Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
8 Ogólnopolski Zlot w Toruniu...kto z pomorskiego?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Pią 03 Cze, 11 21:17    Temat postu: 8 Ogólnopolski Zlot w Toruniu...kto z pomorskiego? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Wybieram się na Zlot do Torunia i jak widać nad avatarem jestem z Kudowy Zdrój Smile Do Torunia mam nieco ponad 400km a wybieram się z moją narzeczoną, ale najpierw jedziemy nad morze (Jantar - 20km od Nowego Dworu Gdańskiego) żebyśmy tak sami nie jechali pytanie do Was kto jedzie z okolic Gdańska, Nowego Dworu Gdańskiego, Mierzei Wiślanej? Zawsze moglibyśmy dołączyć po drodze zeby się wybrać większą paczką. Było by raźniej a w razie "W" więcej rąk do pomocy Smile

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 04 Cze, 11 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bede jechal na urlop nad morze przed zlotem i bede wracac do torunia to mozemy sie ew zgadac i pojechac ekipa Wink
Powrót do góry
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Sob 04 Cze, 11 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale skąd jedziesz na urlop? Ja jestem z dolnośląskiego ale też własnie jade na urlop nad morze Smile dokładnie do Jantara (koło nowego dworu gdańskiego)

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński