Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
awaria w instalacji elektrycznej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 20:36    Temat postu: awaria w instalacji elektrycznej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. mam mały problem i szukam porady bo przy maluchu to wszystko zrobię ale z elektryki jestem noga Confused

zaczęło się od braku świateł kierunków. zorganizowałem sobie nowy przerywacz i działały już wszystkie. po osuszeniu go (bo był ze złomu) nie działają awaryjne (pali mi się bezpiecznik) w efekcie czasami gasną światła i pali się tylko prawa postojówka a po wymianie wszystkich bezpieczników się poprawiło potem światła znowu mrugnęły raz i nadal się paliły. pod blokiem jak dojechałem na miejsce dostrzegłem że nie ma światełka wewnątrz auta i klaksonu... jak na razie to tyle awarii zauważyłem może ktoś coś poradzi na to Sad ... jak auto miałem po kupnie wszystko było sprawne... a w elektryce grzebałem tylko w podpięciu radia i głośników pociągając kable z akumulatora... niech ktoś coś poradzi proszę Sad dodam że jest to FL z 1991 roku
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 26 Lis, 10 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zacznij od wyczyszczenia wszystkich punktów masowych i zobacz czy styki przy kierunkach nie są skorodowane

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński