| Autor |
Wiadomość |
Driver (Zielona Góra)

1993 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 21:06 Temat postu: 126x2 |
|
|
Witam wszystkich jestem z Zielonej Góry mam na imie Andrzej i jestem szczesliwym posiadaczem dwoch maluszków 88'' i 93''r. Starszego dostalem od babci dokladnie pol roku temu, a drugiego kupilem zaledwie tydzien temu moze nie sa one piekne ale zle tez nie. Narazie tak skromnie z foto, ale jak tylko bedzie okazja dodam ich jak najwiecej i sorki za jakosc zdjec. Przepraszam za jakiekolwiek nie dociagniecia ale jestem nowy i jeszcze sie ucze chasac po stronce
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez Driver dnia Pon 21 Lis, 11 21:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 21:13 Temat postu: |
|
|
Wstaw miniatury. Jak klikniesz na zdjęcie to po prawej stronie masz umieść miniatury tego obrazu, i tak wybierz forum, a link wklej tu. _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Driver (Zielona Góra)

1993 Fiat 126p FL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 22:11 Temat postu: |
|
|
No całkiem,całkiem. Plany ? Seria ? Mody ? Opisz je jakoś bardziej  _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Driver (Zielona Góra)

1993 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 22:17 Temat postu: |
|
|
Ze starszego planuje swapa ale czy cos z tego wyjdzie to niewiem jest troche roboty przy podwoziu i wogole blacha, cale zawieszenie z przodu, przy silniku jest wszystko zrobione tylko regulacja i jest ok a w nowszym zostanie seria i gleba chyba szukam alufelg oryginalnych ale niestety ciezki temat. moze jakies propozycje ???  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 22:36 Temat postu: |
|
|
co do felg to moim zdaniem najlepiej poszukać 13" od cieniasa. w tym "nowszym" sprawdź wahacze tylnie (lubią przepruchnieć na wysokości spręzyn wiem bo wymieniałem już w trzech różnych malcach) oraz zbierzność i szczęki hamulcowe co do swap-a to moim zdaniem na silniku punto sprawdź terż rozrusznik a jeżeli będizesz miał problemy z akumulatorem to alteernator (teraz z Paweł92 robimy fl-a w ch**** staniem i padło mu wszystko związane z elektryką ;/) a ogółem rzecz biorąc to fajny stan optyczny pojazdów |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Driver (Zielona Góra)

1993 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 22:54 Temat postu: |
|
|
93" ten nowszy ma cale zawieszenie zrobione wachacze, amorki, szczeki oraz bebny tez, zwrotnice jeszcze byly robione ogolnie cale zawieszenie jest zrobione podejrzewam z przodu lozyska w kolach bo cos buczy podczas jazdy od przodu ale lozyska juz mam kwestia czasu i zrobione. Myslalem nad 1.1 albo 1.2 ale od Uno juz na wtrysku ale jak narazie szukam wiecej info o tym ale jesli 13" felgi to bede musial blotniki chyba poszerzac???wolalbym zostawic tak jak jest bez ingerencji w blacharke |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 22:55 Temat postu: |
|
|
| no własnie z tego co widziałem chyba nie trzeba poszerzać błotników ale niech sie chłopacy wypoweidzą bo nie chce ciebie wprowadzić w bład |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 23:00 Temat postu: |
|
|
13" wejdą bez problemu _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 23:02 Temat postu: |
|
|
dzięki Arek słuchaj jeszcze jedna sprawa wpadniesz do mnei na wątek i doradzisz w sprawie głośników ? będę b. wdzięczny  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Driver (Zielona Góra)

1993 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 11 23:06 Temat postu: |
|
|
Dzieki chlopaki za info
Wkrotce wiecej zdjec
Dzisiaj nie bylo zbyt duzo czasu na fotki ale za to zimowki zalozone i filterek powietrza z paskiem wymieniony
I doslownie pare zdjec ale niestety ciemno juz bylo
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|