Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[OT] 34. Rajd Cieszyńska Barbórka FOTKI

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 22 Lis, 08 21:52    Temat postu: [OT] 34. Rajd Cieszyńska Barbórka FOTKI Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Był ktos w ogóle? Wink Bardzo fajna impreza, pogoda nawet tez dopisała.
Oto takie moje skromne zdjecia. Początki z lepszym aparatem Razz

Pozdro

Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 23 Lis, 08 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki kozak, najlepsze mitsu jak tyłem widać. Dostałeś błotkiem Question Mr. Green

PostWysłany: Pon 24 Lis, 08 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dostałeś błotkiem

do tego staopnia ze przez nastepne paare dni odklejal kawaalki ziemi ciesynsskiej z kurtki:P

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 24 Lis, 08 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W TVN turbo wypowiadali się na temat,że była okropna pogoda.
A najlepiej sapał ten pacan Kuzaj który (biedactwo) zrezygnował ze startu,bo opony i zawieszenie nie miał na taką nawieszchnie.Po prostu ŻAL a nie rajdowiec Mr. Green jakoś inni dali rade.Ci z malców napewno zmieniali zawias i opony na specjalne trasy Devil Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Wto 25 Lis, 08 12:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

akurat bylem w cieszynie na imprezce i przechodzac w nocy przez rynek bylem milo zaskoczony widokiem zaparkowanych tam chyba wszystkich rajdowek, a jeszcze bardziej mnie zaskoczyla ilosc maluchow Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński