Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Banera u górze forum i portalu, jak wylaczyć? 9 strona!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 09 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama napisał:
jeżeli ktoś nei umie takowego montarzu zrobic to służę pomoca aby to wszystko wyglądało jak nalezy.

Poleciał mejl z fotką Razz

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 09 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My to juzsiedogadamy na spokojnie, a na tęchwilę dało mi siezrobć z tego co było w garażach około 10 pojazdów wiec juzblizej jak dalej do idealnego wyglądu. Moze te foty super zrobione nie są ale zawsze lepsze to niż nic.
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wrzucę dopiero jak zrobię maluchowi jakąś teraźniejszą sesję Mr. Green

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 12:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję, że ktoś się namęczył za mnie Wink
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko Moch'u ile mogłem tyle zrobiłem neich siecieszą ci którym siepodoba moja robota.
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewentualnie mozna tak wkleić
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też dzięki, że ktoś chciał dłubać przy fotkach mojego autka.
Member
Member

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko (to też bylem ja Wink )
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 28 Kwi, 09 23:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krzysztofer - zapodaj bazą z otwartym garażem to może uda mi się coś skombinować, póki nie zrobię porządnej fotki co by Lama dał radę jakoś to zmontować Very Happy

Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 29 Kwi, 09 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bez obróbki wkleiłem zdjęcie na ciemnym tle, w nocy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 29 Kwi, 09 14:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dać rade zmontoać to ci moge każde zdjęcie ale chujnia bedzie w wyglądzie.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 01 Maj, 09 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coś się stało przynajmniej u mnie z bannerem na forum.

Zdjęcia, które zostały zmontowane już po zmianie bannera jeszcze do wczoraj działały jak trzeba, a teraz robi się coś takiego:

Przeglądarka to jak widać na załączonym obrazku Mozilla Firefox. Wink

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 02 Maj, 09 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak nie kminie o co chodzi i co jest nie tak z tym zdjęciem.... wiem jedno vista sux Mr. Green

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 03 Maj, 09 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz już o nic, bo działa jak należy. Wink Ale wcześniej robił się tam taki mały błędzik - przypatrz się dokładniej. Wink

A co do visty... Sam nie wiem co mnie wzięło, żeby to cuś instalować...

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 05 Maj, 09 6:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie mam pytanie.

Wiem że nie powinienem się tutaj wypowiadać, ale maluchy Pabla, Fresonesa, Kielka i kilku innych osób już nie są ich własnością/poszły na przetop, więc umieszczanie ich tutaj średnio ma sens chyba... Wink
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 05 Maj, 09 8:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat nieistniejących aut był już poruszany i jakoś ucichł Confused
Powrót do góry
ROOMPER (Gliwice / Wellington)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe zauważyłem zmianę w banerze. Z tym efektem wody to pierwsze skojarzenie miałem takie ze "dach przecieka" Laughing I generalnie czas na spory remont...

Co by nie było to ważne ze dzieciaki się ucieszą Laughing Mr. Green
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Maj, 10 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za usunięciem tego efektownego bajeru z bannera. Przez ten banner dość często zwiesza się na krócej lub dłużej cała przeglądarka, co jest już dość irytujące. Z resztą ostatnio nawet usłyszałem, że między innymi właśnie ten problem odstrasza innych od korzystania z forum, bo przez te ciągłe zwiechy staje się to uciążliwe.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 25 Maj, 10 10:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam w domu cholernie wolny internet ale w firefoxie mi sie nic nigdy nie wieszalo. Czasem troche wolniej sie laduje najwyzej.

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 25 Maj, 10 13:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie się nic nie zacina. A internet mam MEGASLABY. Korzystam z Google Chrome Mr. Green
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 26 Maj, 10 0:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do niedzieli usunę lub zamienię na flash'a.

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 26 Maj, 10 16:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super. Very Happy
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc nie znalazłem darmowego apletu który mógłby zastąpić ten poprzedni ale znalazłem inny w JAVIe. Zanim go skreślimy chciałbym mu dać parę dni na testy, jest już na górze...

Dajcie znać czy wam zwalnia, zawiesza przeglądarkę lub cokolwiek innego...

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie niestety się nic nie zmieniło. Sad

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 16:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dalej nie mam zadnych problemow Rolling Eyes
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński