Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
31 Miedzynarodowy Beskidzki Zlot Samochodów Zabytkowych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 18:08    Temat postu: 31 Miedzynarodowy Beskidzki Zlot Samochodów Zabytkowych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy ktokolwiek z was był.Ja tez nie ale za pośrednictwem kolegi podziele sie z wami Razz

Ogólnie 66 załóg z Polski, Czech, Szwajcarii, Niemiec, Austrii oraz Francji Cool

Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektóre furki wypas Wink

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz jakieś normalnej wielkości zdjęcie Mini? Chyba jest z Bytomia.
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam Mr. Green Za chwilke dodam Wink

Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze - to są dwa różne mini Wink Po 2-gie - omyliłem sie. To nie ten o którego mi chodzi Razz
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem że dwa inne Wink Ale żeby nie było on tez tam był wiec i zdjecie dałem Mr. Green

dla ciekawostki Corvetta

Rocznik 1973 jeden z piękniejszych okazów jakie miałe możliwość oglądać...

Silniczek 5700 pali mu na 100 km zaledwie 30 litrów paliwka
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 17 Lip, 08 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój ukochany Jaguar.

PostWysłany: Pią 18 Lip, 08 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jedno autko ładniejsze od drugiego po prostu masakra epoka Metalu, drewna i skór już dawno przeminęła... a szkoda Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński