozna zobic tak ze pokasowac offtopy i dopisac sie do jakiegosa postu, i tam podac ze sie wykasowalo posty tej tej i tej osoby
a jezeli ktoras z tych osob bedzie chcialo znac powod to gg albo pw
albo nie dopisywac sie tylko po prostu napisac wlasnego posta, tylko wtedy juz na czerwono. i tam wyjasnic co i jak i juz

choc nie powiem - szczerze to jestem za tym zeby po prostu kasowac i tyle, bez zadnego tlumaczenia sie. bo nic innego nie bedziemy robic tylko sie tlumaczyc
a ci co chca wyjasnien to niech DOKLADNIE zapoznaja sie z regulaminem i sami pomysla czemu ich post mogl zostac wykasowany, a nie jak male dzieci "a czemu, a za co.."
w 97% przypadkach wystarczy samemu pomyslec i sie dojdzie do powodu
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale w ogóle o czym jest dyskusja? Jeden z drugim łamie regulamin to posta kasuje i nie mam zamiaru się przed nikim tlumaczyć. Jak mu cos nie pasuje to niech sobie porówna posta do regulaminu i będzie jasne. Ale widocznie niektórzy mają jakiś problem jak mu post zniknie Rolling Eyes
Temat nadaje się do zamknięcia!

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 15:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to posty typu
Cytat:
"hihihi jasio rządzi"

i
Cytat:
Ahahahahahaha Laughing fotka tak ?? Laughing Jassssssssssssssssne Laughing Cool

są na tym samym poziomie , tylko że jednym są one kasowane i wypominane a innym nie . Równi i równiejsi?
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

weźcie przestancie sie kłocic bo taka glupia rozmowa do niczego dobrego nie prowadzi Wink

Nic tylko kłutnie i jakies dziwne obozy sie na tym forum robia.

a ty Marcin jak możesz to zluzuj troszke bo zauwazylem ze tylko ty masz problem ze ci posty usuwają Smile Smile

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nikt się tutaj nie kłóci następuje zwykła wymiana zdań na określony temat Smile
p.s. kłótnie piszemy przez "ó" Wink
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze że musiałes dac mojego posta do porównania ?? tylko akurat ten post był z działu Hyde Park tak dla przypomnienia !!! naprawde daj sobie na wstrzymanie bo szukasz dziury w całym !!

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak musiałem bo ewidentnie się do tego nadawał Smile Mój post też był w hydeparku a został tutaj przytoczony Smile I nie szukam dziury w całym tylko uważam że na tym forum są równi i równiejsi .
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rozumiem jeszcze jednego - a co takiego strasznego sie dzieje,ze komus skasuja posta?? korona komus z glowy spada??
bez przesady, nikt tu nie prowadzi wyscigu na ilosc postow wiec nie wiem w czym problem?

jezeli komus skasowano posta tzn ze "zlamal" regulamin i juz
nikt tu nie kasuje postow bo kogos nie lubi

a jezeli chodzi o HP to tak jak Qulek juz wspomnial, ten dzial traktuje sie z DUZYM dystansem
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko jak się usuwa posty tym równiejszym to oni nie fuczą ani nie robią afery Rolling Eyes
Nie raz usuwałem posty Qulka i nie było z tym problemu
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński