Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Biedrona by Kaktuho
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
kotniedobry (WARSZAWA)

PostWysłany: Wto 13 Paź, 09 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziadek po rejestracji widzę że ty chłopak z Woli jesteś , z jakich rejonów ? Kojarzysz okolice Teatru na Woli ?

sr99 napisał:
To ja chętnie sie wymienie z Dziadkiem albo Porthosem na alu miske, już wszystko jedno którą Laughing

Ja robie dla siebie alu miche . Zacząłem już robić model . Jak będe miał gotowy model i dowiem się ile kosztuje odlew to dam znać . Jak wszystko wyjdzie ok , to zrobie pare sztuk na handel .
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Sro 14 Paź, 09 9:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kotniedobry to ja sie pisze na taki odlew jak bedzie fajna cena Smile sorki za OT

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 9:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No na 4 supersprincie było ciekawie i hmmm zimno jak diabli ale ogólnie zadowolony z biedrony... nie obyło się bez małej awarii wywiało dwie śruby z kolanka wydechu Smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f81tPE4dhHM[/youtube]
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Troche kozluje przod-tyl ciekawe czy na bilach lub innych amorach byloby tak samo.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brawo dla tego pana Smile Bilo jest na seryjnych amorkach tak właśnie po głębszej analizie wyszło nam ze jak na tył zainwestować w bile będzie ok lub przynajmniej serie utwardzić Smile...
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dajesz rade Dziadzia Very Happy

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z powodu docierania nowego serducha w Pomarańczce miałem okazję startować Biedroną Kaktuha Smile
Kaktuho osiągnął najlepszy czas ~1min25s, ja 1min22cośtam sSmile

Co mi sie podoba :
Hamulce !! są genialnie dozowalne, po prostu malina Smile
kierownica : świetnie czuje się autko Smile

A co jest do poprawy :
masa auta - mimo tego że jest to elegant (lekka buda) to auto ma zdecydowaną nadwagę, ale nie ma sensu tego ruszać, to mozna zrobić w kolejnym projekcie Kaktuha Cool
Amorki - doskwierał mi brak sztywnego amorka głównie z tyłu, na przodzie nie było źle, ale generalnie bilstein by się przydał Smile

No i poza tym, co najważniejsze, okazało się że Biedrona ma potencjał : miałem przyjemność pierwszy raz pojeździć nią w warunkach bojowych i udało mi się osiągnąć czas 1min22,69s (dla porównania Pomarańczka 1min19,63s) Po wprowadzeniu paru korekt i małym treningu na pewno da się Biedroną zejść niżej Smile

Poniżej mój przejazd (Załoga Porthos/Wiśnia)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3-ROf0Ih3M[/youtube]
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to teraz ja się wypowiem jako pasażer biedrony:
po pierwsze: za krótka ta próba, nie zdążyłem się nacieszyć jazdą
po drugie: Kaktuho fajny masz scyzoryk ale następnym razem zabezpiecz go lepiej bo prawie mi się w nogę wbił Wink
a po trzecie na następnym sprincie też się wpakuje na fotel pasażera Jupi!

ogólnie odczucia z jazdy bardzo przyjemne i tak jak Sebek napisał czuć że auto hamuje
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porthos mitomanie... najlepszy czas był 1:24 tylko źli sędziowie zaliczyli mi jeden słupek co nie miało przełożenia na czas ale taryfę zaliczyłem Sad... poza tym w warunkach bojowych biedronką tez pierwszy raz jechałem na nowym serduchu wiec tu mi tu nie p..... jakiś ty piękny Smile no może troszkę ładniejszy od żaby poza tym ja nie wyznaje w opisie gg miłości do kolegi z teamu Razz ot co Smile no tak wisienka to teraz wiem gdzie mi mój mac giver zaginał Razz

Ostatnio zmieniony przez Kaktuho dnia Pią 16 Paź, 09 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 16 Paź, 09 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt faktem w porówaniu do Porthosowego malucha ten tutaj strasznie podskakuje, niestety u mnie podobnie by to wyglądało Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński