Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
2x 650 by BAZIjarocin
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z cyklu 'chwalę się', bo jest czym...

A'propos GT.. dostałem propozycje artykułu i profesjonalnej sesji zdjęciowej ze swoim autem. Które niestety sprzedałem... <załamka>

Blee

Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 10:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh,tak o! postanowilem sobie do nich foty wyslac,no i jest zolty w GT Smile Przy maluszku ostatnio troszke popracowalem,tzn.wywalilem cale wnetrze i sprawdzilem podloge od wewnatrz,konserwujac ja przy okazji. Odkrylem takie oto 2 kolejne zaskakujace mnie rzeczy : 1 to rozporka tylnich amortyzatorow Smile
, a zagadka(nie wiem po co to), dodam ze do tego wlotu jest odprowadzona odma,i podczas pracy silnika fajnie slychac takie jak by to nazwac sykanie silnika,a raczej powietrza Wink , dla uzyskania pustego bagaznika pod pewien projekt zastosowalem cos takiego(tymczasowo,gdyz czekam za polklatka)[stan felgi na zapasie tymczasowy]
,podsufitka wkoncu wrocila tez do niego,tylko nie mialem wiekszej flagi Sad
,no i dla sprawdzenia efektu zalozylem tzw ringi

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze jak patrzę na to auto to naprawdę Mr. Green

Te nienaciągnięte materiały wnętrza, brud po wyjęciu "tyłu", siakaś brudna fela teraz w środku, ringi. No i OGÓLNA stylizacja pojazdu. Wiadomo - żenadka.

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ceiszy mnie to Mr. Green ale przynajmniej jezdzi i przyjezdza na wyjazdowe spoty ,a nie stoi i "dekoruje" ogrod lub garaz Very Happy bardzo chcialem obejrzec twojego na zywo w Poznaniu,ale niestety zawiodlem sie,zreszta nie tylko ja.. i ciekawe czemu?? ale licze na Bydgoszcz Faja Pozatym dobry jestes,ale tylko w nabijaniu sie z innych ,co zreszta juz wiele osob stwierdzilo

Ostatnio zmieniony przez BAZIjarocin dnia Sob 25 Kwi, 09 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogród to może mówisz o tym gdzie stoi Twój ?
Mój raczej z wilgocią i trwaskiem ma mało wspólnego. Zapraszam dziś na zlot aut zabytkowych w Łodzi. Możesz Go sobie obejrzeć.

Auto jest kiepsko wykonane - to jest oczywiste... pytaj kogo chcesz kto widział Beża.

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm,a to ja zapraszam do Wolsztyna.. wyjedz poza granice Lodzi Razz wiesz,nie mam zamiaru sie przekomarzac.. ze zolty nie jest idealny to sam potrafie przyznac,ale na temat Bezyka od ludzi na zlocie tez slyszalem wiele opini,ale oblewam to cieplym moczem,bo nie interesuje mnie akurat Twoje zdanie.. kazdy ma prawo do swojego.. A co do garazowania to otwarcie przyznaje.. tak stoi pod blokiem..

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin napisał:
[...] A co do garazowania to otwarcie przyznaje.. tak stoi pod blokiem..

Tak. Widzę przecież Cool ja się nie "przekomarzam" - nie mam 13 latek, tylko bardzo stro i trochę obraźliwie wypowiadam swoją opinię.

A co słyszałeś o moim aucie Twisted Evil Question

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Auto jest kiepsko wykonane - to jest oczywiste...

Mochu, z całym szacunkiem, ale W DUPIE BYŁEŚ I GÓ.WNO WIDZIAŁEŚ.
Auto jest wykonane rewelacyjnie i powie Ci o tym każdy, kto był chociażby na Ogólnopolskim. Więc na cwaniakuj, że masz tłustego klasyka, bo mnie to powoli wku.rwiać zaczyna.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Rekin

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mówiłem o moim głąbie Twisted Evil

Wczytaj się Razz

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Zapraszam dziś na zlot aut zabytkowych w Łodzi. Możesz Go sobie obejrzeć.

yebany ściemniaczu Mr. Green

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jak juz po "zlocie" aut "zabytkowych" to prosze o liste autek... tak orientacyjnie.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
seba650 (Skierniewice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie, wszyscy WIEMY jaki jest Moch( z całym szacunkiem Mr. Green ). I po się Cisnąć ?
Wiadomo chyba ze każdemu nie będzie wszystko podobało to samo bo Było by NUDNO.

Ostatnio zmieniony przez seba650 dnia Sob 25 Kwi, 09 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1.Beżyk
2.parking pod marketem
lista zamknieta Razz

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na marne zloty sie nie jezdzi i koniec tematu. Sam chcialem jechac ale wolalem czes spedzic z dzieckiem i zona niz wpasc na zlot zabytkowych Golfow II. Nie ta liga Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński