Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Akumulator cos szybko zdycha...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 1:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki napisał:
13,4 13,6 max

To jest dobry wynik, jeśli chodzi o ładowanie. Obawiałbym się dopiero, gdyby ładowanie spadało poniżej 13V. Tak więc nic nie poszło, wszystko jak najbardziej jeśli o ładowanie chodzi gra. Moim zdaniem masz do dupy akumulator. I co z tego że roczny. Mój poprzedni akumulator też miał nieco ponad rok czasu. Zdechł całkowicie, nawet naładować się go nie da. Pewnie i ten Twój powoli sobie kończy żywot.

PostWysłany: Nie 27 Lis, 11 13:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój ojciec często zapominał wyłączyć światła w swoim samochodzie i wpadł na genialny pomysł. Otóż kupił urządzenie rozruchowe z własnym akumulatorem. I teraz gdy bateria padnie podpina to urządzenie i normalnie odpala.... Dodam że kupił to ze względu na swoją gapowatość. Bo wiem że zaraz by niektórzy pisali że lepiej było kupić nowy akumulator.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 27 Lis, 11 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wow12911 ale żeś kotleta odgrzał, ostatni post był z 23 stycznia 2011

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński