| Autor |
Wiadomość |
ArKo

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 11 21:41 Temat postu: |
|
|
kozacki maluch  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
BEZIMIENNY

|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 11:49 Temat postu: |
|
|
nowa skrzynia złożona na fabrycznych częsciach i głównym przełożeniu z BIS-a. Na trase będzie idealna jeżeli chodzi o ekonomię. fotki robione telefonem więc ie są najlepsze.
By bezimieny1 at 2011-12-04
By bezimieny1 at 2011-12-04 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
v max96 (cieszyn)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 12:07 Temat postu: |
|
|
no skrzynia ładnie wygląda w tym zielonym ale wrzuć miniaturki bo cię modzi zjedzą  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 17
1991 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MateuszC
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 12:21 Temat postu: |
|
|
| żeby nie było wygląda wszystko fajnie , ale to nie są fabryczne półosie , aczkolwiek dają rade:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BEZIMIENNY

|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 13:08 Temat postu: |
|
|
| MateuszC napisał: | | żeby nie było wygląda wszystko fajnie , ale to nie są fabryczne półosie , aczkolwiek dają rade:) |
jedna jest fabryka a druga nie. Nie mogłem nigdzie dostać fabryki
| morrek napisał: | Wyczes, ale miniaturki obowiązują  |
przecierz jest ok. Cały temat tak jest i nikt sie nie czepiał. Nagle teraz ??? Przecież foty sa takie że strona normalnie sie otwiera. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 17
1991 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 13:13 Temat postu: |
|
|
| BEZIMIENNY napisał: | | przecierz jest ok. Cały temat tak jest i nikt sie nie czepiał. Nagle teraz ??? Przecież foty sa takie że strona normalnie sie otwiera. |
Tylko zważ na to, że nie każdy ma szybki internet, ogólna zasada to wstawianie miniaturek, do szybkiego ładowania strony. _________________
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 13:50 Temat postu: |
|
|
Pytanie mam kolego powiedz mi jak z pasami widzę ze masz nie standardowe pasy 3 punktowe i widziałem ze mocowania ich tez masz troche takie inne niz to normalnie się robi powiedz mi czy tylnia kanapa jest dostępna dla ludzi przy takim mocowaniu pasów ? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 17:16 Temat postu: |
|
|
BEZIMIENNY, a zamontowałeś w tej skrzyni także mechanizm napędu licznika z bisa? Tam też jest inne przełożenie. _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BEZIMIENNY

|
Wysłany: Nie 04 Gru, 11 17:33 Temat postu: |
|
|
| Quoter napisał: | Pytanie mam kolego powiedz mi jak z pasami widzę ze masz nie standardowe pasy 3 punktowe i widziałem ze mocowania ich tez masz troche takie inne niz to normalnie się robi powiedz mi czy tylnia kanapa jest dostępna dla ludzi przy takim mocowaniu pasów ? |
nie jest dostępna, nawet jak jeszcze miałem seryjne pasy to nie byłoa dostepna kanapa. Nawet jak tam wejdziesz to i tak nie ma gdzie nóg dać bo fotele przeszkadzaja. Ja to auto zawsze traktowałem jak dwuosobowe.
| Quoter napisał: | | BEZIMIENNY, a zamontowałeś w tej skrzyni także mechanizm napędu licznika z bisa? Tam też jest inne przełożenie. |
Tak ślimak jest z bis-a. Ma jeden ząbek więcej niż z malucha, chociaż dużo ludzi twierdzi że są takie same, a jednak nie są.
Miniatury! //morrek |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BOLEKlodz (Łódź)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Sro 07 Gru, 11 20:30 Temat postu: |
|
|
Wielki szacunek dla ciebie za włożoną pracę i fundusze, a zapewne doprowadzenie go do tego stanu nie było tanie. Ale efekt powalający, naweet na fotkach. Malowanie od spodu mnie powaliło, tak jak skrzynia i silnik. Naprawdę kawał dobrej roboty. Nie mam słów. _________________ Daj mi malucha, Nim zwiedzę okolicę.
Będzie wstyd jak wyprzedzę Kubicę
Przez momo kierownicę cały świat jak na dłoni
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|