Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Biedrona by Kaktuho
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 10:39    Temat postu: Biedrona by Kaktuho Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam..
moj pierwszy pościk tutaj liczę na owocny kontakt Smile
to tyle na wstępie.. pora na prezentacje mojego resoraka....

Rok produkcji: 1995, staż 90 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 650 cm3,

autko zakupione 28.12.2008 w takim stanie jak na pierwszych fotach, ma nowe progi i podłogę zrobiona w całości co prawda lakiernik się nie popisał ale co tam do śmigania i zabawy jak na resoraka jest ok Smile

Nadwozie zostało odnowione i lekko zmodyfikowane, m. in. : brak zderzaków, bad look, tablica rej. w tylnym pasie, białe klosze z tyłu, światła cofania i przeciwmgielne wbudowane w lampy. Modyfikacje silnika: zmieniony dolot powietrza, filtr stożkowy, większe dysze w gaźniku, sportowy wydech.

kilka fotek z dnia zakupu czyli Biedrony stan wyjściowy....

Po zakupie chwila zastanowienia co z tym fantem zrobimy.....

na początek coś dla bezpieczeństwa.... hamu tarczowe z cc to już konieczność ....

zamontowana turbinka kowalskiego w sumie nie wiem po co ale jak jest to będzie Smile

pora na obrotek lumela i zapalniczkę Smile

i wieczorny montaż zdesi na przód i holcy dalekosiężnych

a tu jest efekt świecenia... 1. diody 2. dalekie Smile

jeszcze zmiana boczków na czarne i podłokietniki ku wygodzie oraz wyglądzie ogólnemu oczywiście stary dobry dawca poldek...

A tu zawiasek zawitał... w sumie teraz biedronka prezentuje się tak....

a tu sprawiłem Biedronie mały prezencik żeby się nie przeziębiła Smile troszkę obmyta Wiec mała sesja prawie końcowa Smile

a tu przyszło mi taaaakie coś wychaczone z alledrogo ...
spokojnie czeka na pranie i montaż Smile

No to by było na tyle w temacie biedrony... teraz możecie już po mnie się przejechać hehe... ale i tak nic nie zdemontuje bo mi się wszystko podoba Razz.... pozdrawiam i szerokości....
Powrót do góry
tomekka (W-wa/Tbg)

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zadbany Smile fajna bra ale szkoda że ma brzydlooka i ten tył jakość tak mi nie pasuje ... moze 10 lat temu byłoby to fajne:P
Powrót do góry
Mistrzuniu

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajne krzeselka masz Smile

Ostatnio zmieniony przez Mistrzuniu dnia Pią 08 Maj, 09 12:45, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
szkoda że ma brzydlooka... moze 10 lat temu byłoby to fajne:P

No i stożek siorbie gorące powietrze od silnika Confused
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przenieś tylną tablicę na standardowe miejsce, załóż drugiego chroma, zrób coś ewentualnie z tą wnęką po tablicy na belce, załóż seryjne boczne wloty i będzie całkiem nieźle wyglądać. Ewentualnie zmień tylne lampy na 50/50 i ściągnij plastixy z klapy. Wink

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny bad look.. 50/50 ofc musi być.. tylni zderzak jak mówi kaszlak_maniak i będzie proo.. (o wlotach nie wspomne, że te spotkają się z odrzuceniem przez społeczność maluchowskąSmile) - z tym, że zrób jak uznasz za odpowiednie dla Ciebie, bo ty jeździsz tym cacuszkiem:D.. można przy odrobinie wolnego czasu jeszcze odświeżyć felunek:)
dla mnie EKstrA AUTko
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja od siebie tylko tyle - co qrwa daje to czarne coś naciągnięte na machę/klapę? Question Rolling Eyes

Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest po to, że jak posuwasz panienkę na masce, żeby jej się dupsko nie ześlizgiwało (tam nawet wystają takie dwa uchwyciki, zeby miała się czego złapać) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pi...ole... nie wpadłbym na to Laughing Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
k4rol_

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to na masce mi się podoba.. z materiałem nad bad lukiem wygląda jeszcze groźniej Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 09 Maj, 09 14:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ooo widze kolega zawitał na TRT Wink
Ja tego maluszka tez nawet dobrze znam, nawet tarcze z przodu jezdza od mojego CC Very Happy
Moje zdanie na temat tego autka znasz Razz
Wszystko sie prezenci ładnie ,tyle ze zdez z tyłu mógłbybyc wtedy bedzie naprawde Miodzio Smile
Bad look jak to bad look ale akurat temu autku pasuje do tego wszystkiego Wink

P.s jak tam silniczek dla mnie zyje jeszcze ??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sob 09 Maj, 09 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluch git Wink

masz jakąś fotke jak by wyglądał z czarnym szerokim zderzakiem ?
Powrót do góry
Kabzik (pabianice)

PostWysłany: Sob 09 Maj, 09 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piekny Laughing
Moje byłe koła aluminiowe ma na sobie,do tfarzy Mu Very Happy

Pozdrawiam
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za kazde slowo dobre jak i złe... a oto efekt przemyślen ....
Doszły halce pod zdesie przeciwmgielne i licznik ciśnienia oleum no i oczywiście kubełki.. Smile
Burako-wloty zamienione na bardziej gustowne...
Biedrona umyta odkurzona a prezentuje się tak ....

i PS
Dzięki Marcin bez Ciebie by tego nie było Smile
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny maluszek, kubełki miodzio, bez dywaników na podłodze jeździsz? Dla dobra podłogi wypadałoby wrzucić gumowe lub materiałowe chyba Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i teraz maluszek w końcu wygląda tak jak powinien Wink dawniej bez zderzaków jak dla mnie to troche nijako wyglądał... ciekaw jestem jak dupcia będzie się prezentować z chromem Smile
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 już niedługo będzie i dupeczka na glanc ale czasu zabrakło miał być i zderzak na pupie i lekkie koło i ręczny hydro ale godziny w garażu mijają tak szybko..... Laughing

ps to admin .. dlaczego nie wyświetla avatara przy poście jakiś bug ????
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od razu lepiej, chociaż i tak jestem zdania, że wloty seryjne ELa pasowałyby najbardziej. Wink No i czekam z niecierpliwością na tylny zderzak. Smile

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wszystko jest tak jak lubie ale w tym aucie istotniejszy jest caloksztalt i poziom wykonania. Trzeba przyznac ze auto milo sie oglada.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL

Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Pon 11 Maj, 09 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

auto jest mieszanką tuningu,klayki,cultu i rajdówki Very Happy mieszanka pozytywnie wybuchowa Wink mi się podoba Smile

edit: prosiłbym o dźwięk wygaru,dzieki Razz

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 15:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 bryyymm, bryyyyyymmmm, bryymmm Devil

ogólnie auto odpicowana bardzo fajnie, kubełki mi się masakrycznie spodobały Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 wiecej BASU.. bruuum bruuuum bryyyyyym ..... Razz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziadek a no to sorry, podałem złą ścieżkę dźwiękową Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem na tak. Bardzo mi się podoba. Jednak jest pare 'ale' :

-Wywalić chlapacze.
-Szyberdach. Nie lubie tego w Maluchu.

poza tym jest git Smile
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak tam idą prace ze struclem ?
Wyrobisz się na Bydgoszcz ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński