Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
białe zegary do druku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 15 Mar, 08 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam za odgrzewanie, ale:

We wskazówce prędkości blaszka powinna być jakoś specjalnie ułożona (pod kątem prostym do wskazówki czy coś w podobie)?
Czy po prostu można ją włożyć w osłonkę (na płasko, akurat w to wydzielone miejsce) i osłonkę założyć na wskazówkę?

Bo wreszcie zająłem się prędkościomierzem i włożyłem tą blaszkę ot tak po prostu i do 40 km/h trochę mi skacze wskazówka (później jest w porządku). A nie pamiętam czy zawsze tak było czy to przez tą blaszkę...

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 12:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi skakala do 50km/h, a im wolniej jechalem tym bardziej, tak prawie w rytm muzyki Laughing

wymienilem linke licznika i jest juz ok.

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 08 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!!
Dzięki za tarcze, będe sie bawił z moim licznikiem.
Pozdrawiam i pozdrowienia dla krajana Nermecka!!
Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 08 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory za OT ale skad ty jestes Żywiec Question
moze sie znamy Wink
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 7:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie mam zaszczyt przedstawić wam moje zegary Smile Cool

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 7:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przedstaw jak to zrobiles..
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie za bardzo intensywne światło. Zdjęcie robiłeś cyfrówką czy tel. Wink Sposób poznam z chęcią. Wink

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 11:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niema sprawy Very Happy
Najpierw kupiłem wersje zegara 1 z obrazkiem z 2.
http://moto.allegro.pl/item396329114_biale_zegary_fiat_126p_el_trzy_rodzaje.html
Równocześnie zamówiłem diody (niebieskie) 5szt.
http://moto.allegro.pl/item401107023_zarowka_diodowa_r5_z_oprawka_do_zegarow.html
Gdy tylko dostałem paczki od razu ogień do garażu i demontaż zegara z autka,po czym zmieniłem tarcze i było git. Ale jak to w naszych kochanych maluszkach bywa pojawił się problem Neutral Diody nie pasują do zegara... Więc trzeba poprawić fabrykę Cool ściągłem plastikowe oprawki i odwróciłem styki diody o 180* efekt... macie na zdjęciach.
PimpQ Zdjęcie robiłem telefonem,a w realu światło diód jest ciemniejsze i bardziej niebieskie Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lip, 08 14:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak właśnie myślałem że telefonem Wink Na żywca wygląda na pewno lepiej Rolling Eyes

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 14 Sie, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie masz licznik dziennych kilometrów??

PostWysłany: Czw 14 Sie, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie we wszystkich EL były montowane takie liczniki...
Borys Jelcyn (stolica polski)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurcze. ale zajebiaszcze tarcze:D robie se takie do swojego bolidu od zaraz Smile
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Borys Jelcyn Życzę powodzenia w pracy i czekam na efekt w formie zdjęcia wrzuconego na forum Wink

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 17:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak byś jeszcze napisał w profilu skąd jesteś, bo regulamin tego wymaga... Wink

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już mu to pisałem, ale widocznie nie wpisał, bo wszyscy wiedzą, że mieszka w Moskwie i wali wódę Mr. Green

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 28 Lis, 08 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilcok napisał:
Borys Jelcyn Życzę powodzenia w pracy i czekam na efekt w formie zdjęcia wrzuconego na forum Wink

jak skończę to zapodam focie Smile na razie mi się mazaki palą jak kreślę ten projekt:D

Rekin napisał:
Już mu to pisałem, ale widocznie nie wpisał, bo wszyscy wiedzą, że mieszka w Moskwie i wali wódę Mr. Green

ciekawe co Ty walisz ? haha też daj focie Very Happy
Powrót do góry
freeman1982 (Wyspy Bergamuta (SCZ))

PostWysłany: Sob 25 Lip, 09 15:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To moja biała kapliczka sam drukowałem na atramentówce papier foto trochę wycinania podświetlenie niebieska żarówka LED usunięta zielona kopułka wewnątrz licznika.

świeci oczywiście tak ciemniej jak na fotce nr3 i 4
obrotomierz interconti
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński