Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bałwanek Bonus-a
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 18:23    Temat postu: Bałwanek Bonus-a Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam . Otóż nareszcie się doczekałem swojego malucha .

Historia zaczęła się tak że pewnego dnia przyszła do mnie ciocia i mówi że sąsiadka ma na sprzedaż malucha .
Za parę dni zadzowniłem i się ugadałem , powiedziała że nie chce za niego dużo i jest pierwszą właścicielką i jest biały .
No to na drugi dzień pojechaliśmy go obejrzeć .
Moim oczom ukazał się FL , zakurzony i osrany , koła nie dopompowane ale cena 200 zł więc wzieliśmy go , umowa spisana i już jest mój .
Dziś pojechałem po niego , a że aku rozładowany i nie ma benzynki to na hol z nim Smile
Aż 300 metrów do chałupy obok , do garażu Smile Auto zostało postawione i z grubsza obadane , rdza jest , to wiadome . Na progach nadkolach i w paru innym miejscach ale nie aż tak dużo . Do opanowania . Podłoga wygląda dobrze .

Rok jego produkcji to 1990 . Ale , w aucie nie ma ogrzewanej szyby tylnej , dmuchawy i są pasy statyczne . Ma za to stacyjkę na obustronny kluczyk .
Bardzo się ciesze bo w końcu się doczekałem . Auto będzie odremontowane tak jak mu fabryka przykazała .
Na pierwszy ogień idzie blacharka , potem lakier . Na jaki kolor nie wiem , ale myśle żeby go zostawić białego . A na wiosnę będzie robiony silnik .

Oto kilka fotek , nie jest umyty ale w weekend się nim zajmę bo musze dojeżdżać do niego 10 km .
Tadaaa

Pozdrawiam
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładnie zarósł kupami Mr. Yellow

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ładnie ładnie , w tym garażu to ptaki miały gniazdko a babka nie chciała ich wyrzucić no i malec na tym ucierpiał . No ale co tam . Się zrobi ;]
Powrót do góry
Kilem0 (Chojnice)

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poza tymi kupami nie wygląda najgorzej. moje progi w EL z 1995r były bardziej pordzewiałe. Proponuję odświeżyć tylko kolor.
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrob go na serie i bedzie pieknie. Tylko nie tjunikuj prosze Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiadomo W El są blachy słabsze , ale i tak to trzeba zrobić to do porządku ma być Fabryka Mr. Yellow
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratki zakupu Bonus, ładny maluszek... tylko jak będziesz miał czas to musisz go wymyć, wypolerować i poczernić zderzaczki - wtedy będzie malina Wink
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yeah!!! Braciszek mojego Mr. Green Biały i 1990 Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no gratulacje malca podoba mi sie jezeli go zrobisz w seri to bedziesz miał respect pozdr Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny ten maluch, po myciu i polerce będzie świetnie wyglądał Smile
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny, ładny Very Happy Dobry lakiernik, nowe lampy, nowe zderzaczki, kołpaxy won = dobra poszerzka, lekutka gleba i będą malinki Wink Dobry zakup Mr. Green

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki chłopaki , niespodziewałem się tak pozytywnych opinii ;]
Wszystkie klosze będą nowe , ale zastanawiam się czy dawać wszystkie kierunki białe czy pomarańczki .

Rekin napisał:
nowe zderzaczk

Albo te pomaluje się .

Rekin napisał:
kołpaxy won = dobra poszerzka,

Naturalnie

Rekin napisał:
lekutka gleba

nie wykluczam

Rekin napisał:
Dobry zakup Mr. Green

Dzięki .

Demon126p napisał:
Yeah!!! Braciszek mojego Mr. Green Biały i 1990 Smile

Twój też był takim golaskiem ? Very Happy

Cytat:
Tylko nie tjunikuj prosze Laughing

Bilo za kogo ty mnie masz !! Very Happy

Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz !

Ostatnio zmieniony przez Bonus dnia Pon 08 Wrz, 08 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nom był.Spójrz u mnie w temacie na pierwszej stronie sa zdjęcia zaraz po kupnie.Identyczny Mr. Green

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klosze wszystkie pomarańcze

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym jednak dał biało czerwone tył reszta bialutka Wink Odrobina kunsztu i fabryka poprawiona Very Happy

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i też tak będzie . (pomarańcze)
I Przy okazji założę sobie H4 bo mam R2 , fotele lotnicze najlepiej bo teraz mam te skajówki i jeden jest zmasarkowany . Tylne boczki też musze sobie kupić i od razu pasy bezwładnościowe się założy . Kierownica MC . Z czasem jakiś sprzęt grający , Radio mam już naszykowane z VW Passata Gamma 4 philips , bardzo dobrze komponuje się z wnętrzem Fl-ka , tylko jakieś głośniczki instalacja i bangla .
Pozdrawiam .

Zresztą moge założyć takie i takie zmienić to minuta osiem i zobaczę na jakich będzie ładniejszy .
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluję raz jeszcze. Daj mu pomarańczowe klosze koniecznie Smile ...jeśli będzie seria. O glebie i kole nic nie mówie, bo zakładam, że potrzeba troche czasu. Życzę powodzenia przy pracach z Bałwankiem i kibicuje Ci jak nikomu innemu tutaj, pozdrawiam!

EDIT:

Za dużo "Ci" z wypowiedzi Razz

Ostatnio zmieniony przez Madd dnia Pon 08 Wrz, 08 22:45, w całości zmieniany 1 raz

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaram się nie zawalić Smile Też bardzo długo czekałem na ten moment no ale ni stąd ni z owąd przyszedł do mnie . Dziękuje ci Madd za miłe słowo , czas pokaże mam nadzieje że na wielki plus Very Happy
Nie można zaprzepaścić takiej okazji . Pozdrawiam
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fajny, nudzić się w każdym bądź razie na pewno nie będziesz Mr. Green

standardowe pytanko - a prawko jest ? Blee Mr. Green

nie moglem sie powstrzymac Devil Mr. Green
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj sir Black Smile

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 6:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no malec fajny rocznik i kolor taki jak mojego Very Happy Very Happy Very Happy , jak go przywrócisz do świetności będzie pięknie sie prezentował Smile powodzenia przy pracach , aha jeśli mogę coś poradzić to wywal te kowpaxy i daj mu dekielki pozdrawiam
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 6:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest Black , ale nie w mojej kieszeni Mr. Green
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus zostaw R2 ale zolte. Zobaczysz jak fajnie wypadna na bialym Wink

Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i fajnie będą wyglądać , ale światło nie będzie takie ładne musi też być dobrze widać na drogę Wink
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 15:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz racje H4 maja duzo intensywniejsze swiatlo. R2 na przekaznikach przy czystej lampie tez daja rade szczegolnie ze maluch z natury szybki nie jest i przy 70-80 km/h wystaczaja takie swieczki Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński