Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
białe zegary do druku
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
plushofy (Lublin)

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 12:44    Temat postu: białe zegary do druku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze jest z tym klopot wiec zamieszczem zegary biale jak mnie sie zdaje gotowe do wydruku ja sam z tego skorzystalem Smile

oraz wersia z obrotkiem jak by ktos chcial Smile\

mam gdzies jeszcze zegary do fla tylko ze musze poszukac na kompie i na plytkach Smile mam nadzieje ze sie komus przydadza Smile PzDr
JojO (Łoodź)

Member
Member

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a na jakim papierze to wydrukowac??
Powrót do góry
Fala (Białystok)

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystkie niezbedne instrukcje poprosimy Smile a to prazypadkiem nie flowskie zegary?

Bialy el'95

Jezeli mnie lubisz Very Happy oddaj prosze glos http://www.terytorium126p.pl/forum/fala-oddzial-bialystok-vt1218.html Smile
Powrót do góry
plushofy (Lublin)

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 14:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak kontrolki od fla ale reszta do elegsanta pasuje Smile ja drukowalem na brystolu podkleilem spod spodu aby efekt uzyskac i do laminowania zanioslem bo wczesniej mialem problemy jak zawilgotniala to sie wygilala i blokowaly mi wskazowke do poziomu paliwa Smile

wiec tak zrobilem najpierw plan na wydruku

potem wyciolem kolo na srodek i trojkat na spod z czarnego papieru samoprzylepnego srednica 2cm wiecej gdybym dal brzydko by wygladalo Smile potem wskaznik poziomu paliwa
tak samo spasowalem i powycikalem takie wzorki zeby uzyskac efekt
najgorzej bylo z maluszkiem bo tak jak w poprzednich przyjadkach tylko kupa z tym zabawy zeby go powycinac znaczy ten samochodzik w zegarach Smile potem wszystko tak juz zrobione, podklejone papierem samoprzylepnym i powycinane dziurki wszelkiego rodzaji na wskazowki kontrolki itd zanioslem calosc do zalaminowania Smile potem tylko godzinka roboty ze zmiana tarcz na biale i wyglada to tak po wlorzeniu Smile

jak by jakies pytania jeszcze to pisac Smile mam nadzieje ze w miare jasno to wytlumaczylem Smile pZdR
Kjub

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie dokładniej by było zeskanować oryginalne i przerobić na kompie Rolling Eyes

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz ja jestem lemiem Smile poze tym nie mialem jeszcze wtedy skanera Smile a poza tym jak znalazlem na sieci gotowe do druku tylko dopasowac rozmiar metoda prob i bledow w paint cie znaczy zeskalowanie to po jasna chol.... mialem sie bawic w skanowanie Wink
micha$

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawiodłem się. Myślałem, że białe zegary będą lepiej wyglądać...
Poza tym nie działa mi prędkościomierz bo zapomniałem podłączyć jak składałem z powrotem Twisted Evil
Niezła jazda jest na mieście, na słuch Wink

Pozdrawiam!
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://img90.imageshack.us/my.php?image=20060323177hb7.jpg

ja tez jestem w trakcie robienia zegarow ale z srodkowa tarcza jest ciezko gdzy trzeba podswietlanie zmienic na zewnetrzne Twisted Evil

jak wam sie podobaja moje zegary z Rydzykiem Very Happy ktory czowa nad poziomem paliwa hehe. moze macie jakis psycho pomysl na srodkowa tarcze ??
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak pośrodku zrób 666 i będzie świetnie Laughing
Zegary wymiatają! Laughing
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlazcego rydzyk Exclamation Devil
Ja ograniczyłem się do zrobienia całości na czarno i tak podoba mi się najbardziej http://www.terytorium126p.pl/forum/my-love-my-ride-vt292-20.html (gdzieś na dole strony)
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak z kumplem szukalismy czegos ciekawego w necie do projektu zegarow nie chcialem czegos co maja wszyscy a ze wypilismy pare piwek wiec padlo na szacownego Rydzyka .dzieki niemu spalanie spadlo o 2l na100km
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi sie osobiscie biale zegary nie podobaja. wedlug mnie najlepiej wygladaja czarne z białym podswietleniem Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 0:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam czałe czarne ale myślałem raczej o czerwonym podświetleniu.
Powrót do góry
micha$

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 0:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siwydh jak zamontowałeś ten kołeczek spod wskaźnika paliwa?
Na stałe na klej?
Mi prawie wypada bo za duża dziura jest zrobiona Rolling Eyes
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze można przykleić wskazówkę na kropelkę czy coś takiego ale jak znam życie to przy prubie odklejenia szlak wszystko trafi. Może mój pomysł nie jest zbyt ekhm Very Happy ... ale możesz spróbować na gumę do żucia. Daję 90% szans na powodzenie. Very Happy
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 9:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pod spodem jest seryjna taczka wiec koleczek trzyma sie niej a na ta tarcze jest nalozony szacowny RYdzyk Twisted Evil i wszystko trzma sie idealnie
Powrót do góry
micha$

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 0:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę za bardzo czerwone, ale to wina telefonu, którym było zdjęcie robione. W rzeczywistości to światełko jest "czyste żarówkowe"...
Powrót do góry
Adi (Kalisz)

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

potrzebuje białe tarcze zegarów do obrotomierza

pozdrawiam.
Powrót do góry
plushofy (Lublin)

PostWysłany: Pon 15 Sty, 07 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

micha$ napisał:

Trochę za bardzo czerwone, ale to wina telefonu, którym było zdjęcie robione. W rzeczywistości to światełko jest "czyste żarówkowe"...

kolego mam pytanko jak uzyskales taki efekt zegarow jak u siebie bo jak bla mnie jest kozacki Wink jezeli mogl bys uchylic rabka tajemnicy byl bym wdzieczny Wink PzDr
micha$

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 0:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszedłem na łatwiznę i kupiłem na allegro. Niecałe 30 zł...
Powrót do góry
Vibovit (Radom/Przysucha)

PostWysłany: Wto 06 Lut, 07 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A niema ktoś moze zeskanowanych całych tarczy do FL-a Tylko potrzebne mi sa takie do przerobienia i w odpowiednim wymiarz Ewentualne schematy prosze wysyłac na
robson2030@wp.pl
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 06 Lut, 07 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wysłałem ci na maila.
Powrót do góry
Vibovit (Radom/Przysucha)

PostWysłany: Wto 06 Lut, 07 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki ale ja potrzebuje zegarów do FL-a A to chyba sa do eleganta czy cus Nie wiem nie znam sie ale to na pewno nie sa te których potrzebuje Smile
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 06 Lut, 07 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A sorki, mój błąd. Postaram się jeszcze dzisiaj coś podesłać.
Powrót do góry
Tuning (Rzeszów)

PostWysłany: Wto 06 Lut, 07 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapytam chociaż wątpie że ktoś ma zegarki zeskanowane do ccs ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński