Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
6 Ogólnopolski Zlot Fiata126p, gdzie tym razem?
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Fifi (Bydgoszcz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:31    Temat postu: 6 Ogólnopolski Zlot Fiata126p, gdzie tym razem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rzucam temat na dalszą dyskusje: gdzie następny zlot ogólnopolski ???????
co tam Nysa szykuje ???

bo Bydgoszcz chętna na zorganizowanie takiego zlotu Wink

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może coś bliżej centrum, Warszawa może? Razz

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w Łodzi to są jacyś kompetentni ludzie do tego? Cool

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Piter Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buahahahhahahahaah Rotfl Rotfl

dobre, dobre!

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuję Trójmiasto. Wink Morze pewnie przyciągnie chętnych na zlot. Wink
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie wiem że łatwo się mówi Rolling Eyes ale...

Łódź, teren motoweterana?
Piotrków, fajny teren aeroklubu?

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja nie ukrywam ze Bydgoszcz i trojmiasto poki co najbardziej mi sie podoba Razz to moze dawajcie propozycje,jakas ankieta,glosowanko i do roboty Very Happy

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za ok ile miesięcy byłby ten zlot?

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za jakiś rok Rolling Eyes

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pytam się poważnie bo temat rzuuciłem na zlocie i maxx mówił coś o Nysie wiec się pytam

w bydzi jak na razie mam do zaoferowania tor kartingowy i camping nad jeziorem, teremin pewnie jakoś w sierpniu bo w lipcu jest Zvolen

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh żebym miał bliżej niż do poznania to bym się na ten pewnie wybrał.. google mi policzyło 566 km w jedną stronę..

Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może coś w stylu Radomsko, Włoszczowa Laughing Laughing
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ciekawe kto się teraz podejmie organizacji bo poprzeczka wysoko została postawiona przez poznań, jak coś to na wrocław zawsze można liczyć - przejazd przez miasto zorganizujemy i obstawimy:D

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piteer napisał:
heh żebym miał bliżej niż do poznania to bym się na ten pewnie wybrał.. google mi policzyło 566 km w jedną stronę..

Na Zvolen jeździli ludzie którzy mieli O WIELE WIĘCEJ niż Ty i jakoś dojeżdżali. Pomyśl chociażby o Scorpionie, któremu ZAWSZE jest daleko/bardzo daleko (niepotrzebne skreślić).

nt. Nysy powinien się wypowiedzieć Kizar, który chciał zlot zorganizować u siebie. Niestety, szkoda że Kizara nie było na tym zlocie, bo widział by jakiego ogromu pracy potrzeba.

Łódź? Moim zdaniem średnio, zbyt wiele zlotów tam było, czas się rozjeździć po Polsce.

Trójmiasto? Skrajny kraniec Polski, ale czemu by nie? Zrobić "Coś innego" i się wykąpać grupowo Cool (Ale tutaj to musicie zamówić doooobrą pogodę i moim zdaniem można by pomyśleć nad przedłużeniem zlotu do 3 nocy, bo niektórzy mieli by niezły kawał drogi)

Bydgoszcz? Nie jest to zły pomysł. Dosyć blisko Poznania, ale nie są to sąsiednie miasta, także nie jest źle. Jest też ekipa, która moim zdaniem podołała by takiemu interesowi.

Może Warszawa? 100lica Polski, to czemu nie 100lica malucha? Wink

Podsumowując: Ja był bym w kolejności za:

-Trójmiastem
-Bydgoszczą
-Nysą (o ile jeszcze wchodzi w grę)
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w przyszłym roku będę już napewno i bez różnicy mi gdzie.

Na Bydgoszcz jest fajna trasa z Wrocka
a do Trójmiasta bym miał prawdopodobnie blisko, gdyż w tym czasie będe w Łebie Razz

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym chciał jakoś bliżej siebie. Najlepiej do wROCKa. jak gdzieś dalej to raczej odpadam...

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 9:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kto by nie chciał bliżej siebie? ogarnij sie

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podbeskidzie Mr. Green
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

We Wrocku zlot już był, w Łodzi o ile dobrze zrozumiałem były pierwsze trzy... Więc lepiej by było gdzieś, gdzie jeszcze zlotu nie było... Wink Każdy by chciał bliżej siebie, bo wiadomo że podróż wiąże się z kosztami, no ale raz na rok chyba jesteście w stanie wydać te 300-400zł na podróż. A stanem technicznym pojazdów też się nie ma co zasłaniać. Ja do Poznania jechałem 370km gdzie: palił mi się przewód od rozrusznika, przegubem gumowo-metalowym mogłem kręcić ręką dookoła, a na dodatek trochę padało a wycieraczki nie działały... I mimo wszystko jakoś udało się dotrzeć na zlot jak i do domu. Wink

Najbardziej żal mi Scorpiona... Ta sama odległość ale z bredą i krótką skrzynią... Non-stop buczenie i gwizd a na liczniku max 80km/h... Ale też dał radę. Very Happy
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam co liczyć żeby było blisko mnie bo na podkarpaciu to prawie nic i nikogo nie ma chyba że byście chcieli bieszczady zwiedzić Very Happy

Powrót do góry
killer (Poznań)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie od czwartku do niedzieli jak by ktoś zorganizował to ja jestem za
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 13:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To może zrobić bezpośrednio po Zvoleniu? Cool
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po Zvoleniu to raczej nie, bo nie każdego będzie stać, by jechać na oba zloty... Wink Myślę, że taki termin ostatni tydzień sierpnia by pasował. Wink
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie niestety nie było tym razem w Poznaniu. Scorpion opowiadał, że miło było. Jeśli Chodzi o Trójmiasto to tak jak z planem na tegoroczny w Gdyni, problemy te same. Już ludzie marudzą o odległości, a nie ma co ukrywać, że większość z Was jest z tej drugiej strony naszego pięknego, posranego kraju. Dwa, że nie mamy typowych campingów. Jest jeden tylko namiotowy i drugi z domkami ale oblegany na tyle, ze już teraz trzebaby się ustawić z nimi na termin. Napewno dobre miejsce, bo harleyowcy tam robią swoje zloty, ale ciężko z rezerwacją. Z mojej strony to tyle. Ale może piwo, kobiety i plaża przebiją trudnosći... Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński