Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
2x 650 by BAZIjarocin
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 9:44    Temat postu: 2x 650 by BAZIjarocin Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich serdecznie,naimie mam Bartek,jestem z wlkp.a konkretniej z Jarocina. posiadam 2 maluszki,czerwony z 94r.(seria),i zoltego z 80r.wg papierow(tuning) postaram sie zamiescic foto. moze njpierw je troszke opisze
czerwony-seria 94r
modyfikacje,upiekszenie :
felgi tyl 13rekiny 175/50 pirelli p7f
tapicerka drzwi w czerwonym polarze
deska oraz tylnie lampy od EL
kierownica MC
obrotek lumela
stroboskopy w przednich lampach
audio sony&magnat narazie to by bylo na tyle

zolty(sponge bob)-tuning 80r.
poszerzone nadwozie
maska otw.w przeciwnym kierunku,otwierana z pilota
calosc w jednolitym kolorze
zglebowany na maxa!
pozbawiony klamek,otw.z pilota
migacze przod golf2
felgi poszerzane 12 i tyl poszerzane 13
wnetrze deska od vw polo zlana zywica
fotel kubelek
dywaniki z blachy ryflowanej
nakladki na pedaly takze z blachy ryflowanej(zdjete)
palony starterem
audio blaupunkt
silnik-zmieniony dolot
podniesiony gaznik
elektryczne ssanie
rurka zamiast filtra szmerow
i bog wie co tam bylo jeszcze grzebane Very Happy
i to tak w skrocie.

fotki postaram sie jaknajszybciej zamiescic

Ostatnio zmieniony przez BAZIjarocin dnia Sro 19 Mar, 08 17:39, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takie moje pytanie. warto sobie stroboskopy zakladac? fajnie to wyglada czy mozna sobie darowac?

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm.. dobre pytanie Smile ze mialem na zbyciu to zalozylem,wieczorem fajny efekt daja,to zalezy od gustu
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostanio po glowie chodzil mi pomysl zalozenia strobow. wkladales je zamiast postojowych czy jak ? czekam na fotki autek

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zeby panowie niebiescy nie mieli sie czego doczepic,nawiercilem od gory klosza otwory(nad zarowka) i tam je zamontowalem,wiec postoje tez mam Laughing
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin napisał:
elektryczne ssanie

a to co za patent ? Shocked

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co prawda ja tego zoltego juz tak zrobionego kupilem,jest silniczek ktory po wcisnieciu przycisku naciaga linke od ssania,niestety samo sie nie rozlancza,wiec to takie nie do konca automatyczne Very Happy
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 10:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polautomatic heheh kiedy fotki dasz ? ciekawy jestem tego drugiego, choc jak czytam migacze od gulfa 2 to mi sie przykro robi, bo przewaznie nieciekawie wygladaja Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 11:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uwierz mi ze tu akurat pasuja Very Happy kurde jak dodac fotki?? bo nie moge sie polapac?? Neutral
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 11:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaloz sobie konto na np. www.fotosik.pl tam dodaj zdjecia a na strone w posta
wklej linka do miniaturki zdjecia (zdjecie otworzy sie w pelnym rozmiarze).
ja tak robie Very Happy

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha,to niedlugo beda fotki. dzieki
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze Smile czekam na te fotki z niecierpliwoscia. jakbys mogl to dorzuc zdjecie z zamontowanie strobow, albo filmik jak migaja. ciekawy jestem Cool

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no foteczki juz dodalem Very Happy
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fajne masz te wozidełka Razz W tym żoltym to by felgi przydalo sie doprowadzic do lepszego stanu a tak to jest git Wink
Wiecej fotek czerwonego by sie zdalo Twisted Evil Laughing
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

felgi beda malowane,tylko czekam za czasem i pogoda , a co do zdjec czerwonego to jak net mi przestanie swirowac zamieszcze wiecej
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żółty byłby ładny ... gdyby był w oryginale. Jest niby takie powiedzenie, że się nie dyskutuje o gustach. Nie stosuję się nigdy do niego Cool Masakrycznie skrzywdzony samochód.

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh Smile jedni wola matki inni corki.. mnie sie akurat spodobal i go zakupilem,a fakt ze klasyka z 80r. tez bym przyjal
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pokaz te lusterka z tego tjuninka bliżej. Jestem nimi zainteresowany za odpowiednią sumę.

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zolty mi sie podoba. Wymaga jednak poprawek np malowanie felg i po kiego kleszcza ktos pomalowal te gumy reflektorow Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL

Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Sro 19 Mar, 08 16:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te lusterka sa od.. skutera!! Smile Bilo to nie sa pomalowane gumy,tylko z zywicy zrobione ramki Smile
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema Bazi!
Żółty fakt ma niezłą glebę

a czerwony w 126poznan jest nazywany walcem przez tylne laczki Laughing
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witka Karol... heh w twoim awatarze widze tyl mojego "walca" Very Happy Razz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 16:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie Cool
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin napisz w profilu skad jestes. wymagane na tym forum, ale odziwo nikt niezauwazyl Very Happy

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czerwony taki sobie, żółty nie mój gust, ale zrobiony dobrze, bez druta. Dwa pytania:

1. Co to są za zegary? Samoróbka?
2. Czy Ty masz stacyjke przełożoną na lewą rękę? Shocked
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński