Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Banera u górze forum i portalu, jak wylaczyć? 9 strona!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To kto sie tym zajmuje?Najważniejsze,żeby było inne Smile

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 napisał:
Site Admin
ten tylko może to zrobić, ale chyba nie zależy im na dobrym wizerunku strony no bo po co

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może dopiero zmienią jak będzie wiosna i ludzie będą wyciągali maluchy z garaży Laughing

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

będzie jak z tym wcześniejszym po pół roku wreszcie ktoś się wysilił i zmienił na ten ''piękny'' garażowy szajs

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wtedy będą te same garaże tylko otwarte... że niby maluchy na wiosnę wyjechały na ulice Mr. Green

Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie daj Boże Razz

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może zamiast narzekać przygotowałby kto taki banner i tu pokazał co? I wtedy tylko siakiś admin w wolnej chwili by go podmienił... Wink

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co prawda mój poziom html xhtml itd (ogólnie w tworzeniu stron i grafik jest marny) to mogę coś popróbować - tylko pytanie co na nim umieścić?

Ostatnio zmieniony przez Ozzy dnia Sro 10 Gru, 08 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak zobacz na moje posty z dni 18 Lis 2008 18:38 i 21 Lis 2008 17:05 Smile Propozycje już były i zostały zaakceptowane przez kilku klubowiczów i czekają na realizację Very Happy

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisałeś miedzy innymi o dodaniu trochę koloru do banera bo jest taki szary... może skorpiona na różowo zrobić? Laughing

coś w weekend powalcze Wink

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, ale chodzi o to, żeby ktoś już to co podałeś zmontował w jakimś programie graficznym z resztą naszego bannera i takie gotowe tylko do wrzucenia podesłał adminom, by mogli tylko załadować obrazek i go wrzucić, a nie jeszcze przedtem obrabiać, bo wtedy na pewno trochę poczekamy. Wink

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieno to jak będę robił to zrobię już takiego gotowca, że tylko wrzucić i żeby sobie był

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O tym właśnie mówię. Wink I jak już się komuś nie podoba garaż to chętnie by wszyscy zobaczyli inne GOTOWE propozycje na banner. Wink

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ogóle na tym forum tak jakoś szaro i ponuro o banerze nie wspominając, chyba zminie sobie skórkę tego forum o ile można

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 napisał:
szaro i ponuro

Błąd - tu jest prosto i przejrzysto a nie jakieś tam cuda na kiju. Wink

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym to widział tak:
1. Białe tło i krwista czerwień- napisów i logo
2. Białe tło i niebieskie napisy i logo
3. Białe tło i ciemna śliwka napisy i logo
Mnie się takie zestawienie kolorystyczne podoba.Niestety mogę dać tylko propozycje ,bo na programach graf się nie znam

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra sa dwa style forum przyznaje ten szary jest lepszy niż ten niebieski

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no tak czy siak skorpion i napis "terytorium126p" zostanie takie srebrno szare mogę co do ramki i tła pomyśleć, ale nie mogą to być jaskrawe kolory bo będą w oczy razić tylko takie stonowane jak teraz Razz

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech se każdy moje mangi powrzuca w podpisy to przestanie być tu tak szaro i ponuro. Mr. Yellow Mr. Yellow Mr. Yellow

Tylko ta druga połowa forum będzie gadać, że jest tu zbyt kolorowo. Razz

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to była tylko propozycja i moja wizja na nowy i odświeżony wygląd banera a i tak osoby odpowiedzialne za jego wygląd zrobią jak będą chciały o ile cokolwiek zmienią

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak stonowane przecież nie jaskrawe Very Happy a co do teraźniejszego banera to nawet jest źle zmniejszony bo tło pod nim wystaje takie oliwkowo zielone, zapiszcie sobie obraz na dysk i zobaczcie jaka lipa Very Happy

no chyba, że tak miało być Devil

proponuję zamieścić takie oto hasło na banerze: Fiat 126p (1973-2000) 3 318 674 szt. każdy inny, każdy orginalny... Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 10 Gru, 08 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie baner w drodze i bedzie miał zę tak powiem nowe opcje.
maxx juz nad nim od dawna pracuje.
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 11 Gru, 08 0:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
może skorpiona na różowo zrobić

ja jestem homofobem i się nie zgadzam ... Twisted Evil

z racji tego że mam remont znalazłem parę starych plakatów z magazynu MOTOR i było tam ogłoszenie o pracy w FSM namalowanym szkicem malucha i podpisem "czeka na Ciebie" może coś w ten deseń ?? Faja

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jak się sprawa rozwija???? dalej głucho?

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pią 30 Sty, 09 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kieruj pytanie do prezesa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 4 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński