Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
-Biała Strzała 1976-
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 31 Sty, 09 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jozin napisał:
[...] malacz wygląda całkiem nieżle [...]

To nie jest zasługa posiadacza. A za ten rocznik w tym stanie kolo dostanie 2.5- 3.5 tysia więc...

A tak auto coraz bardziej rupcieje.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 01 Lut, 09 1:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jozin napisał:
ma tu miejsce czepiactwo

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 01 Lut, 09 12:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie nie czepiam tylko wyrazam swoje zdanie. Mozesz czuc sie dotkniety moja opinia ale mi to wisi ... kwestia konstrukcji psychiczneju i wieku. Moze sie zastanowisz i pomoge ci w ten sposob dalej zachowac to auto w takim stanie jakim jest dzieki dziadkowi. Absolutnie nie powinno byc to auto do uzytku codziennego bo za 500 zl mozna kupic inne auto i nie koniecznie sprzedawac ten okaz. W ciagu gora roku dwoch zaprzepascisz caly trud dziadka wlozony w utrzymanie tego auta i raczej nie sprawisz mu tym radosci.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Nie 01 Lut, 09 15:08    Temat postu: Re: -Biała Strzała 1976- Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ziomekstg napisał:

Ale ten maluszek jest miodny Very HappyVery HappyVery Happy:!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pon 02 Lut, 09 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolego nie mam już kieszeni drzwiowych Confused
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 10:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, I jak sie posuwaja prace nad maluszkiem ?? Co udalo ci sie od tej pory przy nim zrobic

Czekamy na newsy Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński