Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Alarm, co do czego?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 06 Maj, 08 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wcale nie musiałbyś wydawać od razu 200zł. Ale twoja wola. Jak działa to dobrze.
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 17:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko. U siebie w aucie mam tylko centralny z immobiliserem. Chciałbym jeszcze dołożyć alarm taki dosyć czuły i żeby to wszystko się z jednego pilota zbroiło. Co muszę kupić? Czy tylko syrena i czujnik ultradźwiękowy wystarczy? do czego to później podpiąć? dodam, że chciałbym żeby syrena dawała głos przy zbrojeniu... Mr. Green
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 18:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czuly alarm to znaczy ? ogolnie jak kupujesz w miare prosty zestaw to masz czujnik drgan/wstrzasow. Jak Ci autem ktos pobuja to sie wlacza (u mnie sie zepsul) i mozna regulowac jego czulosc, zeby sie nie wlaczal przy kazdym przejezdzie ciezarowki obok malucha.
Musisz miec centralke alarmu ktora bedzie sterowala syrena, kierunkami, rozbrajaniem i uzbrajaniem calego ukladu.

Na moj gust najlepiej wyjdzie jak sobie kupisz sam alarm i jego podepniesz pod centralny zamek. Nie wyjdzie za drogo.

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostu kup dobry alarm samochodowy ja mam Proxima alarm i miałem tam wszystko opisane ale bez fachowej pomocy się nie odbyło wiem tylko ze do tego alarmu możesz to co masz podpiąć Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam taki najtańszy, jaki akurat był na alledrogo i też działa. Cool

Zlokalizuj pierw swoją centralkę i zobacz jak wygląda. Możliwe że to kompletny alarm, tylko ma niepodłączoną syrenkę i czujnik, więc wtedy wystarczy tylko to dokupić.

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z wczesniejszych wypowiedzi Lamy w tym temacie wynika, że może tak być jak mowisz...
kaszlak_maniak, jutro zrobię dokładne zdjęcia modułu centralnego... bo szczerze mówiąc na zabezpieczeniach się niezbyt znam... Wink a może to rozjaśni trochę sprawę jak to u mnie wygląda.
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński