Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bałwanek Bonus-a
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 03 Sty, 09 13:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing dobra dobra
Tak maluch pojechał do blacharza wczoraj no i w końcu coś ruszy Very Happy Będe zdawał relacje na bierząco .
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 15:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ble ble ble Jupi!

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 15:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OOO znalazłem go w końcu trochę się zmienił skurczybyk . A więc przejdźmy do konkretów : Wymienione zostały :
- błotniki przednie (lewy i prawy )
- progi (lewy i prawy)
- tylne reperaturki błotników też oba .
- załatana dziura w podłodze
- dodatkowo inne ogniska rdzy zostały usunięte
Niestety drzwi pasażera muszę kupić inne bo tych nie ma co już ratować , już było na nich troche szpachlówki Very Happy
A więc fotki :

Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ładnie Very Happy jaki kolor będzie? babłwankowy czy jakiś inny?
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śnieżnobiała perełka może? Twisted Evil

Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 16:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciągle mam wątpliwości co do koloru , ale chyba zostane przy białym Wink
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biały ciężej utrzymać w czystości, ale za to jak się prezentuje Very Happy

Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i elegancko

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panie dawaj na biało Mr. Green FL musi byc biały Wink
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pozostaje czekać do wiosny co by lakier położyć . Mam jeszcze taki dylemat P4 czy szeroki plastik , nie powiem kuszą mnie P4 bo bardzo fajnie wyglądałby na nich . Hmm ciężka sprawa Very Happy
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

P4 coraz rzadziej na streecie spotkać, ja bym siekał P4 Smile

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha zapomnaiłbym jeszcze jedna fotka , miejsce o które się najbardziej bałem Wink

Pozostaje mi znalezienie P4 i jakieś fotele musze załatwić bo te moje jak wspomniałem już się niezbyt nadają .
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak będe miał jakieś P4 w okolicy na szrocie najwyżej zdejmę i wyślę jak będziesz chciał Mr. Green
A co do foteli to bym proponował znaleźć ładne lotniki, najlepiej całe czarne z logo Inter Groclin Smile

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda wysyłać , znajde u siebie ale dzięki za chęci Wink Też właśnie myślę nad Intergroclinami , zobaczymy czy trafie na jakieś w dobrym stanie a jak nie to Elegantowskie fotele Wink
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym go widział białego,na P4. Doprowadź felgi do porządku i załóż metalowe dekielki i będzie zajebiście. Taki wczesny FLek.
Polecam Smile smacznego hehe
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Elegantowskie fotele

Ja pod koniec miesiąca wymieniam na lotniki, a mam czarne skajowe siedzonka wraz z kanapą. Od początku w pokrowcach. Jakbyś był zainteresowany to wal na PW Twisted Evil

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no ładnie Smile widać, że coś się dzieje... działaj nadal - powodzenia Exclamation Exclamation
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 1:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na czas prac nad Maluszkiem odpuść sobie montowanie biało-czerwonych kloszy i tym podobnych bajerów. Na koniec Bonus, na koniec Wink

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 8:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to zamontowałem już dawno . więc tak zostało . Zdejme je i założe stare Wink Dziękuje wszystkim
Bobi a co do foteli to chyba jednak za daleko do ciebie a wysyłka troche wyjdzie Wink
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 9:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotele od Eleganta to nie problem na szrociku Wink ale ja bym na twoim miejscu polował na ładne lotniki Mr. Green

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy lakierowanie?

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 12:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Pozostaje czekać do wiosny co by lakier położyć

Wink Wink Wink Wink Wink

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Bobi a co do foteli to chyba jednak za daleko do ciebie a wysyłka troche wyjdzie Wink

Właśnie też tak spojrzałem na mapę, to cała polska wzdłuż Twisted Evil

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 13 Sty, 09 17:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ach,kto groclinów nie szuka Bonus,też bym chciał,może się szarpnę na elegantowskie materiałowe fotele Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński