| Autor |
Wiadomość |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Czw 12 Cze, 08 18:45 Temat postu: białe gallardo :) |
|
|
Siemka po dłuższej przerwie ale jakoś tak wyszło ze nie zaglądałem na to forum , od czasu kiedy ostatni raz byłem na tym forum prace nad maluszkiem ruszyły do przodu , jest tam gdzieś w tych postach ale no znaleźć nie mogę , przypomnę tylko że jest to fl z 90 roku biały
a teraz foty jak wygląda co sie zmieniło i jak w tej chwili sie prezentuje malec
wczesna wiosna 2008 r.
maluszek przez jakiś czas jeździł na chromach bo urwały sie mocowania od plastików z boku
tej naklejki nie było później foty są robione zimą
foty trochę z remontów wymiana linki ręcznego i linki od sprzęgła linke od sprzęgła wymieniałem w mieście :p
resor zaczął sie uśmiechać pomału
nowe szczeki bo stare sie rozsypały
wymiana urwanej linki od sprzęgła w mieście , widać pożyczoną lampę antyczną z pobliskiego sklepu z antykami
a tu usuwanie dziurek z podwozia
założenie dekli i pomalowanie felg najpierw szarym podkładem a następnie chromowaniu felg zdjęcia z przed dwóch tygodni
no i tak maluszek trzyma sie u mnie bez zarzutów ostatnio wymieniony był ponadto docisk od sprzęgła bo pękł , no i olej w silniku  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Pią 13 Cze, 08 20:45 Temat postu: |
|
|
według mnie na chromach mu lepiej  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

|
Wysłany: Pią 13 Cze, 08 20:56 Temat postu: |
|
|
| Ładnie.Bez szaleństw, pełna seria.Oby tak dalej |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Sob 14 Cze, 08 21:52 Temat postu: |
|
|
a dzisiaj ładna pogoda była wiec dwie foty takie zrobiłem jedna koła w chromie ;p;p a drugie z mojego balkonu
łezka:D
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Sob 14 Cze, 08 22:07 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna seria . Ja bym go zostawił właśnie takiego seryjnego , felunek ładnie się świeci . Łezka to fajne lusterko ;]
Pozdro . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Sob 14 Cze, 08 22:19 Temat postu: |
|
|
seria na pewno będzie bo mi sie właśnie taki podoba ,  żadnych zbędnych dodatków nie jestem ich zwolennikiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
micha$
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Nie 15 Cze, 08 13:03 Temat postu: |
|
|
A w tych lusterkach dużo widać na drodze? W porównaniu ze zwykłymi? _________________ Nie bój się zmiany na lepsze... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Sro 02 Lip, 08 0:08 Temat postu: |
|
|
a ostatnimi czasy udało mi się zdobyć troszkę części do maluszka za darmochę ;p;p
kierownice nie wiem czy jest to monte carlo ale w każdym bądź razie jest trójramienna będę musiał ja obszyć tylko i się zobaczy czy wyląduje w bobku ;p
nówki reflektory do zarówek H4
a tu kołpaki z klasyka leżały sobie w warsztacie oryginalne z maluszka poprzedniego z 76 roku mojego dziadka , niestety malowane , jeden czyściłem z tej farby ;p
a tu przymierzałem sobie na malca kiedyś zimą ale niestety nie założę ich bo to są kołpaki na żółwiki przysłowiowe malucha ;p u mnie tylko na opaskach by się trzymały
[IMG=http://img204.imageshack.us/img204/8548/zdjcie016tu2.th.jpg] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Sro 02 Lip, 08 0:14 Temat postu: |
|
|
to jest Monte Carlo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 11:32 Temat postu: |
|
|
tak wiec po dłuższej nie obecności zdjecia mego bolidu , niestety tegoroczna zima dała mu się we znaki i odrazu pytanie co z tym fantem zrobić jak usunac te ogniska rdzy skutecznie , ja tam niedoświadczony w sprawach lakierniczych dlatego każda wskazówka z waszej strony bedzie cenna dla mnie pozdrawiam a oto foty robione dzisiaj
z góry dzięki za rady  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 12:06 Temat postu: |
|
|
Nieźle ci tego powyskakiwało na tych błotnikach .
Najlepiej jak znajdziesz jakiegoś blacharza bo bez spawania się nie obędzie , progi do roboty . Z tyłu to chyba można reperaturki wstawić bo widać że to już mocniej ruszone a co z przodem to nie wiem . Oczyść to najpierw i zobaczysz czy to tylko nalot czy już ci się dziury robią .
Jak najszybciej się za to wziąć bo szkoda tego malucha . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek0187 (PIŁA)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Pochwał: 7
|
Wysłany: Czw 26 Lut, 09 20:55 Temat postu: |
|
|
widzę prace z blacharka ruszyły pełną parą tak trzymaj:)) _________________ 126el:)Fiat 126p;Fatalna Imitacja Auta Turystycznego 1-osobowego 2-drzwiowego 6-krotnie przepłaconego:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|