Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
2x 650 by BAZIjarocin
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 9:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oto fotka rekinkow na zoltku(tymczasowo byly na nim,gdy poszerzki byly u wulkanizacji)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdyby chociaż wloty i ramki tylnych świateł był czarne, do razu byłoby lepiej. I jeszcze ten spękany pró, korozja na przednich felach, brak klamek...

www.żal.pl po prostu... ALE trochę inwestycji i będzie lepiej Twisted Evil

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 13:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolego moch felgi nie sa juz skorodowane,sa odswierzone,ramki i wloty takie byly i poki co nie mam zamiaru ich zmieniac! co do progu to sie zgodze z toba,jeszcze gorzej wyglada tylnia klapa,i to wszystko bedzie zrobione,tylko niestety mialem pilne i dosc duze wydatki i nie starczylo $$ na zrobienie tego przed zlotem,a wplanach jest polozenie nowego lakieru na calosci,wiec bezsensu sie pyprac z jednym czy dwoma szczegolami,skoro niedlugo bedzie caly robiony. i tyle na temat,a jak masz zal to sie wyzal np.przyjaciolce Twisted Evil

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak nowy lakier to klamki ...

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 15:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze i nad tym pomysle by wlozyc jakies klamki,bo nie ukrywam ze malo wygodne jest otwieranie z pilota.. zobaczymy,czas pokaze

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 15:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet te zasrane z Audi B4 którymi tjuninkowcy się tak jarają, ale byle były.
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch on go już takiego kupił Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol przeciez to jest napisane na poczatku tematu Wink
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bazi wiem ale może nie wszyscy umieją czytać ze zrozumieniem Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapewne Rolling Eyes

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie sie torpeda podoba....moj jest podobny Very Happy
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 17 Sie, 08 10:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi też się ten bob podoba, widać że dużo pracy w niego włożyłeś pomimo tego że niektórzy widzą tylko spękane progi i żółte wloty powietrza - żeby tylko coś znaleść co nie pasuje. ogólny efekt mi się podoba.

ps: Rekiny srebrne też nie najgorzej wyglądają

Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 17 Sie, 08 10:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najwazniejsze ze mnie sie podoba Cool ale tak jak pisalemna poczatku,ja juz tak zrobionego kupilem,wiec to nie moje dzielo Wink fakt faktem troche pracy jeszcze przy nim jest,ale z biegiem czasu wszystko bedzie zrobione. Co do rekinow to tylko tymczasowo byly zalozone,bo lepiej jednak wyglada na poszerzkach Very Happy

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 17 Sie, 08 11:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie również maluszek się mimo wszystko podoba... działaj przy nim nadal Smile

BAZIjarocin napisał:
Co do rekinow to tylko tymczasowo byly zalozone,bo lepiej jednak wyglada na poszerzkach

I to mi sie podoba... na rekinach średnio wyglądał ale na poszerzanej stali jest piękny Jupi!
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 17 Sie, 08 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin ja 3mam kciuki za dalszy rozwój projektu, swoją drogą ciekawa historia z tym Maluniem, ciekawe kto go robił

PostWysłany: Nie 17 Sie, 08 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie dlugo sie dowiadywalem kto go tak urzadzil,az wkoncu w tym tygodniu sie dowiedzialem. pewien lakiernik z Gniezna,wybieram sie wkrotce do niego Very Happy

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 22 Sie, 08 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch, co Ci sie nie podoba w klamkach od Audi? Rolling Eyes

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu tu sie od klamek w Audi b3/b4 odstosunkuj Laughing bo sa to jedne z lepszych stylistycznie klamek jakie swiat widzial Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
osa (Łódź)

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Metamorfoza bardzo widoczna na korzysc. Otwierana maska w taki sposob robi wrwzenie, kolor mnie zafascynowal. Asymetryczne zamocowanie tablicy rejestracyjnej sprawia, ze autko nabiera niekonwencjonalnego wygladu. Obnizona zawiecha,wygladzona karoseria bez zamkow,paszerzone fele bardzo przypadly mi do gustu. Gratuluje pomyslu.
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

osa to nie sa jego pomysly Faja

Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
osa to nie sa jego pomysly Faja

jak by przeczytal pare wypowiedzi wstecz to by wiedzial Wink ale pisze poraz kolejny by wszystko bylo jasne nie ja go skonstruowalem ja go tylko odremontowalem

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bazi jak widzisz czesc osob nie rozumie tego co czyta Laughing

Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no najwidoczniej Laughing meczy mnie juz to tlumaczenie sie przed ludzmi ze to nie moje dzielo Neutral ale gdyby nie ja to maluszek by wyladowal na zlomowisku,bo poprzedni wlasciciele nie wiedzieli co gdzie i jak zrobic by jezdzil i odzyskal blask Rolling Eyes jeszcze tylko moze swap i bedzie si Very Happy

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no swap do takiej szałowej taczki jak najbardziej- to i bedzie jezdzic i wygladac Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SUPER ODKOP

Bazi gratuluje występu na łamach GT w dziale Auta czytelników Smile
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński