Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Aktywność modów
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 0:50    Temat postu: Aktywność modów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od pewnego czasu obserwuję spadek aktywności modów na naszym forum
Nie koniecznie chodzi mi o bałagan na forum, ale głównie o rekrutację Future Members za którą był odpowiedzialny Lama. Lama ma niestety problemy z czasem i netem, więc w tym wypadku cała rekrutacja leży i kwiczy.
Proponuję powołanie nowego moda (tymczasowo lub na stałe jeżeli lama nie wróci), który miał by możliwość rekrutacji Future Members.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 0:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Popieram wypowiedź przedmówcy Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 7:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grociu dobry pomysł Mr. Green
ja za swoje niedopilnowanie obowiązków usprawiedliwiam tym że nie mam neta Sad

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 7:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie nawet ja bym przystąpił do Klubu ale... brak osób odpowiedzialnych za to... a szkoda a szkoda

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 8:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i w końcu to jest to... popieram na całej lini pomysł GROCIA

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 9:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko pytanie kto podoła. mało ludzi wie tak naprawde jaki ogrom pracy wykonywal lama ..
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 10:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawda, Lama odwalił kawał roboty! Trzeba by zapytać go jak stoii z czasem...
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie twierdzę, że Lama jest złym modem, był na forum cały czas itd... ale... tylko on był odpowiedzialny za future members jak już wcześniej wspomniałem. Powinien mieć zastępcę, który w razie jego nieobecności przejmie chociaż trochę jego obowiązków.

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja oddaje głos na Grocia [oczywiście jesli niemasz nic przeciw] Very Happy
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze mówiąc to nie myślałem o sobie, bardziej o Stasiu

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 15:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Ty byś nie chciał się tego podjąć? Stasiu ma teraz problemy z netem, a im szybciej znalazłby się ktoś taki, tym szybciej można by było ruszyć dalej.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mogę się podjąć.

Member
Member
Organizator Manu'12

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem ZAA Jupi! . I myślę ze nikt nie będzie miał nic przeciwko jak Grociu zostanie zastępcą Cool . Jak coś można ankietę zrobić. Coś ala WYBORY Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywista oczywistość jestem "za", ewentualnie Stasiu może zostać zastępcą Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 7:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

neta dziś będę miał z powrotem Jupi! wiec jak chcecie Razz

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytajcie ze zrozumieniem.. to naprawde jest ciezka robota.. i chyba doceni robote LAMY tylko ten kto sie tego podejmie. a jesli nie ma ludzi do zastapienia LAMY znaczy o ubostwie naszego forum. I tak wszelkie decyzje z tym zwiazane podejmie MAXX wiec jemu juz pozostawmy glos i dalsze poczynania. ale najpierw proponuje pogadac z LAMA.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

System ma być taki żebym nie musiał nic robić (i tak właśnie było), przecież to jakaś utopia żeby kandydatury przechodziły przeze mnie, poza tym ktoś musi być z powołania a nie przymusu (mianowania) Mr. Green
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 18:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z powołania powiadasz... Napisałem wcześniej że podjął bym się, Stasiu też jest chętny, więc nie widzę problemu Smile więc już mamy co najmniej dwie osoby chętne by pomóc w funkcjonowaniu klubu.

Member
Member

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAXX ty jako side admin musisz podjac decyzje komu przekazesz czesc obowiazkow. to chyba normalne ze ty podejmujesz decyzje ;d ale najwazniejsze by to juz ruszylo. nie ma co gdybac tylko zaczac dzialac.. bo forum cale stoi
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 05 Cze, 10 14:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o mnie i moje bycie rekrutantem to m.a.x.x. musiałby mi wytłumaczyć co i jak robić wtedy okey Smile bo wiesz zielony jestem w tym zapewne Grociu też Smile

Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 05 Cze, 10 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest do nauczenia, wystarczy chcieć Wink

Maxx Podjąłeś jakieś decyzje?

Member
Member
Organizator Manu'12

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Cze, 10 3:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak się nasi Kandydaci na zastępce niecierpliwią ;]

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Cze, 10 12:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu nie chodzi o to, że się niecierpliwią, tylko gdyby już była podjęta decyzja to można by coś działać dalej, bo chętni do wstąpienia do klubu są, a nie ma ich kto "obsłużyć"...

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 06 Cze, 10 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie Faja

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 06 Cze, 10 13:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie, czekam, czekam, aż się doczekam Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński