Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
BEZIMIENNY i jego pierdek:)) nowa skrzynia str 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ArKo

PostWysłany: Pon 28 Lis, 11 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kozacki maluch Very Happy
Powrót do góry
BEZIMIENNY

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowa skrzynia złożona na fabrycznych częsciach i głównym przełożeniu z BIS-a. Na trase będzie idealna jeżeli chodzi o ekonomię. fotki robione telefonem więc ie są najlepsze.

By bezimieny1 at 2011-12-04

Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 12:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no skrzynia ładnie wygląda w tym zielonym ale wrzuć miniaturki bo cię modzi zjedzą Very Happy
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyczes, ale miniaturki obowiązują Twisted Evil Twisted Evil

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
MateuszC

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żeby nie było wygląda wszystko fajnie , ale to nie są fabryczne półosie , aczkolwiek dają rade:)
Powrót do góry
BEZIMIENNY

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MateuszC napisał:
żeby nie było wygląda wszystko fajnie , ale to nie są fabryczne półosie , aczkolwiek dają rade:)

jedna jest fabryka a druga nie. Nie mogłem nigdzie dostać fabryki Sad

morrek napisał:
Wyczes, ale miniaturki obowiązują Twisted Evil Twisted Evil

przecierz jest ok. Cały temat tak jest i nikt sie nie czepiał. Nagle teraz ??? Przecież foty sa takie że strona normalnie sie otwiera.
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BEZIMIENNY napisał:
przecierz jest ok. Cały temat tak jest i nikt sie nie czepiał. Nagle teraz ??? Przecież foty sa takie że strona normalnie sie otwiera.

Tylko zważ na to, że nie każdy ma szybki internet, ogólna zasada to wstawianie miniaturek, do szybkiego ładowania strony.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanie mam kolego Very Happy powiedz mi jak z pasami widzę ze masz nie standardowe pasy 3 punktowe Very Happy i widziałem ze mocowania ich tez masz troche takie inne niz to normalnie się robi powiedz mi czy tylnia kanapa jest dostępna dla ludzi przy takim mocowaniu pasów ?

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BEZIMIENNY, a zamontowałeś w tej skrzyni także mechanizm napędu licznika z bisa? Tam też jest inne przełożenie.

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
BEZIMIENNY

PostWysłany: Nie 04 Gru, 11 17:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
Pytanie mam kolego Very Happy powiedz mi jak z pasami widzę ze masz nie standardowe pasy 3 punktowe Very Happy i widziałem ze mocowania ich tez masz troche takie inne niz to normalnie się robi powiedz mi czy tylnia kanapa jest dostępna dla ludzi przy takim mocowaniu pasów ?

nie jest dostępna, nawet jak jeszcze miałem seryjne pasy to nie byłoa dostepna kanapa. Nawet jak tam wejdziesz to i tak nie ma gdzie nóg dać bo fotele przeszkadzaja. Ja to auto zawsze traktowałem jak dwuosobowe.

Quoter napisał:
BEZIMIENNY, a zamontowałeś w tej skrzyni także mechanizm napędu licznika z bisa? Tam też jest inne przełożenie.

Tak ślimak jest z bis-a. Ma jeden ząbek więcej niż z malucha, chociaż dużo ludzi twierdzi że są takie same, a jednak nie są.

Miniatury! //morrek
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielki szacunek dla ciebie za włożoną pracę i fundusze, a zapewne doprowadzenie go do tego stanu nie było tanie. Ale efekt powalający, naweet na fotkach. Malowanie od spodu mnie powaliło, tak jak skrzynia i silnik. Naprawdę kawał dobrej roboty. Nie mam słów.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński