Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126x2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 21:06    Temat postu: 126x2 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich jestem z Zielonej Góry mam na imie Andrzej i jestem szczesliwym posiadaczem dwoch maluszków Very Happy 88'' i 93''r. Starszego dostalem od babci dokladnie pol roku temu, a drugiego kupilem zaledwie tydzien temu moze nie sa one piekne ale zle tez nie. Narazie tak skromnie z foto, ale jak tylko bedzie okazja dodam ich jak najwiecej Very Happy i sorki za jakosc zdjec. Przepraszam za jakiekolwiek nie dociagniecia ale jestem nowy i jeszcze sie ucze chasac po stronce Very Happy

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio zmieniony przez Driver dnia Pon 21 Lis, 11 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wstaw miniatury. Jak klikniesz na zdjęcie to po prawej stronie masz umieść miniatury tego obrazu, i tak wybierz forum, a link wklej tu.

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki wielkie Very Happy
A tu jeszcze pare ale to sa tylko starszego zdjecia. Nowego jeszcze nie zdazylem zrobic

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No całkiem,całkiem. Plany ? Seria ? Mody ? Opisz je jakoś bardziej Razz

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ze starszego planuje swapa ale czy cos z tego wyjdzie to niewiem jest troche roboty przy podwoziu i wogole blacha, cale zawieszenie z przodu, przy silniku jest wszystko zrobione tylko regulacja i jest ok Wink a w nowszym zostanie seria i gleba chyba Very Happy szukam alufelg oryginalnych ale niestety ciezki temat. moze jakies propozycje ??? Very Happy
Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do felg to moim zdaniem najlepiej poszukać 13" od cieniasa. w tym "nowszym" sprawdź wahacze tylnie (lubią przepruchnieć na wysokości spręzyn wiem bo wymieniałem już w trzech różnych malcach) oraz zbierzność i szczęki hamulcowe co do swap-a to moim zdaniem na silniku punto Smile sprawdź terż rozrusznik a jeżeli będizesz miał problemy z akumulatorem to alteernator (teraz z Paweł92 robimy fl-a w ch**** staniem i padło mu wszystko związane z elektryką ;/) a ogółem rzecz biorąc to fajny stan optyczny pojazdów
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

93" ten nowszy ma cale zawieszenie zrobione wachacze, amorki, szczeki oraz bebny tez, zwrotnice jeszcze byly robione ogolnie cale zawieszenie jest zrobione podejrzewam z przodu lozyska w kolach bo cos buczy podczas jazdy od przodu ale lozyska juz mam kwestia czasu i zrobione. Myslalem nad 1.1 albo 1.2 ale od Uno juz na wtrysku ale jak narazie szukam wiecej info o tym Very Happy ale jesli 13" felgi to bede musial blotniki chyba poszerzac???wolalbym zostawic tak jak jest bez ingerencji w blacharke
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie z tego co widziałem chyba nie trzeba poszerzać błotników ale niech sie chłopacy wypoweidzą bo nie chce ciebie wprowadzić w bład
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 23:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

13" wejdą bez problemu

Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Arek Smile słuchaj jeszcze jedna sprawa wpadniesz do mnei na wątek i doradzisz w sprawie głośników ? będę b. wdzięczny Smile
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki chlopaki za info Very Happy
Wkrotce wiecej zdjec Wink

Dzisiaj nie bylo zbyt duzo czasu na fotki ale za to zimowki zalozone i filterek powietrza z paskiem wymieniony Very Happy
I doslownie pare zdjec ale niestety ciemno juz bylo Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński