Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126p elx by kaszlak1510

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Sro 10 Cze, 09 23:49    Temat postu: 126p elx by kaszlak1510 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcialem pokazac mojego maluszka a raczej jego część gdyż reszte zjadl rudy.Maluszek ogólnie technicznie ok nie narzekam ale blacha to tragedia wiec nie musicie tego pisać bo to wiem.Oto kilka zdjeć http://kaszel1510.fotosik.pl/ prace zaczne w ten weekend narazie podloga progi i pas przedni a dalej szpachelka i jakies reperaturki:).Jak uporam sie z blacha pomyśłimy o podkreceniu silnika.Ale narazie remont blach to piorytet i podstawa według mnie.Na bierząco bede wrzucał foty z prac.
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 4:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powodzenia w pracach Smile

Napisz coś więcej o planach - w jakim kierunku z nim pójdziesz ? rajdy, ulica, seria, ?
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 12:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

całkiem fajny jak blacha bedzie ok to już w ogóle Very Happy wtedy zacznie sie dopiero zabawa Cool

tak ma wyglądać Wink mam nadzieję że już niedługo Cool
http://www.terytorium126p.pl/forum/post101449.html#101449
Powrót do góry
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 13:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Samochod idzie w kierunku ulica gleba lausy 13 klosze biało czerwone z tylu z przodu swiatla z ringami które właśnie zakładam.Co do silnika to raczej wielkich modyfikacji nie planuje co byście polecili?? moc kolo 30koni ma byćSmile.Jeszcze rozmyslam nad chromowanymi zderzakami ale narazie zostaje plastiki.Takie są moje plany ale narazie myśle tylko o blacharce żeby był zdrowy i można dalej ruszać.Prace prawdopodobnie ruszą w piatek lub sobote relacja na bieżaco fotami dziś jeszcze zrobie kilka fotek na pamiatke jak było kiedyś i wrzuce:)
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten samochod to narazie nie idzie w zadnym kierunku....... kupa rdzy i bajkplany. Zrob cos pokaz a potem tworz wizje swietlanej przyszlosci.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak mowielem to są plany dla mnie podstawa to blacha i podloga foty juz wkrotce w ten weekend wszystko zalezy kiedy kolega migomat przywiezie:))
Powrót do góry
kotniedobry (WARSZAWA)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak zaczniesz remont tego ścierwa ( czytaj : eleganta ) wyjdzie Ci 2 razy tyle , niż jakbyś kupił dobrego malca . Jeśli jesteś fanem 126 to kup sobie starszy rocznik który będzie miał jakąś wartość . A jeśli kupiłes malca bo Cie nie stać na coś innego to sobie daruj remont bo Ci się nie będzie opłacał.
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 15:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm moze i sie nie bedzie oplacal ale prace rozloze sobie w czasie wiec nie bedzie tak zle Smile.Po za tym wiekszosc zeczy zrobie ja z kumplem a reszte na warsztacie samochodowki jestem uczniem wiec nie ma problemu.Ze wyjdzie 2 razy wiecej to wiem po za tym nie bylo nic innego fajnego w moich okolocach tylko ten no wiadomo wartosci materialnej moze nie ma ale ja i tak go zrobie bo cos mnie z nim laczy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński