Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bieżące Działania Moderatorów.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 11:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro sie nie zapowiada to zapewna są "dożywotnio"

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A po ilu ban ? bo nie wiem ile mi jeszcze brakuje Devil
Member
Member

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz Cool

Nie na temat //m.a.x.x.

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qulek napisał:
Skoro sie nie zapowiada to zapewna są "dożywotnio"

oj, raczej nie. bo to wtedy byloby bez sensu
nad tym tez trzebaby sie zastanowic..
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem zawsze były dozywotnio.. zreszta takie powinny byc...

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie
np. ja dalem jakos niedawno marcinowi za to ze nie wpisywal w profil miejscowosci kiedy byl o to pare razy proszony. w koncu wpisal i potem napisal do mnie zbym mu skasowal ostrzezenie i to zrobilem, bo wywiazal sie
uwazam ze jezeli osoba poprawila sie w tym za co dostala ostrzezeni, np. przestala wyzywac inncyh, prowokowac do klotni, nabiaj postow to mozna zastanowic sie i po jakims czasie takiego "dobrego" zachowania Mr. Yellow skasowac
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o miejscowość to ok, ale za robienie burdelu na forum, nasmiewanie się i wyzywanie innych to nie ma co kasować! Bo wtedy każdy będzie myślał "a co mi tam skoro i tak mi skasują" Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kjub o to właśnie chodzi.. albo zachowanie "aa bede troche grzeczny to mi skasuja ostrzezenia i poszaleje znów "

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fakt,o tym nie pomyslalem.
chyba ze stawiac jakies warunki. ze jezeli po skasowaniu znow dostanie sie za to samo to np. ban na tydzien
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale po kiego sobie jeszcze problem robic!? Dostal ostrzezenie to koniec, może pomyśli następnym razem!

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze za niektore rzeczy typu np. wpisanie miasta, mozna pozniej usunac ostrzezenie, ale za cala reszte bardzo SENSOWNYCH i NIENACIGANYCH ostrzezen to bzdura usuwac !

A ty marcin_rsl jak tak ci spieszno do bana czyli do tego zeby nie byc na forum to poprostu niepisz na nim, albo popros o usuniecie swojego konta bo to co robisz to "pieknie" o tobie swiadczy... Confused
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 12:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisał będe dopóki będe miał taką możliwość. Nie zamierzam prosić o usunięcie konta , nigdzie też nie napisałem że śpieszy mi się do bana. Napisze ktoś w końcu za ile ostrzeżeń jest ban ?? Rolling Eyes

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 14:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisz PW do Maxxa , bo sadze ze tylko on wie
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 12:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No robi się śmietnik, ludzie dopisują jakieś bzdurne docinki i temat rośnie bez sensu (i nie chodzi mi tu o odpowiedzi marcina_rsl).

Nie ma ustalonej ilości ostrzeżeń po których jest ban. Wszystkie przypadki rozpatrzone będą indywidualnie (przynajmniej na razie). Uważam też że po jakimś czasie będzie można je usunąć (np. rozliczyć za pochwały w stosunku 1:1, albo 1:2).

Ludzie dorastają, zmieniają się, mądrzeją – po co mają być napiętnowani do końca życia. Ostrzeżenie to rodzaj kary (widać ją na forum, dla mnie to wystarczająca kara że przez jakiś czas ktoś będzie widział pod moim avantarem informację że coś przeskrobałem).
Poza tym nie memberzy mogą po prostu założyć sobie drugie konto...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński