Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
3.10.2010 Mister 126p & 125p Tarnowskie Góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
freeman1982 (Wyspy Bergamuta (SCZ))

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 10 18:54    Temat postu: 3.10.2010 Mister 126p & 125p Tarnowskie Góry Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przekazuję wiadomość od kolegi z innego forum a on z PZM

Ceny są takie jak na zamieszczonym wyżej plakacie.

Prócz tego co na plakacie jest zamieszczone dowiedziałem się następujących rzeczy:

Rok temu przy zalewie Nakło-Chechło był grill. W tym roku nie będzie to docelowe miejsce (odbędzie się tam jedynie próba sprawnościowa). Natomiast miejscem kończącym będzie lokal "Ranger" znajdujący się w Lasowicach (dzielnica Tarnowskich Gór - miejsce to jest własnością tej samej osoby co nieruchomość przy zalewie).
Co do konkurencji i nagród:
Jak co roku w ramach imprezy są organizowane różne konkursy. I w tym roku można zdobyć różne ciekawe nagrody. Samochody będą oceniane w różnych kategoriach.

Zacytuję informacje z tematu zeszłorocznego "Mistera":

"W Tarnowskich Górach w siedzibie Polskiego Związku Motorowego przy ul. Gliwickiej 54, odbędzie się piąta edycja konkursu na najstarszego i najlepiej utrzymanego Fiata 126p, w przedziałach wiekowych:
- 1973/79
- 1980/84
- 1985/88.
Auta będą oceniane pod względem estetyki, sprawności technicznej i części – im więcej oryginalnych, tym lepiej."

Roczniki aut oczywiście będą inne. Z tego co mi powiedziano to ostatnia kategoria obejmuje pojazdy do 1992 roku włącznie. Będąc w PZM zasugerowałem, że można by też wziąć pod uwagę młodsze roczniki również EL'e.
Mam nadzieje że zostanie to rozpatrzone pozytywnie Mr. Green
Oczywiście właściciele 125p też będą brani pod uwagę w wielu kategoriach.

Co do informacji z plakatu pt."dodatkowe atrakcje": wszystko zależy w dużej mierze od pogody i od sponsorów. PZM działa w tej sprawie (rozmowy z osobami które mogą "dorzucić się" do imprezy) i na pewno można liczyć na ciekawe atrakcje.

Dodane do kalendarium //m.a.x.x.
Powrót do góry
djfizyk (Zduńska Wola)

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 10 6:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może się pojawię, wszystko zależy od finansów Smile
Edit:
Udało mi się naprawić lewarek zmiany biegów więc będę napewno. Do zobaczenia na zlocie Smile
Edit:

Niestety w połowie drogi serducho zaniemogło ech Sad

zawsze i wszędzie na wieki 126p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński