Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
6 Ogólnopolski Zlot Fiata126p, gdzie tym razem?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios napisał:
Scorpion napisał:
a jak znajda sie chetni na odwiedzenie 3city to może w 2010 Cool

A 2011 Podbeskidzie Mr. Green

do tej pory zapomnisz co to byl maluch Twisted Evil
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w związku z takim rozwojem sytuacji co ma do powiedzenia Nysa ????

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nysa widze ze milczy Confused proponuje dac jakis termin zgloszen,zaraz po tym ankieta i finisz!! bo jak by nie bylo troche czasu potrzeba na zgranie wszystkiego,a czas ucieka

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 04 Wrz, 08 7:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wlazlem od bardzo dlugiej nie obecnosci i czytam i czytam Smile i końca nie ma.. ludzie ale postów walicie.. przepraszam za tak dluga nie obecnosc.. ale zmiana roli zyciowej itp itd.. a wiec co Nysa ma do powiedzenia.. chyab jedyne co to ze nie bylem na zlocie i nei widzialem jego struktury. natomiast co mam do zaoferowiania.. przepiekne rejony, camping nad samym jeziorem domki pole namiotowe.. jest minus bo nei ma zadnego toru jako takiego Sad wiec to jedyny minus
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 04 Wrz, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kjs w lesie Wink
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Czw 04 Wrz, 08 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar na ile oceniasz swoje realne szanse na opawanowanie organizacj całego zlotu ogólnopolskiego ??? gdzie jest ta Nysa ???

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 6:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fifi napisał:
gdzie jest ta Nysa ???

LOL

w boston maseczjusets

Member
Member

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 7:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nysa 50 km od kłodzka w strone opola.. 60 km z opola w strone kłodzka Smile realne szanse .. hm nie wiem nei da sie chyba tak pwoiedziec..
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 8:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar to zapytam otwarcie: Czy Bydgoszcz może organizować ten zlot w 2009 Question

to co mamy do zaoferowania już napisałem wczesniej

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Palec91 (Baniocha/Piaseczno)

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 08 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bydgoszcz jest według mnie korzystniejsza, bo leży bliżej centrum...
Mimo, że mam rodzinę w Nysie, to wolałbym Bydgoszcz, bo mniej bujania w trasie i tor mają Mr. Green
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki.. Bydgoszcz neich robi.. jestem za.. przyjade zobacze i zrobie w nysie Smile
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar prawidłowa postaw, a po drugie Fifi ma nadziej, że też masz tam więcej osób do organizacja bo sam nie jesteś w stanie zorganizować Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KArol nie ma co sie spinac.. juz raz ustapilem teraz jest drugi raz.. trzeciego juz nei bedzie Smile
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 14:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar mi chodziło bardziej oto, żeby zorganizować zlot to trzeba chociaż raz na nim być (tak jak my byliśmy we Wrocku Wink )
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Palec91 (Baniocha/Piaseczno)

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiem, że stanęło na Bydzi? Wink
Teraz tylko jeszcze termin, żeby zarezerwować wolne i zrobić drugie auto Wink
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak bydzia.. mi bardziej wlasnei zalezy na tym by byc i zobaczyc organizacje.. mialem byc w tym roku.. ale bylo inne wazne wydarzenie Smile Smile
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 08 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

godna postawa Kizar Very Happy nie ukrywam ze mi bardziej odpowiadala Bydgoszcz,ale w 2010 jesli bedzie w Nysie,to i tak bede Very Happy
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński