| Autor |
Wiadomość |
kotniedobry (WARSZAWA)

|
Wysłany: Wto 13 Paź, 09 21:47 Temat postu: |
|
|
Dziadek po rejestracji widzę że ty chłopak z Woli jesteś , z jakich rejonów ? Kojarzysz okolice Teatru na Woli ?
| sr99 napisał: | To ja chętnie sie wymienie z Dziadkiem albo Porthosem na alu miske, już wszystko jedno którą  |
Ja robie dla siebie alu miche . Zacząłem już robić model . Jak będe miał gotowy model i dowiem się ile kosztuje odlew to dam znać . Jak wszystko wyjdzie ok , to zrobie pare sztuk na handel . _________________ WWW.KOTNIEDOBRY.TNB.PL
www.fiat-furious.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Lewy_ (Tczew)

|
Wysłany: Sro 14 Paź, 09 9:25 Temat postu: |
|
|
kotniedobry to ja sie pisze na taki odlew jak bedzie fajna cena sorki za OT _________________ - Dlaczego faceci uwielbiają kobiety w skórze?
- Bo pachną jak nowa tapicerka.
---------OooO---------
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaktuho (100-lyca)

|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 9:43 Temat postu: |
|
|
No na 4 supersprincie było ciekawie i hmmm zimno jak diabli ale ogólnie zadowolony z biedrony... nie obyło się bez małej awarii wywiało dwie śruby z kolanka wydechu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f81tPE4dhHM[/youtube] _________________ Kia Soul CvvT XL
Fiat 126 el RIP
Fiat 126 fl żyje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 15:38 Temat postu: |
|
|
Troche kozluje przod-tyl ciekawe czy na bilach lub innych amorach byloby tak samo. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaktuho (100-lyca)

|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 16:02 Temat postu: |
|
|
Brawo dla tego pana Bilo jest na seryjnych amorkach tak właśnie po głębszej analizie wyszło nam ze jak na tył zainwestować w bile będzie ok lub przynajmniej serie utwardzić ... _________________ Kia Soul CvvT XL
Fiat 126 el RIP
Fiat 126 fl żyje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lewy_ (Tczew)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Porthos (Głosków/ pod Wawą)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 18:16 Temat postu: |
|
|
Z powodu docierania nowego serducha w Pomarańczce miałem okazję startować Biedroną Kaktuha
Kaktuho osiągnął najlepszy czas ~1min25s, ja 1min22cośtam s
Co mi sie podoba :
Hamulce !! są genialnie dozowalne, po prostu malina
kierownica : świetnie czuje się autko
A co jest do poprawy :
masa auta - mimo tego że jest to elegant (lekka buda) to auto ma zdecydowaną nadwagę, ale nie ma sensu tego ruszać, to mozna zrobić w kolejnym projekcie Kaktuha
Amorki - doskwierał mi brak sztywnego amorka głównie z tyłu, na przodzie nie było źle, ale generalnie bilstein by się przydał
No i poza tym, co najważniejsze, okazało się że Biedrona ma potencjał : miałem przyjemność pierwszy raz pojeździć nią w warunkach bojowych i udało mi się osiągnąć czas 1min22,69s (dla porównania Pomarańczka 1min19,63s) Po wprowadzeniu paru korekt i małym treningu na pewno da się Biedroną zejść niżej
Poniżej mój przejazd (Załoga Porthos/Wiśnia)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3-ROf0Ih3M[/youtube] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Pochwał: 1
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 18:35 Temat postu: |
|
|
to teraz ja się wypowiem jako pasażer biedrony:
po pierwsze: za krótka ta próba, nie zdążyłem się nacieszyć jazdą
po drugie: Kaktuho fajny masz scyzoryk ale następnym razem zabezpiecz go lepiej bo prawie mi się w nogę wbił
a po trzecie na następnym sprincie też się wpakuje na fotel pasażera
ogólnie odczucia z jazdy bardzo przyjemne i tak jak Sebek napisał czuć że auto hamuje _________________ Daj piątaka dla biedaka
http://change.menelgame.pl/change_please/6287451/
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaktuho (100-lyca)

|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 18:46 Temat postu: |
|
|
Porthos mitomanie... najlepszy czas był 1:24 tylko źli sędziowie zaliczyli mi jeden słupek co nie miało przełożenia na czas ale taryfę zaliczyłem ... poza tym w warunkach bojowych biedronką tez pierwszy raz jechałem na nowym serduchu wiec tu mi tu nie p..... jakiś ty piękny no może troszkę ładniejszy od żaby poza tym ja nie wyznaje w opisie gg miłości do kolegi z teamu ot co no tak wisienka to teraz wiem gdzie mi mój mac giver zaginał  _________________ Kia Soul CvvT XL
Fiat 126 el RIP
Fiat 126 fl żyje

Ostatnio zmieniony przez Kaktuho dnia Pią 16 Paź, 09 18:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 09 20:24 Temat postu: |
|
|
fakt faktem w porówaniu do Porthosowego malucha ten tutaj strasznie podskakuje, niestety u mnie podobnie by to wyglądało  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|