| Autor |
Wiadomość |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 24 Kwi, 09 23:24 Temat postu: |
|
|
Z cyklu 'chwalę się', bo jest czym...
A'propos GT.. dostałem propozycje artykułu i profesjonalnej sesji zdjęciowej ze swoim autem. Które niestety sprzedałem... <załamka>
 _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
BAZIjarocin (Jarocin)
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 10:02 Temat postu: |
|
|
heh,tak o! postanowilem sobie do nich foty wyslac,no i jest zolty w GT Przy maluszku ostatnio troszke popracowalem,tzn.wywalilem cale wnetrze i sprawdzilem podloge od wewnatrz,konserwujac ja przy okazji. Odkrylem takie oto 2 kolejne zaskakujace mnie rzeczy : 1 to rozporka tylnich amortyzatorow
 , a zagadka(nie wiem po co to), dodam ze do tego wlotu jest odprowadzona odma,i podczas pracy silnika fajnie slychac takie jak by to nazwac sykanie silnika,a raczej powietrza , dla uzyskania pustego bagaznika pod pewien projekt zastosowalem cos takiego(tymczasowo,gdyz czekam za polklatka)[stan felgi na zapasie tymczasowy]
,podsufitka wkoncu wrocila tez do niego,tylko nie mialem wiekszej flagi
,no i dla sprawdzenia efektu zalozylem tzw ringi
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 12:53 Temat postu: |
|
|
Zawsze jak patrzę na to auto to naprawdę
Te nienaciągnięte materiały wnętrza, brud po wyjęciu "tyłu", siakaś brudna fela teraz w środku, ringi. No i OGÓLNA stylizacja pojazdu. Wiadomo - żenadka. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:07 Temat postu: |
|
|
no i ceiszy mnie to ale przynajmniej jezdzi i przyjezdza na wyjazdowe spoty ,a nie stoi i "dekoruje" ogrod lub garaz bardzo chcialem obejrzec twojego na zywo w Poznaniu,ale niestety zawiodlem sie,zreszta nie tylko ja.. i ciekawe czemu?? ale licze na Bydgoszcz Pozatym dobry jestes,ale tylko w nabijaniu sie z innych ,co zreszta juz wiele osob stwierdzilo _________________

Ostatnio zmieniony przez BAZIjarocin dnia Sob 25 Kwi, 09 13:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:08 Temat postu: |
|
|
Ogród to może mówisz o tym gdzie stoi Twój ?
Mój raczej z wilgocią i trwaskiem ma mało wspólnego. Zapraszam dziś na zlot aut zabytkowych w Łodzi. Możesz Go sobie obejrzeć.
Auto jest kiepsko wykonane - to jest oczywiste... pytaj kogo chcesz kto widział Beża. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:17 Temat postu: |
|
|
hm,a to ja zapraszam do Wolsztyna.. wyjedz poza granice Lodzi wiesz,nie mam zamiaru sie przekomarzac.. ze zolty nie jest idealny to sam potrafie przyznac,ale na temat Bezyka od ludzi na zlocie tez slyszalem wiele opini,ale oblewam to cieplym moczem,bo nie interesuje mnie akurat Twoje zdanie.. kazdy ma prawo do swojego.. A co do garazowania to otwarcie przyznaje.. tak stoi pod blokiem.. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:22 Temat postu: |
|
|
| BAZIjarocin napisał: | | [...] A co do garazowania to otwarcie przyznaje.. tak stoi pod blokiem.. |
Tak. Widzę przecież ja się nie "przekomarzam" - nie mam 13 latek, tylko bardzo stro i trochę obraźliwie wypowiadam swoją opinię.
A co słyszałeś o moim aucie  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:29 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | | Auto jest kiepsko wykonane - to jest oczywiste... |
Mochu, z całym szacunkiem, ale W DUPIE BYŁEŚ I GÓ.WNO WIDZIAŁEŚ.
Auto jest wykonane rewelacyjnie i powie Ci o tym każdy, kto był chociażby na Ogólnopolskim. Więc na cwaniakuj, że masz tłustego klasyka, bo mnie to powoli wku.rwiać zaczyna.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Rekin _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:02 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | | Zapraszam dziś na zlot aut zabytkowych w Łodzi. Możesz Go sobie obejrzeć. |
yebany ściemniaczu  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:57 Temat postu: |
|
|
To jak juz po "zlocie" aut "zabytkowych" to prosze o liste autek... tak orientacyjnie. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
seba650 (Skierniewice)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:19 Temat postu: |
|
|
Panowie, wszyscy WIEMY jaki jest Moch( z całym szacunkiem ). I po się Cisnąć ?
Wiadomo chyba ze każdemu nie będzie wszystko podobało to samo bo Było by NUDNO. _________________

Ostatnio zmieniony przez seba650 dnia Sob 25 Kwi, 09 21:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:19 Temat postu: |
|
|
1.Beżyk
2.parking pod marketem
lista zamknieta  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:38 Temat postu: |
|
|
Na marne zloty sie nie jezdzi i koniec tematu. Sam chcialem jechac ale wolalem czes spedzic z dzieckiem i zona niz wpasc na zlot zabytkowych Golfow II. Nie ta liga  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|